Siz neler yapıyorsunuz

kocael41

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
18
3
1
26
Evde çok sıkılıyorum iki çoçuğum var evde hem onlar hemde ben sıkılıyorum sizler neler yapıyorsunuz ailemde uzakta maalesef kimsem de yok

çocuklarınızla beraber bi oyun grubuna gidebilirsiniz hem onlar hem siz keyifli vakit geçirebilirsinizz.

Oğlunuzu kreşe verin en azından siz de annelerle zaman geçirebilirsiniz

Evet uzakta hep otobüs le gitmem lazım oğlum çok hareketli güvenemiyorum inanın korkuyorum bişey olur diye
Bir şey olmaz, Kocaeli'de her yöne ulaşım çok kolay, atlayın birine götürün. Kocaeli'de de yapacak bir şey yok demezsiniz artık, her yönden çok gelişmiş bir şehir ama siz kendinizi kapatmış gibisiniz.

3 buçuk yaş oğlum
1 buçuk yaş kızım
İkisi de küçükmüş baya ama iki çocukla evde durmak çok bunaltıcı olur. Kar tulumu alın çocuklara, sıkıca giydirin parklara yürüyüşlere çıkın. Oğlunuzu oyun gruplarına götürün. Ormanda yapılan atölyeler var onlara katılın. Şehrinizdeki anne gruplarının organizasyonlarına dahil olun. Çoğu oğlunuz için olur ama kızınız da gide gele uyum sağlar. Eylülde oğlunuzu okula yazdırın. Bu defa da kızınız için gruplara katılın. Tiyatro, çocuk müzeleri gibi yerlere gidin, belediyenin sitesinden takip edin etkinlikleri.

Evde çok sıkılıyorum iki çoçuğum var evde hem onlar hemde ben sıkılıyorum sizler neler yapıyorsunuz ailemde uzakta maalesef kimsem de yok
acmak istedigim konuyu acmissiniz kocaelide yasiyorsunuz galiba benim gibi kaderimiz mi yoksa burada yasayanlar olarak.. cocuklarinizi Allah bagislasin benimde bir cocugum var daha 2 yasinda acikcasi bizde sıkıntidan patliyoruz. Baska cocuklu komsularim var bazen onlarla takiliyoruz ama herkesin ayni zamanda vakti olmuyor tabi. Isten yemekten cocugun duzeninden musait vakit olmuyor simdi bi baktimda. Vakit olsa bi park bile ne kadar da iyi geliyor, degisik yerlere cocugu goturup onun bir seyleri ilk kez gormesine sahit olmakta harika oluyor. (Hayvanat bahcesi olur, piknik olur, bilim fuari olur.. )

Yani evet kapattık biraz hep yürüme mesafesinde bişeyler bakıyorum

Evet ya bide komşularımda hiç öyle tanışıp arkadaş olabileceğim biri çıkmadı yanıma gelip hadi dışarı çıkalım diyeceğim biri yok

Evet olabilir aslında ama uzak kaçıyor merkez biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…