Evet tommy nine west falan geldi benim de aklıma:) evetttt olmazsa olmazdır makyaj benim için ama bir erkeğe onu aldırmakta garip olmaz mı anlamaz ki oBen kanadada yasiyorum amerika kitasindayim bence micheal kors tommy gibi markalardan gozluk,saat canta isteyebilirsiniz,micheal kors biraz pahali ama tommy daha makul bence,parfum olayi biraz riskli herkezin hoslandigi koku farkli almisken guzel hosunuza gidecek birsey olsun,hatta bence bi gozluk canta icin bile gecerli aslinda eger makyaj yapan biriyseniz ben olsam newyork colour un cok guzel setleri var onlardan aldirirdim...
Ben açıkçası ondan hiç birşey istemiyorum tek istediğim onun gelmesi ama o almak istiyor. Ki bundan da haberim yoktu açıkçası hiç ordan bana bise alor mi beklentisine girmemiştim de ama arkadaşıma sormuş. Arkadaşıma da söyledim ona söyle arkadaşımı tanıyorum bu tarz şeylerden hoşlanmaz de falan dedim ama saçmalama kafasına koymuş sana bise alcak ama senin sevdiğin biseyi almak istiyor o yüzden söyle diye ısrar edip duruyor. Arada kaldım ben deAmerika olunca direkt uyguna gelecek şeyler geliyor benim aklıma ne yalan söyleyeyim. Parfüm önceliğim olurdu. Funko pop oyuncakları orada çok uygun.Her çeşit kahramanı isterdim sanırım. Kindle olabilir. İkinci el kitaba ayrı bir düşkünlüğüm vardır, gittiğim her yerden almaya çalışırım. Oradan da isteyebilirdim. Ama ben bunları kardeşim gittiğinde istiyordum. Bir buçuk aylık sevgiliden istenir mi bilmiyorum. Bence o kafasına göre alsın. Hem onun düşünüp alması daha hoş olur. Bence aranızdaki bağı kuvvetlendirir.
Ben de isterim özellikle rimelim bitmek üzere bi rimelle çıkıp gelse neler vermezdim saka makaBen kesinlikle makyaj malzemesi isterdim
En mantıklısı parfüm ,çanta, saat,ayakkabı gibi burda pahalı orda ucuz olan eşya veya aksesuarlar. .teknolojik ürünler biraz ağır olur sanki .. hem parfüm şişesini de saklarsın :) burda atıyorum 1000 lira olan bir parfüm orda 500 600 liraya bulunabilir :) buda çok mu uçuk oldu ne :)))Ama o bitecek sonunda tükenecek birşey. Daimi olarak kalcak birşey daha iyi olmaz mı ki
Valla müneccim olmadıgım için bilemedim ne zaman sevgiliydiniz ne kadar geçtiLisedeyken sevgiliydik üstünden asır geçti zevkler karakterler değişti bu durumda sorması normal değil mi :) iphone gibi biseyi dillendirmem bile gerek yok o kadarına
Sanki öyle oldu teknolojik bi ürün istesem o fiyata da hayli hayli bulurEn mantıklısı parfüm ,çanta, saat,ayakkabı gibi burda pahalı orda ucuz olan eşya veya aksesuarlar. .teknolojik ürünler biraz ağır olur sanki .. hem parfüm şişesini de saklarsın :) burda atıyorum 1000 lira olan bir parfüm orda 500 600 liraya bulunabilir :) buda çok mu uçuk oldu ne :)))
12 yıl önce sevgiliydik 6 ay kadar sürmüştü en önemlisiiiiii birbirimizin ilk sevgilisiydikValla müneccim olmadıgım için bilemedim ne zaman sevgiliydiniz ne kadar geçti
İyi bari araştır max. 200 300 liralık birşey iste :) daha aşağısı burdan da alınır :) ama sana tavsiyem ,iyi bir parfüm ..Sanki öyle oldu teknolojik bi ürün istesem o fiyata da hayli hayli bulur
Dikkate alicam teşekkür ederim :)İyi bari araştır max. 200 300 liralık birşey iste :) daha aşağısı burdan da alınır :) ama sana tavsiyem ,iyi bir parfüm ..
Sen daha çok kıyafetten yanasın sanırımtürkiyede olmayan ya da olup da aşırı pahalı olan her şeyi. kıyafet(vs), makyaj malzemesi, çanta, takı parfüm saat telefon pc yiyecek içecek falan
Ama pahalı bise hiç isteyemem ayıp olur daha mütevazı bise istemem daha mantıklı olur gibiBence Türkiye de olmayan teknolojik aletlerden olabilir
Ya da pahalı olan
Ama pahalı bise hiç isteyemem ayıp olur daha mütevazı bise istemem daha mantıklı olur gibi
Bence de saat ve ya 3 aşağı 5 yukarı ona eşdeğer bise daha mantıklı olcak sanırım:)O zaman bence saat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?