- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi geveze2015
ayrılması zor maalesef
Neden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrılması zor maalesef
bir buçuk sene oldu
zaten deneye deneye güvenirsinYa bunlar ne çirkin muhabbetler ya gecen kuzenım kocasına yapmıs. Biri bana yapıcak hele eşim falan yapıcak varya yıkarım orayı. Zaten güvenmıyosan ne işin var ki o adamla. Düşünce yapınız nasıl calısıyo hayret dıyorum.
yoo ne özür dilicem senin tanıdığın tuhafmışyıllar önce ben bekarken evli bir tanidigim, birine kocasini aratmisti yanimda.güya kocasini "deniyor".sonra adam basladi konusmaya gayet muhabbet ediyor.telefonu kapattilar kadin aradi kocasini sen nasil yaparsin boyle bisey ben seni denemistim dedi kapatti telefonu.sozde trip atti.geri aradi kocasi.adam açtı ağzını yumdu gözünü, benim yanimda arkadaslarim vardi sen beni nasil rezil edersin diye basladi bagirmaya.sonuç: kadin yalvar yakar özür dilerim hayatim ne olur tamam uzatmayalim... ben boyle şeylerin o dönemlerde kaldigini saniyordum.18 yasinda bir kizin boyle seylerle ugrasmasi cok üzücü.zaten eminim ayrilmayacaksin ve sevgilinden özür dilersin bir kac güne..
Aa 1.5 sene mi sakın ayrılma 1.5 sene devam eden bir ilişki hiç olmadı şimdiye kadar siz ilksiniz.bir buçuk sene oldu
evet bencede cok tuhaftı.tıpkı guvenmedigin biriyle beraber olmak gibi, boyle sacma oyunlarla sadakatini test etmeye kalkmasi gibi.sonrada ben biliyordum lafina inanmasi gibi.. insanlar bazen inanmak istediklerine inanırlar.onlara duymak istediklerini soylemeni beklerler.ama malesef gercekler acıdır bazen.cok gencsin seni guveninden şüphe duyduracak biriyle yola cikma.kendine güven önce sonra karsidakine.seni aldatacak karaktersiz adama tavrin net olsun.taviz tavizi dogurur kurallarin keskin olsun iliskinde.nacizane tavsiyelerim sadece sen bilirsin.hakkinda hayirlisi olsun..yoo ne özür dilicem senin tanıdığın tuhafmış
iç sesimAa 1.5 sene mi sakın ayrılma 1.5 sene devam eden bir ilişki hiç olmadı şimdiye kadar siz ilksiniz.
Tabiki de sen olduğunu biliyordu yoksa konuşur muydu hiç.
kıskancım ya ondan hephangi çağda kaldın ya ne denemesi bende olsam yok sevgilim derdim inadına ayrılınca müzik de dinlettiriyomusun
sen hiç şüphe duymuyomusunTam tahmin ettiğim yas ahh su an duygular hormonlar falan karmakarısık ruh hali bunları yaptıran cok defil bi kac seneye gülerek hatırlayacaksın..Ve canm benim sana bi tavsiye bütün ilişkiler güven üzerine kurulur deneme yanılmayla ömür gecirecegin adamı bulamazsın ona güvenirsin ve denemeye gerek duymazsın
kilo verebiliyomusunInanmazdim!
ona zarar verecek bişey yapmadımbeni kandirmaya calisarak guvenini boylesine test eden biri benim kafamda turlu oyunlar yapabilecek potansiyeldedir cunku
kıskancım ya ondan hep
zarardan bahsetmedm cnm. entrikalarla dolu biri beni iter. tabi bu benm fikrim. arkadasin da boyle dusuncek diye birsey ykona zarar verecek bişey yapmadım
haklısın abarttım sonra pişman oldum zatenkaçırırsın elinden söylim tatlim sen sen ol o senin peşinden kossun o korksun böyle saplantılı olmayın ya bende kıskancım ama bu yasıma kadar hiç yapmadım.
haklısın ama şüphe düşünce engel olamıyosunzarardan bahsetmedm cnm. entrikalarla dolu biri beni iter. tabi bu benm fikrim. arkadasin da boyle dusuncek diye birsey yk