- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
- 208
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Hamileliğinizi bahane edip, "normalde yapmazdım ama hamilelik işte ben de şaşkınım" moduna girerseniz görümcelerinizden hiçbir farkınız kalmıyor.Tabiki verdim.ama durmadilar..tartismayi uzattikca uzattilar ve hamileligin vermis oldugu hassasiyet ile cok.agladim ve oyle aradim yoksa normalde aramazdim.ama olan oldu iste
Konunuzu tüm ayrıntılarıyla okudum; görümceleriniz bir çiğlik, hadsizlik yapmışlar evet ama kayınpederinizi arayıp 'kızlarına sahip çık'5 yillik evliyim..col iyi bi iliskimiz vardi kp ile taki gecen yila kadar..2 gorumcem sosyal medyada babamin fotografini babalar gunjnde paylastigim.icin ve "kizimin bitanecik dedesi" yazdigim icin gecenin ücunde beni mesaj bombardimina tuttular..saldirdilar..ki 5 aylik hamileyim ve ilk bebegim ve zorluklarla hamile kaldim..
Cok.ustume geldiler cok aglattilar..bende kp.i o sinirle aradim ve dedim kizlarina bisey soyle diye..
Neyse olay kp ile duzeldi ama kizlar kinle devam ettiler..art niyet aradilar...kizim.icin hic bisey yapmalarini gectim atandim hayirli olsun demediler..dedem oldu basin sag olsun demediler..yine tamam dedim ama gorusmedim....
Aradan zaman gecti..kicik gorumcem.evlenecekti..
esim ile annesi kavga ettiler..sonra esim.gorumcemle kavga etti ama kavga sebeplerinin benle zerre ilgisi yok ve esim.tum israrlarima ragmen dugune gitmedi ve ailecek.günahimj aldilar benim.doldurdugumu dusunduler..benim tek derdim kizimi saglicakla kucagima almakti..
Ve bu bahane ile küstuler benide arayip sormadilar..
Dogum yaptim.hayirli olsuna dahi gelmeyi gectim aramadilat bile..ve 15 gunluk.bebegimle istanbula ailemnin yanina gitmek zorunda kaldim..cunku atanmiatim ve evimin doguya tasinmasi gerekiyordu ve esim.tek basina evi tasidi yani düsunün...
Ve eşmde bebeginden ayri kalmak zorunda kaldi...aradan zaman gecti hic aramadilar..esim.evi tasidi ve mecburen arkadaslarinda akrabalarinda siginti gibi yasadi anne baba bigun olsun aramadi ne yaptin diye...
En son tam 4 ay sonra esimin tayini yanima cikti ve yanima gelmeisne bi hafta kala kv ile baristilar bi sekilde..(zahmet bitince aradı resmen)
Sonra babasi ilede baristi ve kizima hediye yolladilar..herseyi unutmami beklediler..kv aradi özur diledi esim.icin affetsemde kirginligi hic gecmedi..kp ile hala komusmuyoruz...
Aylarca dogunun bi ilcesinde karda kista bebegimle yanliz kaldim..kizimi bakicilara vermek zorunda kaldim...zaman zaman annem geldi gityi zaten o olmasa mahvolurdum en zor gunlerimde yanimda olmadilar.
Neyse..ben kp e bu olaylar ilk oldugunda mesaj atmistim yaziklar olsun size ben sizin emanetinizdim kizlarina dur diyemedin gibi seyler...
Oda sanirim o mesaji hazmademedi ve aramadi..
Bayramda babalar gunundede aramadim...sizce haklimiyim.bu durumda yoksa haksizmiyim...
Bazen bosver iyi gunlerin hatrina ara silent women diyorum sonra gururuma dokunuyor kizimi bile gormedi daha...
Ayni durumda siz olsaniz ne yapardiniz..dedigim gibi ilk yillar cok iyi iliskimiz vardi..
Not; gorumcelerimi tamamen cikardim.hayatimdan ve kizim 9 aylik.hala bi hayirli olsun demediler ve ilk defa hala olmuslardi.
Hamileliğinizi bahane edip, "normalde yapmazdım ama hamilelik işte ben de şaşkınım" moduna girerseniz görümcelerinizden hiçbir farkınız kalmıyor.
Kayınpederinizi bu kadar küçük duruma düşürmemeliydiniz, iki cahilin ağzını kapatamıyorsunuz diye babaya sarıp kızlarına sahip çık der gibi hareket etmek nasıl bir düşüncedir?
İllaki birine şikayet edilecekse bu arsızlar eşiniz var, kayınvalideniz var.. neden kayınpeder?
Adamın ağırlığını yerleyeksan etmişsiniz.
Ben en az görümceleriniz kadar haksız olduğunuzu düşünüyorum, o iki cahilden uzak durun evet ama kayınbabanızdan özür dilemesi gereken kişi sizsiniz.
Kolayliklar diliyorum size ama kayinpedere yaziklar olsun demeseydiniz iyidi.Onunla gayet iyi giden sevieli bir diyologunuz varmis oncesinde.5 yillik evliyim..col iyi bi iliskimiz vardi kp ile taki gecen yila kadar..2 gorumcem sosyal medyada babamin fotografini babalar gunjnde paylastigim.icin ve "kizimin bitanecik dedesi" yazdigim icin gecenin ücunde beni mesaj bombardimina tuttular..saldirdilar..ki 5 aylik hamileyim ve ilk bebegim ve zorluklarla hamile kaldim..
Cok.ustume geldiler cok aglattilar..bende kp.i o sinirle aradim ve dedim kizlarina bisey soyle diye..
Neyse olay kp ile duzeldi ama kizlar kinle devam ettiler..art niyet aradilar...kizim.icin hic bisey yapmalarini gectim atandim hayirli olsun demediler..dedem oldu basin sag olsun demediler..yine tamam dedim ama gorusmedim....
Aradan zaman gecti..kicik gorumcem.evlenecekti..
esim ile annesi kavga ettiler..sonra esim.gorumcemle kavga etti ama kavga sebeplerinin benle zerre ilgisi yok ve esim.tum israrlarima ragmen dugune gitmedi ve ailecek.günahimj aldilar benim.doldurdugumu dusunduler..benim tek derdim kizimi saglicakla kucagima almakti..
Ve bu bahane ile küstuler benide arayip sormadilar..
Dogum yaptim.hayirli olsuna dahi gelmeyi gectim aramadilat bile..ve 15 gunluk.bebegimle istanbula ailemnin yanina gitmek zorunda kaldim..cunku atanmiatim ve evimin doguya tasinmasi gerekiyordu ve esim.tek basina evi tasidi yani düsunün...
Ve eşmde bebeginden ayri kalmak zorunda kaldi...aradan zaman gecti hic aramadilar..esim.evi tasidi ve mecburen arkadaslarinda akrabalarinda siginti gibi yasadi anne baba bigun olsun aramadi ne yaptin diye...
En son tam 4 ay sonra esimin tayini yanima cikti ve yanima gelmeisne bi hafta kala kv ile baristilar bi sekilde..(zahmet bitince aradı resmen)
Sonra babasi ilede baristi ve kizima hediye yolladilar..herseyi unutmami beklediler..kv aradi özur diledi esim.icin affetsemde kirginligi hic gecmedi..kp ile hala komusmuyoruz...
Aylarca dogunun bi ilcesinde karda kista bebegimle yanliz kaldim..kizimi bakicilara vermek zorunda kaldim...zaman zaman annem geldi gityi zaten o olmasa mahvolurdum en zor gunlerimde yanimda olmadilar.
Neyse..ben kp e bu olaylar ilk oldugunda mesaj atmistim yaziklar olsun size ben sizin emanetinizdim kizlarina dur diyemedin gibi seyler...
Oda sanirim o mesaji hazmademedi ve aramadi..
Bayramda babalar gunundede aramadim...sizce haklimiyim.bu durumda yoksa haksizmiyim...
Bazen bosver iyi gunlerin hatrina ara silent women diyorum sonra gururuma dokunuyor kizimi bile gormedi daha...
Ayni durumda siz olsaniz ne yapardiniz..dedigim gibi ilk yillar cok iyi iliskimiz vardi..
Not; gorumcelerimi tamamen cikardim.hayatimdan ve kizim 9 aylik.hala bi hayirli olsun demediler ve ilk defa hala olmuslardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?