siz inanırmıydınız

Senin hayatında olmayabilir bunun nisanlin içinde olmayacağını ne biliyorsun ayrıca bende evliyim bir gün beni sevmezse ayriliriz diyorsun ne kadarda basitmis senin için bu olay o zaman haklısın senin böyle testlere ihtiyacın yok ama ben evlencegim adamin ölene kadar yanında olmak istediğim için ugrasmisim böyle şeylerle zamanında emin olabilmek için

İyi emin olabildiysen ne mutlu sana. Mutluluklar dilerim ölene kadar :)

evet anlarım ben sanmıyorum ya aldattığını

haklı valla

Mabel matiz sarkisi gibi
'Deniyordum seni
Sen seversin bunu'
Arkadasim: aklindan zorun mu var? Madem boyle bir sacmalik yaptin yanina gidip neden o bendim diyorsun? Adam da salakmis hala devam ediyor,bir erkek bana 'seni denedim' diyecek,ben hala kendimi aciklamaya calisacagim...
İmkansiz birsey!
Herkes karsisindakini denemek icin kucuk zarflar atabilir, bu normal sayilir. Ama baskasina aratmak falan...bir arkadasim vardi hep sevgilisinin calistigi yere gidip sevgilisine asilmami,ne tepki verecegini merak ettigini soylerdi-yaş 25
Çoook saçma seyler bunlar. İliskinize zarar vermeyin. Deniyorsaniz da sonrasinda gidip itiraf etmeyin...
İnanir misin meselesine gelince ne yani? Bilmedigi numarayi acmamasi mi gerekiyordu? Oyle bir kural mi koydunuz?
Edebini bozmadan konuşmuş, illa kavga etmek istiyorsaniz edin tabii ama cok da masum taraf olmadiginizin bilincinde olun

merak ediyo insan normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…