- 13 Ağustos 2014
- 6.348
- 14.349
- 498
- 37
Merhaba herkese aynı şehirde başka bir eve taşınıyorum. Evin avantajları ve dezavantajları arasında çok kararsız kaldım.
Avantajları ;
Dezavantajları ;
Beni özellikle binanın eski oluşu deprem yönünden korkutuyor her ne kadar emlakçı ve ev sahibi sağlam deseler de sizce bina yaşının sağlamlıkla bir alakası var mı ? E devlette bina hasarsız olarak görünüyor ama performans testi yaptırmıyormuş mülk sahipleri bina zarar görmesin diye bana sorarsanız evlerinin değeri düşmesin diye. Hasarsız ibaresine ne kadar güvenilebilir orası muamma
Gezdiklerin arasında vurulup aşık olduğum tek ev oldu ama işte eski bina olması deprem yönünden korkutuyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Avantajları ;
- içi harika dizayn edilmiş ev sahibi baştan sona yaptırmış
- muhit son derece seçkin
- önü açık ve manzaralı. Hatta bulunduğum şehrin en iyi manzaralarından birisi diyebilirim.
- binadan çıkar çıkmaz parka adım atıyorsunuz büyük ve güzel bir park
Dezavantajları ;
- kira 2 senelik peşin aylık 17 binden 408 bine denk geliyor. Bu kadarı fırsatçılık bence ama piyasa bu şekilde bir yandan da.
- bina 25 yıllık evin içi ne kadar güzelse bina o kadar ehhh işte. 14 katlı 25 yıllık bir bina
Beni özellikle binanın eski oluşu deprem yönünden korkutuyor her ne kadar emlakçı ve ev sahibi sağlam deseler de sizce bina yaşının sağlamlıkla bir alakası var mı ? E devlette bina hasarsız olarak görünüyor ama performans testi yaptırmıyormuş mülk sahipleri bina zarar görmesin diye bana sorarsanız evlerinin değeri düşmesin diye. Hasarsız ibaresine ne kadar güvenilebilir orası muamma
Gezdiklerin arasında vurulup aşık olduğum tek ev oldu ama işte eski bina olması deprem yönünden korkutuyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Son düzenleme: