Sevgilim orta tipli,çok kısa boylu,ilk başta beni çok çekmeyen ama zamanla huyu olsun, kültürlü oluşu olsun,zekası başarısı,verdiği değer,eglenmeyi bilmesiyle beni kendine bağlayan birisi. Ben de çevrem tarafından güzel bulunan, başarılı bir kızım. İstediğim çoğu erkeği elde edebilecek biriyim yani sevgilimin daha yakışıklısi, tiplisini. Karakter uyumu olarak bulabilir miyim emin değilim. Sevip sevmediğimi de anlamıyorum bu benim sorunum olabilir. Bugün evlilik konusu açtı ben ise hep zamana bırakmıştim bir gün karar veririm diye. Bu süre içinde çok alıştım ona da. Uzak ilişki yaşıyoruz. Yan yana geldiğimizde bile ilk başta kendime yakıştıramiyorum ama zaman geçirince o kadar mutluyum ki yanından ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben yardım edin lütfen?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz olsanız ne yapardınız?
- Konu Sahibi ecossu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #derdimvar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
Uzun biraz evetSizden uzunsa bir sorun olmaz bence
- 23 Temmuz 2014
- 6.327
- 17.894
- 448
İşte o görünüş çok önemli değil zamanla huyu, karakteri ilgini çekiyor dediğimiz kişi :) Aşırı bir fark varsa aranızda görünüş açısından çok net bi şey söyleyemem ama yanında kendinizi mutlu hissediyorsanız ve size kendinizi özel hissetiriyorsa neden olmasın? Zaten evliliğin acelesi yok biraz daha zamana bırakın bence.Sevgilim orta tipli,çok kısa boylu,ilk başta beni çok çekmeyen ama zamanla huyu olsun, kültürlü oluşu olsun,zekası başarısı,verdiği değer,eglenmeyi bilmesiyle beni kendine bağlayan birisi. Ben de çevrem tarafından güzel bulunan, başarılı bir kızım. İstediğim çoğu erkeği elde edebilecek biriyim yani sevgilimin daha yakışıklısi, tiplisini. Karakter uyumu olarak bulabilir miyim emin değilim. Sevip sevmediğimi de anlamıyorum bu benim sorunum olabilir. Bugün evlilik konusu açtı ben ise hep zamana bırakmıştim bir gün karar veririm diye. Bu süre içinde çok alıştım ona da. Uzak ilişki yaşıyoruz. Yan yana geldiğimizde bile ilk başta kendime yakıştıramiyorum ama zaman geçirince o kadar mutluyum ki yanından ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben yardım edin lütfen?
- 14 Temmuz 2011
- 2.912
- 10.007
- 408
- 39
Acele etmiyoruz ama gündeme gelmeye başladı artık ve ben hala bu ikilemdeyim. Görünüş olarak aşırı göze batan bir şey yok aslında. Boyuna daha çok takılıyorum.İşte o görünüş çok önemli değil zamanla huyu, karakteri ilgini çekiyor dediğimiz kişi :) Aşırı bir fark varsa aranızda görünüş açısından çok net bi şey söyleyemem ama yanında kendinizi mutlu hissediyorsanız ve size kendinizi özel hissetiriyorsa neden olmasın? Zaten evliliğin acelesi yok biraz daha zamana bırakın bence.
- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.383
- 138
- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
- 33
Hakkında böyle düşündüğünüzü bilseydi bence asıl o sizi istemezdi.
Siz, sizin hakkınızda “yan yana kendime yakıştıramıyorum ama huyu iyi” diyen birini ister miydiniz?
Asla suçlamıyorum birini beğenmek de beğenmemek de elimizde değil. Ama beğenmediğimiz halde birlikte olmak hem kendimize hem karşımızdakine haksızlık. Üstelik Allah korusun ufacık bir kaza tüm dengeyi alt üst edebilir. Kibir çok sıkıntılı bir şey…
Ve üstelik sevmiyorsunuz bence. İnsana sevdiği güzel/yakışıklı geliyor çünkü. Kendinize de karşınızdakine de kıymayın derim.
Siz, sizin hakkınızda “yan yana kendime yakıştıramıyorum ama huyu iyi” diyen birini ister miydiniz?
Asla suçlamıyorum birini beğenmek de beğenmemek de elimizde değil. Ama beğenmediğimiz halde birlikte olmak hem kendimize hem karşımızdakine haksızlık. Üstelik Allah korusun ufacık bir kaza tüm dengeyi alt üst edebilir. Kibir çok sıkıntılı bir şey…
Ve üstelik sevmiyorsunuz bence. İnsana sevdiği güzel/yakışıklı geliyor çünkü. Kendinize de karşınızdakine de kıymayın derim.
- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
- 33
Ek olarak “çok kısa boylu” demişsiniz ancak sonraki mesajlarda bir üyeye sizden uzun olduğunu söylemişsiniz.
O halde siz de çok kısa sayılırsınız, hadi bir kadın olarak düşünerek yorumlayalım çok kısa değil de kısa ya da normalde yakın olsun boyunuz.
Yani olağanüstü bir yüz güzelliğiniz yoksa fiziken de çok çok standart üstü olmuyorsunuz.
Bilemiyorum sanki huyundan ziyade size sunabileceği imkanlar ağır basıyor gibi. Bu derece beğenmemeye rağmen sırf huy için bir arada durmak mantıksız geldi.
Yine söylüyorum lütfen yanlış anlamayın, ama bilmiyorum ya beğenmeyince insan bağlanamıyor heyecanlanmıyor. Herkes bakmaya doyamadığı, başkasına çirkin gelse bile dünyalara bedel görecek kadar sevdiği biriyle olsun bence
O halde siz de çok kısa sayılırsınız, hadi bir kadın olarak düşünerek yorumlayalım çok kısa değil de kısa ya da normalde yakın olsun boyunuz.
Yani olağanüstü bir yüz güzelliğiniz yoksa fiziken de çok çok standart üstü olmuyorsunuz.
Bilemiyorum sanki huyundan ziyade size sunabileceği imkanlar ağır basıyor gibi. Bu derece beğenmemeye rağmen sırf huy için bir arada durmak mantıksız geldi.
Yine söylüyorum lütfen yanlış anlamayın, ama bilmiyorum ya beğenmeyince insan bağlanamıyor heyecanlanmıyor. Herkes bakmaya doyamadığı, başkasına çirkin gelse bile dünyalara bedel görecek kadar sevdiği biriyle olsun bence
Boyuna çok taktığınız için merak ettim. Boyu kaç acaba?
Yani yüz güzelliği vücut güzelliği bir yere kadar. Evlenebilecek nitelikleri taşıyorsa, yani ben bu adamla evlenirsem mutlu olurum, sadık, aldatmaz, beni el üstünde tutar (karşılıklı) gerçekten hayat arkadaşım olur diye düşünüyorsanız bence takılmayın bu kadar. Eminim sevgiliniz içinde seçenek vardır, sizden daha güzel daha başarılı. Dünyada kaç milyar insan var, herkesin seçeneği var. Böyle düşünürsek mutlu olamayız.
Yani yüz güzelliği vücut güzelliği bir yere kadar. Evlenebilecek nitelikleri taşıyorsa, yani ben bu adamla evlenirsem mutlu olurum, sadık, aldatmaz, beni el üstünde tutar (karşılıklı) gerçekten hayat arkadaşım olur diye düşünüyorsanız bence takılmayın bu kadar. Eminim sevgiliniz içinde seçenek vardır, sizden daha güzel daha başarılı. Dünyada kaç milyar insan var, herkesin seçeneği var. Böyle düşünürsek mutlu olamayız.
- 12 Nisan 2012
- 4.566
- 6.843
- 358
Onun bu düşüncemi bir an bile bildiğini düşünmek benim içimi o kadar acıtır ki. Elimde değil atamadım bu hissi aylardır. O bana yakışıkli geliyor zaten ama sanırım egom devreye giriyor. Dışardan bakan gözlerin imrenmesini istiyorum. Çok düşmanım var hepsini çatlatmak istiyorum. Kimsenin olmadığı bir dünyamız olsaydı onu bırakmayı bir an düşünmezdim.
- 12 Nisan 2012
- 4.566
- 6.843
- 358
1.65 boyu benim 1.60 Saydığınız bütün özellikleri taşıyor beni gözleriyle bile aldatmaz asla bu güveni verdi bana.Boyuna çok taktığınız için merak ettim. Boyu kaç acaba?
- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
- 33
Ah canım benim ya. Bak şimdi dürüst olman muhteşem bir şey. Ama dünya hali. Deme öyle güzellik o kadar pamuk ipliğine bağlı ki.Onun bu düşüncemi bir an bile bildiğini düşünmek benim içimi o kadar acıtır ki. Elimde değil atamadım bu hissi aylardır. O bana yakışıkli geliyor zaten ama sanırım egom devreye giriyor. Dışardan bakan gözlerin imrenmesini istiyorum. Çok düşmanım var hepsini çatlatmak istiyorum. Kimsenin olmadığı bir dünyamız olsaydı onu bırakmayı bir an düşünmezdim.
Madem bu derece dürüstüz, o zaman artı eksi sırala. Huyu dışında artısı nedir?? Kariyer evliliği mi, gerçekten tarifsiz iyiliği hoşluğu mu var, maddi açıdan mı mantıklı? Vs vs nedir yani beğenmemene rağmen ayrılmak istememe sebebin?
Kimse yüzde yüz “çok iyi” değildir bu arada bence, huy yeterli gelmedi bana. Rol yapmaya çok müsait bir kriter çünkü
- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
Benim boyum 153 eşimin 170 annemle aynı boydalar
Boy takıntım olmadı hiç ama vücut takıntım vardı 3 gen vücuttan nefret ederdim eşim üçgen vücut
Boy takıntım olmadı hiç ama vücut takıntım vardı 3 gen vücuttan nefret ederdim eşim üçgen vücut
1.65 boyu benim 1.60 Saydığınız bütün özellikleri taşıyor beni gözleriyle bile aldatmaz asla bu güveni verdi bana.