Kızlar çoook acil yorumlarına ihtiyacım var. Kullanışlılık ve görsellik açısından en uygunu sizce hangisi?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 598807 Eki Görüntüle 598808 Eki Görüntüle 598804 Eki Görüntüle 598809 Eki Görüntüle 598806 Eki Görüntüle 598810
Kızlar çoook acil yorumlarına ihtiyacım var. Kullanışlılık ve görsellik açısından en uygunu sizce hangisi?
6 bence, hoş görünüyor. güle güle kullan :)
bunlardan birini almak zorunda mısın çok eski tip modeller bunlar eğer öleyse 4.takım diyorum tombullar dolapta daha cok yer kaplar ben esse den aldım gayet memnunum
bunlar benim aldığım resimden daha şıklar
ESSENSO YORKVILLE ÇELİK TENCERE SETİ 9 PARÇA - www.esse.com.tr
Mutfakta kırmızıyı çok severim ama bence burdaki kırmızılı kaba ve basit duruyo.
6. yı tercih ederdim..
4. takım diyorum. diğerleri eski model gibi sanki, ama söylemeden geçemicem canım bildiğime göre bu takımlar en az 450 lira. korkmazın okadar güzel takımları var ki 350 liraya. zevk meselesi tabi. şimdiden iyi günlerde kullanman dileğimle
Hayır canım aslında emsan Aragon almıştım buradaki bir mağazadan ve buranın da en iyi çeyiz mağazası.Fakat defoluydu tam üç kere gitti defolu parçası muhakkak vardı açıkçası o yüzden Hisar ya da Aryıldız düşünüyorum artık. Ama hisar da kampanya varmış Aryıldızı internette pek bulamadım Hisarın daha fazla kampanyas oluyor.Söylediğin modelin de kulpları çok büyük geldi canım.
cnm resimde büyük gözüküyorlar gayet normaller :)
korkmaz a baktın mı cnm