Evet arkadaşlar sizlerin değerli yorumlarina ihtiyacim var. Ben kararimi verdim aslinda. Dogru yapip yapmadığım konusunda içimi rahatlatmak istiyorum. tabiki onaylamıyorum ama internetten benden 9 yaş küçük bir arkadaşla tanıştım. Sohbeti güzeldi geyik muhabbeti yapip eğleniyoduk. normalde kimseyle konusmadigim sadece takildigim bir sitede karşıma çıktı. Nasil olsa benden küçük arkadas kardeş gibi takiliriz diye düşündüm ama arkadaş sonrasinda fazla duygusal yaklasti bana aşık oldu. bende kayitsiz kalamadim tabi. Sonucta simdiye kadarda beni kimse sevmemişti. Bu kişi şuan işsiz. Lise menzunu dini inanci olmayan biri. Maddiyati pek yok. ben kamuda çalışıyorum memurum. Çokta guzel sayilmayan biriyim. fakülte mezunuyum. Evim arabam var aileminde maddiyati iyi. Dinine düşkün biriyim. Ben cocugu hem yas hemde dini sebepleri bahane gostererek reddettim. Tabi statü farkida var onu soyleyip kırmak istemedim. Biraksam ilişkiyi ileri götürmek isiyodu. Ben böyle bir evliligin dışardan bir gözle çirkin gözükecegini düşündüm. Ev icinde nekdar biribirimizi seviyor olsakta insanların bakışı hoş olmazdi. sizce ayrilarak dogrumu yaptım.