siz inanırmıydınız

inşallah tavsiyeni dinlicem

Evet arkadaşını denemek nedir
Yada eğitim sisteminde bu kadar açık boş zaman mı var
Benim bildiğim 18 yaşında 11 12 sınıfta olursunuz ve çok fazla zaman problemi olur en azından saçma salaklar işlere ayıracak vakit olmaz

Canım hiç gerek yokmuş, vereceği cevap ta belliymiş aslında. hiç bir zaman bilemeyeceksin doğru yada yalan söylediğini.

Bunu bende yapmıştım ve şuan ki eşim o zaman bana seni denemek için yaptım demişti ama zaten belliydi konuşmasından yani ben inandim

Cok aci ya.. abla tavsiyesi: sana bunu yapma hissi uyandiran kimseyle bir iliski yurutmeye calisma.

nasıl konuşmuştu ki
Yani dalga geçer gibi hatta biraz daha uzatsam kesin aşkım yeter fln derdi yani bende senin yaşındaydım o zamanlar hiçte saçma değil bence yaptığın güvenimi kazanana kadar neler yapmıştım benama çocuk değilsin yani kör kütük aşık değilsen anlarsın onun seni sevmediğini gözünün dışarda oldugunu

Allah başka dert vermesin işsizlikten yapılıyor heralde bunlar

Sevgilim bana böyle bişey yapsa hani 18 yasinda da olsam çok gözümden düşerdi gerizekalı gibi o nasıl uğraş

Allah başka dert vermesin işsizlikten yapılıyor heralde bunlar

Sevgilim bana böyle bişey yapsa hani 18 yasinda da olsam çok gözümden düşerdi gerizekalı gibi o nasıl uğraş
O sevgilinle gerçekten evlenmeyi düşünüyorsan yaparsın herşeyi bazı testlerden geçmek lazım sonuçta bı ömür onla gecirceksin başka nasil anlayabilirsin gözünün dışarda olmadığını binbir türlü insan var aldatilcagima böyle bı oyun oynayıp gerçeği görmeyi tercih ederim

Ben nisanliyim şu anda ne o bana ne ben ona böyle saçma sapan testler yaptık. Birbirimizi sevdik, sevgimizi yaşadık, tanıdık, güvendik, evlenmeye karar verdik. Gözü dışarıda gibi tabirler benim hayatımda yok. Şu anda sevgisinden ve sadakatinden eminim. Birgün artık beni sevmez ya da başka birisine ilgi duyarsa ayriliriz. Yaptığınız testin garanti süresi falan var mı? Hani şu anda gözü disarida değil 10 yıl daha da olmayacak gibi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…