• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Siz olsanız giyer miydiniz?

:9::9::9::9:
Ama bunları da giyenler var demek ki.
Tr de sanmam ama yurt dışında tercih ediliyordur :27:

hehe belki vardır,hani şu en marjinalinden olan gruplar:)))

ya aslında herkesin zevki birşey diyemem giyen giyer ama bn tercih etmem asla....

zaten bu moda adı altında ünlü markaların defilelerinden bi parça bile giyilmelik olmuyor,özellikle yabancı markalar....

İlk defile Vera Wang'den. Batı gelinleri için Vera Wang en ünlü ve tercih edilen marka isimlerden biri, çok da pahalı gelinlikleri var. "Ömür boyu para biriktirirseniz bir Vera Wang gelinliğiniz olabilir" diyorlar :52: :1: O kadar pahalı değil de şöyle bir 6-8 bin dolar ödemek gerekiyor diye biliyorum.

Paylaştığınız gelinlikleri bu olduğu şekliyle giyinen görmedim. Ancak bu ve benzer Vera Wang modellerinin beyaz tonlarında çok çok fazla gelin tarafından giyildiğini görüyorum. Yabancı bloglar var, aşağıdaki linkteki güzel bir liste mesela, o bloglarda Vera Wang gelinliklere çok sık denk geliyorum. En çok Style Me Pretty blogunu seviyorum, orada da çok fazla çıkıyor.

Wedding Blogs | Snippet & Ink

Ben tesettürlü olmasaydım sanırım bir Vera Wang tasarımı diktirirdim. Benim de en sevdiğim tasarımcılardan. Çok farklı, belirgin ve modern bir çizgisi var. Özellikle şu gelinliklerden birini tercih edebilirdim:

1344375079_f_Ethel_Front.jpg

white_vera_wang_SS11_04.jpg

1344375050_f_Esther_Front.jpg

1344199955_f_HIGH_Georgina_FRONT.jpg

Evet ilk defile Vera Wang.
Aslında bu tasarımlar üzerinde oynanarak çok güzel görünüme kavuşabiliyorlar.
Mesela:

$019_CatherineHall_Bertucci.jpg
$083_CatherineHall_Bertucci.jpg $092_CatherineHall_Bertucci.jpg
$Real-Wedding4.jpg
$Real-Wedding42.jpg
$simwedding309.jpg
Bunlar da aynı tasarımcının gelinleri :))

bunları çok beğendim. Zaten bu işi yapanlar alanlarında uzmanlar bize ıyyk iğrençmiş demek düşmez :) ben sanat eseri gibi görüp bayılarak izlerim. Kabarık ve taşlı simli gelinlikleri demode buluyorum ayrıca. Daha modern daha sade şeyler seçilmeli :)

Bende kabarık giyersem bu taşlı bir gelinlik olmaz.
Prenses gelinlikleriyle daha sade gelinlikleri karşılaştıramayız ama beni tercihim sadeden yana olurdu.
Çok uçuk modelleri giyecek kadar cesaretim yok :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 496184 Eki Görüntüle 496185 Eki Görüntüle 496182 Eki Görüntüle 496183
Çok güzeller değil mi? :27: Yanlış anlaşılmak istemem ama siz olsanız bunları beğenip giyer miydiniz?

en sondakı olan model kurdalesı cıkarılırsa giyerdım ama tercıhen daha ıyı modeller vardır arayışına girerdim

bu resımlerdede en sondaki model asil ama gelınlık ıcın fazla sade belkı nısan vs olabılır.

Back