• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Siz olsanız giyer miydiniz?

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
$Vera-Wang-2011-Yaz-Gelinlik-Modelleri-3.jpg $Vera-Wang-2012-Yaz-Gelinlik-Modelleri-3.jpg $Gelinlik-modelleri-2011-1.jpg $Gelinlik-modelleri-2011-2.jpg
Çok güzeller değil mi? :27: Yanlış anlaşılmak istemem ama siz olsanız bunları beğenip giyer miydiniz?

Son düzenleme:
giyerim tabii.. hem de bayılarak.. bence de cok güzeller.. özellikle üsttekiler ..

Kendi düğünümde mi ?
Giymezdim sanırım
Sonradan eklediğin belki olabilir,omuzdaki fırfırlar çıkarılsa olabilir

Üstten 1. modeli çok hoşuma gitti. Renk olarak asla ama model olarak beyendim :16:

üstekilerin hepsinin modeli çok hoş.. hatta gelinlik olarak değil de daha çok nişanlık olarak çok çok güzel..nişanımda herhalde bu tarz bir şey giyeceğim ben de... saten, her yerinden fırfır çıkan allı güllü nişanlıkları düşününce gerçi bunlar misafirlere tuhaf gelir :))))))))

üstekilerin hepsinin modeli çok hoş.. hatta gelinlik olarak değil de daha çok nişanlık olarak çok çok güzel..nişanımda herhalde bu tarz bir şey giyeceğim ben de... saten, her yerinden fırfır çıkan allı güllü nişanlıkları düşününce gerçi bunlar misafirlere tuhaf gelir :))))))))

Gelin Fashion Tv den kaçmış derler :))))

ben nasıl gelinlik seçicem bilmiyorum fıtık ederim heralde herkesi. çok zor beğeniyorum. bu gelinlikleri de beğenmedim, ben giyemem.

Bunları gerçekten beğendin mi yaaa :50:

Bunları herhangi bir üye paylassa demedigimiz bırakmayız :1:
Sadece 'podyumda' diyede begenmem

ben hiç begenmedim ,her yerinden parcalar geliyo ,sagdan soldan..

Bunları gerçekten beğendin mi yaaa :50:

Bunları herhangi bir üye paylassa demedigimiz bırakmayız :1:
Sadece 'podyumda' diyede begenmem

ben hiç begenmedim ,her yerinden parcalar geliyo ,sagdan soldan..

:27: Hayır beğendiğim için koymadım. Böyle gelinlikler var ve giyiliyor mu diye merak ettim.:27:
Hiçbirini giymem ve o saç modellerini yaptırmam.
1. kahve tonlarında olanın modeli olabilir geliyor.
Biraz üstünde oynayarak tabi o rengi ölsem yine giymem :9:

Back