Siz olsanız Amerikadan hediye olarak ne isterdiniz???

Evet tommy nine west falan geldi benim de aklıma:) evetttt olmazsa olmazdır makyaj benim için ama bir erkeğe onu aldırmakta garip olmaz mı anlamaz ki o

Ben açıkçası ondan hiç birşey istemiyorum tek istediğim onun gelmesi ama o almak istiyor. Ki bundan da haberim yoktu açıkçası hiç ordan bana bise alor mi beklentisine girmemiştim de ama arkadaşıma sormuş. Arkadaşıma da söyledim ona söyle arkadaşımı tanıyorum bu tarz şeylerden hoşlanmaz de falan dedim ama saçmalama kafasına koymuş sana bise alcak ama senin sevdiğin biseyi almak istiyor o yüzden söyle diye ısrar edip duruyor. Arada kaldım ben de

Ama o bitecek sonunda tükenecek birşey. Daimi olarak kalcak birşey daha iyi olmaz mı ki
En mantıklısı parfüm ,çanta, saat,ayakkabı gibi burda pahalı orda ucuz olan eşya veya aksesuarlar. .teknolojik ürünler biraz ağır olur sanki .. hem parfüm şişesini de saklarsın :) burda atıyorum 1000 lira olan bir parfüm orda 500 600 liraya bulunabilir :) buda çok mu uçuk oldu ne :)))

Lisedeyken sevgiliydik üstünden asır geçti zevkler karakterler değişti bu durumda sorması normal değil mi :) iphone gibi biseyi dillendirmem bile gerek yok o kadarına
Valla müneccim olmadıgım için bilemedim ne zaman sevgiliydiniz ne kadar geçti

Sanki öyle oldu teknolojik bi ürün istesem o fiyata da hayli hayli bulur

türkiyede olmayan ya da olup da aşırı pahalı olan her şeyi. kıyafet(vs ), makyaj malzemesi, çanta, takı parfüm saat telefon pc yiyecek içecek falan

Bence Türkiye de olmayan teknolojik aletlerden olabilir
Ya da pahalı olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…