Siz olsaniz böyle biriyle evliliği düşünürmüydünüz?

Sen kararını vermişsin doğru yoldasın

Çoğu kişi maddi açıdan yorumlamış, bende farklı açıdan yorumlayayım.
Kendinizden 9 yaş küçük bir erkek ile çok zor ilerlerdi. Açıkçası genel olarak 9 yaş farkı çok. Sizden büyük olsaydı bile.

İlk okuduğumda şaka sanmıştım...Hem senden 9 yaş küçük, hem işsiz, hem dini inancı yok, hem lise mezunu....

En iyisini yapmışsınız.Kafalar uyusmali.Kadin olarak yaşınız ona göre büyük dini yönden bir taraf zayıfsa olmaz ki hatta inançsız dediniz.Birde internetten tanışmışsiniz.Herkes dengini bulsun.

Açıksözlülüğünüze hayran kaldım.belki öyle değilsinizdir de sizin düşüncenize gore.

Aklı başında ve mantıkli düşünen biri oldugunuz belli. En doğru kararı vermişsiniz.
Şuan çok iyi anlaşıyor olabilirsiniz ama farklı hayatlarınız var, ilerde illa ki fikir ayrılıkları yaşardınız. Çevrenizdeki insanların gereksiz ve can sıkıcı eleştirileride cabası.
Allah gönlünüze ve dengizinize göre versin.

En iyisini yapmışsınız.Kafalar uyusmali.Kadin olarak yaşınız ona göre büyük dini yönden bir taraf zayıfsa olmaz ki hatta inançsız dediniz.Birde internetten tanışmışsiniz.Herkes dengini bulsun.
Ya zaten şurda tanıştım burda tanıştım diyecegim hiçbir ortak nokta yok. zaten aileye internetten tanıştım denilmez. Sadece sevgi icinde bukadar şey görmezden gelinmez

Yaş farkını abes bulmadın 27- 35 pekala da anlaşabilir ama eğitim durumu ve geleceğe yönelik bir iş planı olmaması bakımından bitirmeniz iyi olmuş
Bir erkek hayatında bir kadının sevgisinin eksikliğini hissediyosa hayatını düzene sokmalı. Sonuç olarak cok sevilse bile biyere kadar maddiyat gerekli. Onun için hazırlık yapmalı. Bildiğim kadariyla sorumsuz bir babasi varmis belki aileye katkisi olmustur ama insan kendinide görmeli

ya 27 yaşında bir insan çalışmalı, birşeyler yapmalı bence hayatında bir kadın olsun, olmasın.

Akilli ve mantikli karar veren nadir kisilerden biri oldugun icin seni ayrica tebrik ediyorum. Umarim ileride dogru kisiyle tanisirsin.

Bir tavsiyem, arkadas olarak bile kalmaman.

Adamda elle tutulur bi özellik yok ki. Yaşı 27 olmuş, ne vasfı var ne işi gücü, geçimini nasıl sağlıyor? Bu durumun değişmesi için çabalıyor mu, yoksa gocunmadan öyle takılıyor mu? Şu durumuyla hangi cesaretle üniversite mezunu+memur bir kadınla evlilik yoluna girmeyi düşünüyor?
Eğitim, inanç, hayata bakış gibi konularda denklik olsa yaş farkı büyütülmeyebilirdi ama bu adam ergen bence, olmamış henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…