Bana göre en doğru kararı vermişsiniz,içinize sinmemiş zaten,sizi mutlu edemezmiş gibi geldi bana maalesef kiEv icinde nekdar biribirimizi seviyor olsakta insanların bakışı hoş olmazdi. sizce ayrilarak dogrumu yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana göre en doğru kararı vermişsiniz,içinize sinmemiş zaten,sizi mutlu edemezmiş gibi geldi bana maalesef kiEv icinde nekdar biribirimizi seviyor olsakta insanların bakışı hoş olmazdi. sizce ayrilarak dogrumu yaptım
Sen kararını vermişsin doğru yoldasınEvet arkadaşlar sizlerin değerli yorumlarina ihtiyacim var. Ben kararimi verdim aslinda. Dogru yapip yapmadığım konusunda içimi rahatlatmak istiyorum. tabiki onaylamıyorum ama internetten benden 9 yaş küçük bir arkadaşla tanıştım. Sohbeti güzeldi geyik muhabbeti yapip eğleniyoduk. normalde kimseyle konusmadigim sadece takildigim bir sitede karşıma çıktı. Nasil olsa benden küçük arkadas kardeş gibi takiliriz diye düşündüm ama arkadaş sonrasinda fazla duygusal yaklasti bana aşık oldu. bende kayitsiz kalamadim tabi. Sonucta simdiye kadarda beni kimse sevmemişti. Bu kişi şuan işsiz. Lise menzunu dini inanci olmayan biri. Maddiyati pek yok. ben kamuda çalışıyorum memurum. Çokta guzel sayilmayan biriyim. fakülte mezunuyum. Evim arabam var aileminde maddiyati iyi. Dinine düşkün biriyim. Ben cocugu hem yas hemde dini sebepleri bahane gostererek reddettim. Tabi statü farkida var onu soyleyip kırmak istemedim. Biraksam ilişkiyi ileri götürmek isiyodu. Ben böyle bir evliligin dışardan bir gözle çirkin gözükecegini düşündüm. Ev icinde nekdar biribirimizi seviyor olsakta insanların bakışı hoş olmazdi. sizce ayrilarak dogrumu yaptım.
İlk okuduğumda şaka sanmıştım...Hem senden 9 yaş küçük, hem işsiz, hem dini inancı yok, hem lise mezunu....Evet arkadaşlar sizlerin değerli yorumlarina ihtiyacim var. Ben kararimi verdim aslinda. Dogru yapip yapmadığım konusunda içimi rahatlatmak istiyorum. tabiki onaylamıyorum ama internetten benden 9 yaş küçük bir arkadaşla tanıştım. Sohbeti güzeldi geyik muhabbeti yapip eğleniyoduk. normalde kimseyle konusmadigim sadece takildigim bir sitede karşıma çıktı. Nasil olsa benden küçük arkadas kardeş gibi takiliriz diye düşündüm ama arkadaş sonrasinda fazla duygusal yaklasti bana aşık oldu. bende kayitsiz kalamadim tabi. Sonucta simdiye kadarda beni kimse sevmemişti. Bu kişi şuan işsiz. Lise menzunu dini inanci olmayan biri. Maddiyati pek yok. ben kamuda çalışıyorum memurum. Çokta guzel sayilmayan biriyim. fakülte mezunuyum. Evim arabam var aileminde maddiyati iyi. Dinine düşkün biriyim. Ben cocugu hem yas hemde dini sebepleri bahane gostererek reddettim. Tabi statü farkida var onu soyleyip kırmak istemedim. Biraksam ilişkiyi ileri götürmek isiyodu. Ben böyle bir evliligin dışardan bir gözle çirkin gözükecegini düşündüm. Ev icinde nekdar biribirimizi seviyor olsakta insanların bakışı hoş olmazdi. sizce ayrilarak dogrumu yaptım.
En iyisini yapmışsınız.Kafalar uyusmali.Kadin olarak yaşınız ona göre büyük dini yönden bir taraf zayıfsa olmaz ki hatta inançsız dediniz.Birde internetten tanışmışsiniz.Herkes dengini bulsun.Evet arkadaşlar sizlerin değerli yorumlarina ihtiyacim var. Ben kararimi verdim aslinda. Dogru yapip yapmadığım konusunda içimi rahatlatmak istiyorum. tabiki onaylamıyorum ama internetten benden 9 yaş küçük bir arkadaşla tanıştım. Sohbeti güzeldi geyik muhabbeti yapip eğleniyoduk. normalde kimseyle konusmadigim sadece takildigim bir sitede karşıma çıktı. Nasil olsa benden küçük arkadas kardeş gibi takiliriz diye düşündüm ama arkadaş sonrasinda fazla duygusal yaklasti bana aşık oldu. bende kayitsiz kalamadim tabi. Sonucta simdiye kadarda beni kimse sevmemişti. Bu kişi şuan işsiz. Lise menzunu dini inanci olmayan biri. Maddiyati pek yok. ben kamuda çalışıyorum memurum. Çokta guzel sayilmayan biriyim. fakülte mezunuyum. Evim arabam var aileminde maddiyati iyi. Dinine düşkün biriyim. Ben cocugu hem yas hemde dini sebepleri bahane gostererek reddettim. Tabi statü farkida var onu soyleyip kırmak istemedim. Biraksam ilişkiyi ileri götürmek isiyodu. Ben böyle bir evliligin dışardan bir gözle çirkin gözükecegini düşündüm. Ev icinde nekdar biribirimizi seviyor olsakta insanların bakışı hoş olmazdi. sizce ayrilarak dogrumu yaptım.
Açıksözlülüğünüze hayran kaldım.belki öyle değilsinizdir de sizin düşüncenize gore.Evet arkadaşlar sizlerin değerli yorumlarina ihtiyacim var. Ben kararimi verdim aslinda. Dogru yapip yapmadığım konusunda içimi rahatlatmak istiyorum. tabiki onaylamıyorum ama internetten benden 9 yaş küçük bir arkadaşla tanıştım. Sohbeti güzeldi geyik muhabbeti yapip eğleniyoduk. normalde kimseyle konusmadigim sadece takildigim bir sitede karşıma çıktı. Nasil olsa benden küçük arkadas kardeş gibi takiliriz diye düşündüm ama arkadaş sonrasinda fazla duygusal yaklasti bana aşık oldu. bende kayitsiz kalamadim tabi. Sonucta simdiye kadarda beni kimse sevmemişti. Bu kişi şuan işsiz. Lise menzunu dini inanci olmayan biri. Maddiyati pek yok. ben kamuda çalışıyorum memurum. Çokta guzel sayilmayan biriyim. fakülte mezunuyum. Evim arabam var aileminde maddiyati iyi. Dinine düşkün biriyim. Ben cocugu hem yas hemde dini sebepleri bahane gostererek reddettim. Tabi statü farkida var onu soyleyip kırmak istemedim. Biraksam ilişkiyi ileri götürmek isiyodu. Ben böyle bir evliligin dışardan bir gözle çirkin gözükecegini düşündüm. Ev icinde nekdar biribirimizi seviyor olsakta insanların bakışı hoş olmazdi. sizce ayrilarak dogrumu yaptım.
Ya zaten şurda tanıştım burda tanıştım diyecegim hiçbir ortak nokta yok. zaten aileye internetten tanıştım denilmez. Sadece sevgi icinde bukadar şey görmezden gelinmezEn iyisini yapmışsınız.Kafalar uyusmali.Kadin olarak yaşınız ona göre büyük dini yönden bir taraf zayıfsa olmaz ki hatta inançsız dediniz.Birde internetten tanışmışsiniz.Herkes dengini bulsun.
Bir erkek hayatında bir kadının sevgisinin eksikliğini hissediyosa hayatını düzene sokmalı. Sonuç olarak cok sevilse bile biyere kadar maddiyat gerekli. Onun için hazırlık yapmalı. Bildiğim kadariyla sorumsuz bir babasi varmis belki aileye katkisi olmustur ama insan kendinide görmeliYaş farkını abes bulmadın 27- 35 pekala da anlaşabilir ama eğitim durumu ve geleceğe yönelik bir iş planı olmaması bakımından bitirmeniz iyi olmuş
ya 27 yaşında bir insan çalışmalı, birşeyler yapmalı bence hayatında bir kadın olsun, olmasın.Bir erkek hayatında bir kadının sevgisinin eksikliğini hissediyosa hayatını düzene sokmalı. Sonuç olarak cok sevilse bile biyere kadar maddiyat gerekli. Onun için hazırlık yapmalı. Bildiğim kadariyla sorumsuz bir babasi varmis belki aileye katkisi olmustur ama insan kendinide görmeli
Akilli ve mantikli karar veren nadir kisilerden biri oldugun icin seni ayrica tebrik ediyorum. Umarim ileride dogru kisiyle tanisirsin.Evet arkadaşlar sizlerin değerli yorumlarina ihtiyacim var. Ben kararimi verdim aslinda. Dogru yapip yapmadığım konusunda içimi rahatlatmak istiyorum. tabiki onaylamıyorum ama internetten benden 9 yaş küçük bir arkadaşla tanıştım. Sohbeti güzeldi geyik muhabbeti yapip eğleniyoduk. normalde kimseyle konusmadigim sadece takildigim bir sitede karşıma çıktı. Nasil olsa benden küçük arkadas kardeş gibi takiliriz diye düşündüm ama arkadaş sonrasinda fazla duygusal yaklasti bana aşık oldu. bende kayitsiz kalamadim tabi. Sonucta simdiye kadarda beni kimse sevmemişti. Bu kişi şuan işsiz. Lise menzunu dini inanci olmayan biri. Maddiyati pek yok. ben kamuda çalışıyorum memurum. Çokta guzel sayilmayan biriyim. fakülte mezunuyum. Evim arabam var aileminde maddiyati iyi. Dinine düşkün biriyim. Ben cocugu hem yas hemde dini sebepleri bahane gostererek reddettim. Tabi statü farkida var onu soyleyip kırmak istemedim. Biraksam ilişkiyi ileri götürmek isiyodu. Ben böyle bir evliligin dışardan bir gözle çirkin gözükecegini düşündüm. Ev icinde nekdar biribirimizi seviyor olsakta insanların bakışı hoş olmazdi. sizce ayrilarak dogrumu yaptım.