- 15 Nisan 2017
- 3.420
- 8.890
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Iyi aksamlar hanimlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Gectigimiz sene baska ile tayin istemistik yaklasik 4 yildir kendi memleketimizde yasiyoruz. Gitmek icin birden fazla sebebimiz var. Tayin dilekcemiz bir kac ay once onaylandi fakat hem esimin ailesi hem benim ailem tayin meselesine cok uzuldukleri icin hemen tasinmayalim dedik. Tayinimiz kesinlesene kadar birsey soylemedik durumu anlatir anlatmaz gitseydik cok etkilinirlerdi. Bu sebepten oturu onumuzdeki yaza kadar durdurduk. Gerci aileler iptal etme konusunda israrcilar ama biz gercekten gitmek istiyoruz. Gidecegimiz ilde kiralar hem cok pahalli hemde ev sıkıntısı var. Simdi biz bir suredir kiralik ev ilanlarini takip ediyoruz ve bugun hem piyasaya gore hem konumuna gore cok uygun bir ev bulduk. Ev sifir ve konumu tam istedigimiz yerde. Bu evle ayni ayarda olan evler 400 tl farkla kiraya veriliyor. Aceba hemen tutsak mi diye dusunduk bizde. Bir daha boyle bir evi bu fiyata bulmak zor acikcasi. Ama simdi ailelere yaza kadar durdurduk demisken birden cekip gitmekte icimize sinmiyor. Ilk ogrendiklerinde baya agladilar uzulduler simdi beklemedikleri bir anda ayni uzuntuyu tekrar yasayacak olmalari beni cok huzursuz ediyor. Ote yandan her ay 400 tl bizim icin az bir para degil ustelik ayni konumda ev bulabilirmiyiz orasida mechul. Kisacasi kafam cok karisik. Gitmek icin cok hevesleniyorum burda tabiri caize beton yiginlari arasinda ot gibi bir hayat yasiyoruz gidecegimiz yer ise tam bir doga harikasi her anlamda beklentilerimizi karsilayan bir il. Ama annem ve babami dusundukce onlarin uzuntusu gozumun onune geldikce mumkun mertebe ertemek istiyorum tasinma surecini. Aslinda gidecegimiz yer uzak degil 80 kmlik bir mesafe annem ve babam zaten gezmeyi seven insanlar arabalari altinda ayda bir iki kez goresecegiz yine. Bir yanim hazir boyle bir firsati yakalamisken bir an once git diyor diger yanim bencillik yapiyorsun diyor. Siz olsaydiniz ne yapardiniz boye bir durumda kafam gercekten cok karisik esimde benim gibi kararsiz