siz internetteyken

nesibe82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
169
0
kızlar sanırım cogumuz buyuk vaktimizi internette geciriyoruz. ben genelde kk ve face deyim. baska bi siteye pek girmiyom. bi de msn de .

siz internetteyken bebisleriniz ne yapıyor? ben kızım uyanık oldugu zaman nete girince vicdan azabı duyuyorum resmen eyvahedigeldismile ama bu mereti de bi turlu bırakamıyorum :kedi:

bu arada uyudugu zamanlarda ev islerini yapmaya calısıyorum.

Canım,bende senin gibiyim hemen hemen..
Oğlum uyanıkkende giriyorum tabiki,benimki kucağa alışmadığı için,yatıyo ana kucağında.genelde çene istiyo yanında oturuyorum bende konuşuyoruz bol bolzemuszemus
zten biraz susup nete dalınca bağarıyo konuş benle diye kaydirigubbakcemile3
Vicdan azabı çekçek bişe yokki canım.bebeğini çok yatırdığını düşünüyosan,kucağınada al ki sırtı dinlensin a.s

bende uyudugu zaman ev islerimi yapiyorum,yemek yiyorum,yemek yapıyorum. o oyun halıda oynarkende internete bakiyorum veya anakucagina oyuncak koyuyorum onunla oyalaniyor bazen.

bende kızımda anakucagını cok kullaniyorum. ilk zamanlardan beri. büyük kızımda hic kullanmadim.

bazi zamanlarida tamamen sadece onunla oturup konusuyorum oynuyorum baska birsey ile ilgilenmiyorum o zaman. aksamda büyük kızımla zaman geciriyorum,babasinda kücük kızına bakıyor opuyorumnanaktan

ben şimdilik uyurken de uyanıkken de hem ev işlerini yapıyorum hem nete giriyorum... ama onunla da ilgilenmeyi ihmal etmiyorum...vicdan azabı duymuyorum çünkü ne onun uykusundan ne gıdasından ne temizliğinden de de ilgisinden çalmıyorum... bütün gün kucağıma alıp dolaştırma taraftarı değilim. ilk günlerden itibaren de ağlasa da kucağa almadım... bi ihtiyacıoldukça ve sıkıldıkça kucağıma alıyorum... ve de akşamları uyumaan önce ve sabahları uyandığında odama alıp kollarıma sarıp vakit geçiriyorum

:eek:
bende uyudugu zaman ev islerimi yapiyorum,yemek yiyorum,yemek yapıyorum. o oyun halıda oynarkende internete bakiyorum veya anakucagina oyuncak koyuyorum onunla oyalaniyor bazen.

bende kızımda anakucagını cok kullaniyorum. ilk zamanlardan beri. büyük kızımda hic kullanmadim.

bazi zamanlarida tamamen sadece onunla oturup konusuyorum oynuyorum baska birsey ile ilgilenmiyorum o zaman. aksamda büyük kızımla zaman geciriyorum,babasinda kücük kızına bakıyor opuyorumnanaktan

Ayy canım yaa şu ana kucakları ne kdar işe yarıyooo,mutfağa giderken filanda alıyorum ben yanıma,onla konuşunca işyaparken filan nası mutlu oluyoo kaydirigubbakcemile3
bende bazen sadece onla ilgileniyorummm,aguuuu aguu şeklinde konuşmalar geçiyo aramızda taklit edio çıkardığım sesleri kaydirigubbakcemile3 ama benimki henüz oyuncaklarla oynayamıyo,oyun halısına koyuyorum oyuncaklarıda asıyorum ama sadece bakıyo henüz dokunmayı bilmio :sinifsinif:

ben ancak fırsat buldum buraya gelmeye şimdi ikiside uyuyor ama birazdan görev beni bekler istesemde vakit geçiremem buralarda iki çocuk olunca işler değişiyor tek çocukta net ile daha fazla vakit geçirebiliyordum kendine zaman ayırıp buraya gelebiliyorsan en iyisi bizlerinde paylaşıma ihtiyacı var her zaman

buda dogru. insanin hem kendine iyi geliyor birde bilgi ediniyorsun oda gene cocugun icin sonuc olarak. Ben mesela cocuk bakımı ile ilgili cok yazı okuyorum arastiriyorum biseyler.

hıım güzel konu olmuşş:)bzm evde full 24 saat açık ben nere pcde dorukta oraya:))

ben sabah bi açıyorumm neti takii gece yatana kadar dora uyanık olsada çocuğumm ana kucağı hastası onla konuş yeter siçoğu zaman konu bulamıyomm onla konuşmak içi n burda sizin yazdıklaerınızı okuyorumm onaa oda çok anlamış gibi gülüyoo garibimm ama zaten kışş bebeği bunlarr eve kapalıyızz çıkamıyozz bide nette birbirimizle muhabbet etmezsek kocişleri çekiştirmezsekk kaynanaların dedikodusunu yapmazsakk oğlum bunu yaptı kızım şunu yaptı demezsekk iyice bunalırız yaa iyiki var bu internek ohhhhhh sefamızz olsun yazışın kıslarrrrrr :rofloll:

net gün boyu açık ama ben sadece barış uyurken nete giriorumm......

benımde sabahtanm acılıyo gece yatana kadar acık duruyo net.oglum oyun halısında oynuyo mutfaga yada diğer odalara falan gıttıgımde bebek aramıza koyup goturuyorum yanımda,onunda benımde keyfım yerınde cok şükür:)

gündüz girmem çok zor hatta imkansız, ev işleri ve iki çocuk tüm zamanımı alıyor hatta zaman yetmiyor, gece ancak çocuklar uyuyunca en azından büyük uyuyup küçük sakinleşince girebiliyorum biraz, o zaman da hiç kimse olmuyoo :KK43:(

X