- 10 Şubat 2017
- 101
- 28
- 13
- 31
- Konu Sahibi geveze2015
-
Senin hayatında olmayabilir bunun nisanlin içinde olmayacağını ne biliyorsun ayrıca bende evliyim bir gün beni sevmezse ayriliriz diyorsun ne kadarda basitmis senin için bu olay o zaman haklısın senin böyle testlere ihtiyacın yok ama ben evlencegim adamin ölene kadar yanında olmak istediğim için ugrasmisim böyle şeylerle zamanında emin olabilmek içinBen nisanliyim şu anda ne o bana ne ben ona böyle saçma sapan testler yaptık. Birbirimizi sevdik, sevgimizi yaşadık, tanıdık, güvendik, evlenmeye karar verdik. Gözü dışarıda gibi tabirler benim hayatımda yok. Şu anda sevgisinden ve sadakatinden eminim. Birgün artık beni sevmez ya da başka birisine ilgi duyarsa ayriliriz. Yaptığınız testin garanti süresi falan var mı? Hani şu anda gözü disarida değil 10 yıl daha da olmayacak gibi? :)
Senin hayatında olmayabilir bunun nisanlin içinde olmayacağını ne biliyorsun ayrıca bende evliyim bir gün beni sevmezse ayriliriz diyorsun ne kadarda basitmis senin için bu olay o zaman haklısın senin böyle testlere ihtiyacın yok ama ben evlencegim adamin ölene kadar yanında olmak istediğim için ugrasmisim böyle şeylerle zamanında emin olabilmek için
Ayy çok sağol tatlım sanadaİyi emin olabildiysen ne mutlu sana. Mutluluklar dilerim ölene kadar :)
evet anlarım ben sanmıyorum ya aldattığınıYani dalga geçer gibi hatta biraz daha uzatsam kesin aşkım yeter fln derdi yani bende senin yaşındaydım o zamanlar hiçte saçma değil bence yaptığın güvenimi kazanana kadar neler yapmıştım benama çocuk değilsin yani kör kütük aşık değilsen anlarsın onun seni sevmediğini gözünün dışarda oldugunu
haklı vallaBen nisanliyim şu anda ne o bana ne ben ona böyle saçma sapan testler yaptık. Birbirimizi sevdik, sevgimizi yaşadık, tanıdık, güvendik, evlenmeye karar verdik. Gözü dışarıda gibi tabirler benim hayatımda yok. Şu anda sevgisinden ve sadakatinden eminim. Birgün artık beni sevmez ya da başka birisine ilgi duyarsa ayriliriz. Yaptığınız testin garanti süresi falan var mı? Hani şu anda gözü disarida değil 10 yıl daha da olmayacak gibi? :)
98 liyim canım 19 yaşına girdim hattaDegildir o, 14 falandir.
O zaman sıkıntı yokevet anlarım ben sanmıyorum ya aldattığını
senin yaptığın gibi yaniÇocuğum sen kaç yaşındasın ?
Gözünü seveyim, az ötede oyna.
He yavrum, he..senin yaptığın gibi yani
Yaşına göre normal bu hareketlerin,ilerde sana da saçma gelecek çünkü.18 yaşındayım
neyse neYaşına göre normal bu hareketlerin,ilerde sana da saçma gelecek çünkü.
merak ediyo insan normal benceMabel matiz sarkisi gibi
'Deniyordum seni
Sen seversin bunu'
Arkadasim: aklindan zorun mu var? Madem boyle bir sacmalik yaptin yanina gidip neden o bendim diyorsun? Adam da salakmis hala devam ediyor,bir erkek bana 'seni denedim' diyecek,ben hala kendimi aciklamaya calisacagim...
İmkansiz birsey!
Herkes karsisindakini denemek icin kucuk zarflar atabilir, bu normal sayilir. Ama baskasina aratmak falan...bir arkadasim vardi hep sevgilisinin calistigi yere gidip sevgilisine asilmami,ne tepki verecegini merak ettigini soylerdi-yaş 25
Çoook saçma seyler bunlar. İliskinize zarar vermeyin. Deniyorsaniz da sonrasinda gidip itiraf etmeyin...
İnanir misin meselesine gelince ne yani? Bilmedigi numarayi acmamasi mi gerekiyordu? Oyle bir kural mi koydunuz?
Edebini bozmadan konuşmuş, illa kavga etmek istiyorsaniz edin tabii ama cok da masum taraf olmadiginizin bilincinde olun
ho yovrom hooHe yavrum, he..
büyüyorum zatenbüyü lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?