Siz olsanız böyle kp ne yapardıniz

Ne kdar gereksiz tepkiler ve çıkışlar yapmışsınız. Neden “bi tanecik dedesi” olsun kızınızın? 1 tane değil ki. Nispet yapar gibi, çok rahatsız edici.

İkincisi adama ne kızlarıyla olan kavganızdan? İlkokulda değilsiniz ki, koca insanları velisine şikayet ettiniz desem o bile değil, direk hesap sormuşsunuz.

Diğer saydıklarınızda da ailesi haklı bence. Bu kadar fevri çıkışlar yapan, anne-babaya saygı göstermeyen biri olsam eminim ki eşimin aileside beni sorumlu tutardı her şeyden. Kimseden bir şey beklemeyin bu saatten sonra. Yapanı da eleştirmeyin.

Bence herseyi uc noktada yasamissiniz ve siz haksizsiniz. Yani gorumce ile tartisip kayinpederi aramak nedir? Kusura bakmayin ama ben bana yaziklar olsun diye mesaj atan bir gelinin yuzune donup bakmazdim konu ne olursa olsun. Hakli bile olsaniz herseyin bir edebi adabi var.

Sanki bunlar onceden sana dolmusta o attigin mesaj ve resim vesile olmus kavga icin.bence evveliyati var bu mevzunun

Peki hamile birine bu kadar yuklenmemililermiydi veya bebegimin sucu neydi 9 aylik oldu hala bi hayirli olsun demeyib gectim hastaneye bile gelmediler..halalari olarak hic bir sryleri yok dolabinda.
Ben onlarin cocuklarina cok sey yaptim..herseylerinde yaninda olduk esimle..hele esimin oyle emegi vardiki..
Ki bizim cokzor cocugumuz oldu ve riskli bir gebeligim oldugunuda biliyorlardi..
Srhirdegistirdik evim tasindi yine umursamadilar..oncesine girersek zaten neyin ne oldugunu anlarsinoz..su kadarini bilin malesef cok kiskanc gorumcelere sahibim

"Kızımın bir tanecik dedesi"ifadesini iyi niyetli bulmadım.Bence siz de anlattığınız kadar masum ve mağdur değilsiniz.
En ufak art niyetim yoktu inanin kaldiki kp imi cok severdim..
O birsevgi gostergesi..bi suru yegenimvar ama herbirini bitanem diye severim..
Malesef gorumcelerimde sizin gibi kotu bakan kotu dusunen kalbe sahip

Saglicakla kucagina almissin ya.. bos ver hayirli olsun demesinler.. yanliz gorumcelerle kavga edince kp e neden sikayet ettin? Sacma olmus orasi.. ben olsam arayip sormam.. hatta esinin yerinde olsamda ayni sekilde

Hamileliğinizi siz düşünmezseniz kimse düşünmez ki. Polemik çıkabilecek olaylardan siz uzak duracaksınız. Polemik çıktıysa siz keseceksiniz. Bebek sizin vücudunuzda, sağlık sizin sağlığınız. Ordan oraya sataşıp, laf atıp “e ben hamileyim, yazık değil mi?” diyince kimse önemsemez bunu.

Emeklere gelince de bunları birileri için değil, herkes kendisi için yapıyor. Eşinizin yeğenleri olduğu için yapıyor. Ben her şeye rağmen yeğenime küsmez, görüşürdüm ama onları etkileyende sizle küslüğü. Anneyle küsken çocuğuyla rahat rahat vakit geçirmek çok zor.

Benim hissettiklerimin en güzel en mantiklı özeti tesekkür ederim..
Ne olursa olsun bebegim dogmus ve adim atmalarini bekledim..onlar bebegim icim adim atmayinca bende adim atmadim..yoksa coktan barisirdim inanim anac bi yapim var

Elbette ben tumden iyim demiyorum..ama nebegime gelmediler gelselerdi coktan barisirdim
Beklenti illa oluyor..neden deger vermediler diye.
Kizimin dogdugu gun gorumcem paylasim yapmis "bizim 5 kuzumuz var" diye..yani kizimi yegenden saymamis..
Bu bana cok acimasiz geldi.
Oncesiini bilseniz..insan onlarin hatrina verir..ne iyilikler yaptim zamaninda..
O eve cok katkim var..en ufak hatamda bir olup kapi disi ettiler beni..
Gorumcelerle artik olmaz zaten.
Kp ile de adim atacagim.yine...su siralar gidecegim yanina..sonucta olumlu dunya..ileride pismanlik duymak istemem.zaten uzakta yasiyorum artik...senede 1 ancak yanlarina gidebilirim

Cunku sana misilleme yapmis

Ben bu kadar öfkeyi de anlamıyorum. Ama sizin aranızdaki çekişme önceden beri var belli ki. Misilleme yapmış görümcede size. Biricik dedeye karşılık 5 kuzu. Bence görümcelerle de konuşun. Annelik farklı bir olgunluk veriyor. Çocuğunuz için görüşün bence. Hala, amca, dayı, teyze mükemmel varlıklar. Her çocuk varsa mutlaka bağlarını kuvvetlendirmeli. Sizin bebeğinizde mahrum kalmasın onlardan.

Görümcelerin hırsını kp den çıkarmak doğru mu sizce .
Durduk yere kp ye attığınız o ağır mesaj bütün haklılığınızı siliyor .
Bence kp ye adımı siz atmalısınız çünkü o konuda haksızsınız .

Benim hissettiklerimin en güzel en mantiklı özeti tesekkür ederim..
Ne olursa olsun bebegim dogmus ve adim atmalarini bekledim..onlar bebegim icim adim atmayinca bende adim atmadim..yoksa coktan barisirdim inanim anac bi yapim var
Rica ederim.
Bir bebeğin doğumu,üstelik torun,yeğense bu bebek,tüm herşeyi silebilmeliydi.
Cinayet mi var ortada sanki.
Bundan daha önemli olay olabilir miydi.
Haklısınız ne denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…