Siz olsanız hangi çelik tencereyi alırdınız...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fiti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fiti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
300
1
26
Diğer
$56175830_R_399005_0.webpEki Görüntüle 598808 $56175830_R_398981_0.webp$HISAR-CELIK-TENCERE-SETI-9-PRC-Firsat-Urunu__48188967_0.webpEki Görüntüle 598806 $HISAR-Monaco-Celik-Tencere-Seti-9-Parca__56175830_0.webp

Kızlar çoook acil yorumlarına ihtiyacım var. Kullanışlılık ve görsellik açısından en uygunu sizce hangisi?

Son düzenleme:
bunları bi magzada gördüm çok hoş benm ki kötüüü:20: kesin 2 alırdımda (kırmızı olsun 5 fazla olsun :D) sarıyıda düşüne bilirdimmm:52:

bi erkek için tv kumandası neyse, bi kadın içinde mutfak eşyası odur çünkü:) karar verememen çok normal. bende lila yaptım bütün mutfak eşyalarımı karacanın lila saplısını almıştım. ama kırmızıyı çok seviyorsan onları al bencede, yemekleri aşkla yaparsın artık :)

Mutfakta kırmızıyı çok severim ama bence burdaki kırmızılı kaba ve basit duruyo.
6. yı tercih ederdim..

bunlardan birini almak zorunda mısın çok eski tip modeller bunlar eğer öleyse 4.takım diyorum tombullar dolapta daha cok yer kaplar ben esse den aldım gayet memnunum
bunlar benim aldığım resimden daha şıklar
ESSENSO YORKVILLE ÇELİK TENCERE SETİ 9 PARÇA - www.esse.com.tr

Hayır canım aslında emsan Aragon almıştım buradaki bir mağazadan ve buranın da en iyi çeyiz mağazası.Fakat defoluydu tam üç kere gitti defolu parçası muhakkak vardı açıkçası o yüzden Hisar ya da Aryıldız düşünüyorum artık. Ama hisar da kampanya varmış Aryıldızı internette pek bulamadım Hisarın daha fazla kampanyas oluyor.Söylediğin modelin de kulpları çok büyük geldi canım.

Mutfakta kırmızıyı çok severim ama bence burdaki kırmızılı kaba ve basit duruyo.
6. yı tercih ederdim..

Aslında çok içime sinmedi modeller hani çok fazla gördüğümüz için sanırım ama sonuçta çelik tencere diyorum yine de kararsızım hala:20:

4. takım diyorum. diğerleri eski model gibi sanki, ama söylemeden geçemicem canım bildiğime göre bu takımlar en az 450 lira. korkmazın okadar güzel takımları var ki 350 liraya. zevk meselesi tabi. şimdiden iyi günlerde kullanman dileğimle

kırmızı ve siyah kulplu olanlar güzel ama makinaya attıgında renkleri deforme oluyormus kullanışlı degil yani
boyası cıktıgındada bir anlamı kalmaz sade olanlardan al 5 yada 6 numara bence

4. takım diyorum. diğerleri eski model gibi sanki, ama söylemeden geçemicem canım bildiğime göre bu takımlar en az 450 lira. korkmazın okadar güzel takımları var ki 350 liraya. zevk meselesi tabi. şimdiden iyi günlerde kullanman dileğimle

Canım şu an bir sitede 299tl o yüzden arada kaldım işte...Yoksa 450 hayatta vermem :16:

bence en sondaki metalik gri olan güsel ve uyumlu. :)

canım kırmızı ve altındaki modeller aynı zaten demi hisar bunlar yeni evli olarak kullanacağımız zaman büyük gelir düşüncesindeyim günlük kullanımda kırmızı bende bayılırım bu arada :16: kırmızıyı tercih edersen ayrıyeten bide küçük tencere takımı yada sahan seti alman gerekecek :6: bende hisardan aldım ama bu modeli tercih etmedim :ssz: sen bu modeli alacaksan kanımca kırmızı en güzeli :51:gerçi sanada muhtemelen sahan seti hediye edilecektir iyi günlerde kullan :nazar:

Hayır canım aslında emsan Aragon almıştım buradaki bir mağazadan ve buranın da en iyi çeyiz mağazası.Fakat defoluydu tam üç kere gitti defolu parçası muhakkak vardı açıkçası o yüzden Hisar ya da Aryıldız düşünüyorum artık. Ama hisar da kampanya varmış Aryıldızı internette pek bulamadım Hisarın daha fazla kampanyas oluyor.Söylediğin modelin de kulpları çok büyük geldi canım.

cnm resimde büyük gözüküyorlar gayet normaller :)
korkmaz a baktın mı cnm

cnm resimde büyük gözüküyorlar gayet normaller :)
korkmaz a baktın mı cnm

Evet canım Vertex hoşuma gitti orada çok fakat siyahını gördüm yakından hiç çekici durmuyordu resimlerdeki gibi ooff çok kararsızım:16:

Resimler hep yanıltıcı zaten:16: Burda da gidip görme imkanım yok yakından

Bir de Aryıldız dan piramit hoşuma gitti.

Back
X