• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz hiç boşanmayı düşünmezken eşiniz tarafından terkedildiniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
‘Tamam, boşanacağım ama velayet sende.
Ben hiçbir şey istemiyorum, çıkıp gideceğim.
Sen de çocuklarınla napıyorsan yap’ deyin, hadi bir söyleyin bunu lütfen.
Çok da ısrarcı olun, bakın bakalım ne oluyor…

Oldu paşam, evlen yap iki çocuğu sonra mutsuzum ben de bas git, sanki hiç olmamış yaşanmamışcasına dön mis gibi hayatına.
Yok ya…
Adam zenginse bunlar kar etmiyor.

Benden zaman istedi ama cocuklarını da hic merak etmiyor arayıp sormuyor yani acaba arayıp benimle bitirdiysen bile onlarla görüş desem mi? Yoksa onları bile bana umut vermemek için mi aramıyor
Cocuklar sadece annenin cocuklari sanki.
O gelsin evde cocuklarla kalsin siz otele gidip kafa dinleyin.
Copsuz uzum gibi bosanmak kolay tabii.
Söylediklerinde gercekten samimi ve durust olabilir. Ama izledigi tutum bencil oldugunu gosteriyor.
Alip basini gitmek ne kadar oyle. Cocuklari var, onlara karsi sorumluluklari var. Tum sorumlulugu size yikip kafa dinlemekte kolay bosanmakta kolay.

Bunu somut bir şekilde yapan kadını sitede linçlemişlerdi
Sebep?
Erkek mi daima çekip gitmeli, yaşanılan her şeyin vebali kadına mı kalmalı?
Çocuklu bir evlilikte boşanma yaşanıyorsa, erkek evlenmeden önceki yaşına her şeyiyle geri dönerken, kadın olmayan babanın da sorumluluğunu alarak, maddi manevi hayatını adıyor, sanki bir daha dünyaya gelecek gibi bunu bitiriyor.
Neden?
Boşanma sebepleri elbette ki etkili lakin böyle ‘ay ben mutsuzum, seni sevmiyorum soğudum’ diyen adama da hediye gibi hayatını bahşedemem.
Kimse kusura bakmasın, benim keyfim kaçmış ve hayatım elimden uçup gitmişse başkasınınkini de kaçırırım.
Yok öyle güzelim dünya.
Kim yapmışsa aferin o kadına..

Oldu paşam, evlen yap iki çocuğu sonra mutsuzum ben de bas git, sanki hiç olmamış yaşanmamışcasına dön mis gibi hayatına.
Yok ya…
Sonuçta çocuk sadece annenin. Evlenirken ceyzimizde getirdiğimiz gibi bosanirken de almalıyız. Elin adamı bizim çocuğumuza bakacak değil ya.
Linç yemek istemiyorsan böyle yazmalısın.

Annesini getiriyor eve, yanına bakıcı tutup haftada bir temizlikçi ayarlıyor. Hayatına devam ediyor.
E ne güzel işte? Parası ile de olsa sorumluluk alan taraf oluyor. 500 tl nafaka +haftasonu avm gezisi ile baba olan milyon erkekten iyidir.

Annesini getiriyor eve, yanına bakıcı tutup haftada bir temizlikçi ayarlıyor. Hayatına devam ediyor.
E balık baştan kokuyor.
Gelmişim bilmem kaç yaşıma, çocuğumun boşandığı eşinden kalan çocuklarına bakamam.
Bakmamalıyım.
Bir babaanne olarak ebeveyn rolü üstlenmem hele de geçerli sebep ‘biz anlaşamıyoruz’ ise.
Ne kadar meraklı kadınlar var böyle kendilerini heder etmeye, şaşılacak iş doğrusu.

Sonuçta çocuk sadece annenin. Evlenirken ceyzimizde getirdiğimiz gibi bosanirken de almalıyız. Elin adamı bizim çocuğumuza bakacak değil ya.
Linç yemek istemiyorsan böyle yazmalısın.
Aynen🤣
Diger konuda konu sahibi linc yedi resmen.
Ne vicdansizligi kaldi ne de annelikten anlamadigi.

Aynen🤣
Diger konuda konu sahibi linc yedi resmen.
Ne vicdansizligi kaldi ne de annelikten anlamadigi.
O konuda da yazdım ben, neden düşünülmesin?
Çocuğun çıkarları göz önüne alındığında maddi manevi eğer ki daha iyi şartlar sunulacaksa, evli olan eş çocukla alakalı bir sıkıntı yaşamıyor bunu istiyorsa neden bırakılamasın?
Biri anne biri baba, sorumluluk eşittir.
Evlatlarım olmadan asla ama camiye mi bırakıyoruz arkadaş, beraber yaptığımız adamlara bırakıyoruz.
Neyin linci bu?
Babada diye ebeveynlikten mi vazgeçiyoruz?

E balık baştan kokuyor.
Gelmişim bilmem kaç yaşıma, çocuğumun boşandığı eşinden kalan çocuklarına bakamam.
Bakmamalıyım.
Bir babaanne olarak ebeveyn rolü üstlenmem hele de geçerli sebep ‘biz anlaşamıyoruz’ ise.
Ne kadar meraklı kadınlar var böyle kendilerini heder etmeye, şaşılacak iş doğrusu.
Tercih meselesi

E ne güzel işte? Parası ile de olsa sorumluluk alan taraf oluyor. 500 tl nafaka +haftasonu avm gezisi ile baba olan milyon erkekten iyidir.
Yani karısına aman boşanmayalım demiyor onu anlatmaya çalışıyprum. Filmdelisi yazmış ya bırak çocukları bakalım ne olacak diye… bırakırsa bıraksın işte bu sistemi kuran adam “okey sen bu kafadaysan” diyor

E balık baştan kokuyor.
Bakmamalıyım.
Bazı erkek anneleri sırf geline inat yapıyor , oğğğluşunu boşuyor ya , kendileri bilir valla bi yaştan sonra torun tombalak bakmak istiyorlarsa , başka hayatları yok demek ki bazılarının, küçük dünyalarının hakimi kumdan kalelerin fatihi olmuşlar gerine gerine geziyorlar.

Sebep?
Erkek mi daima çekip gitmeli, yaşanılan her şeyin vebali kadına mı kalmalı?
Çocuklu bir evlilikte boşanma yaşanıyorsa, erkek evlenmeden önceki yaşına her şeyiyle geri dönerken, kadın olmayan babanın da sorumluluğunu alarak, maddi manevi hayatını adıyor, sanki bir daha dünyaya gelecek gibi bunu bitiriyor.
Neden?
Boşanma sebepleri elbette ki etkili lakin böyle ‘ay ben mutsuzum, seni sevmiyorum soğudum’ diyen adama da hediye gibi hayatını bahşedemem.
Kimse kusura bakmasın, benim keyfim kaçmış ve hayatım elimden uçup gitmişse başkasınınkini de kaçırırım.
Yok öyle güzelim dünya.
Kim yapmışsa aferin o kadına..
Ben de öyle düşünüyorum ama sayfalarca üstüne gittiler kadının. Çocuğun psikolojisi bozulurmuş. Sanki düşman eline bıraktı. Kadınlar, erkekler de sorumluluk alsın istiyor ama sorumluluk alacakları bir alan bırakmıyorlar. Ev işinden tutun da çocuk bakımına kadar içimize işlemiş kültürel kodlar var.

Bazı erkek anneleri sırf geline inat yapıyor , oğğğluşunu boşuyor ya , kendileri bilir valla bi yaştan sonra torun tombalak bakmak istiyorlarsa , başka hayatları yok demek ki bazılarının, küçük dünyalarının hakimi kumdan kalelerin fatihi olmuşlar gerine gerine geziyorlar.
İnsan başına iş alınca sevinir mi yahu buna ajahsjsjs😂
Bir yaşıma daha girdim.
Şey gibi bu, premsesler hiçbir şeyi ‘beceremediğinden’ her işlerini halleden birileri vardır ya mutlaka hayatında, öbürü avunsun vay be ben ne insanım diye de, premsesin zekasından öpesim geliyor benim😂

Anne baba sorumsuzdur, çocukları heder ediyordur elbet ben de devreye girer, torunların mümkün mertebe iyi yaşaması adına ön plana çıkarım amma velakin bile isteye de şimdi yani, ne gerek var😂

Olsuun, sürekli kavga dövüş bağırış çağırış falan birbirinin yüzüne bakamayacak hale gelmek boşanmayı gerektirmez ki. Adam gidiyorsa kessin aldatıyordur. Ne kadar tanıdık bu , değil mi? Bdv deki boşanmak isteyen kadınların kocaları da bunu diyor, "Yoksa birini mi buldun ondan mı bu cesaretin?".
Aldatması daha AZ gurur kırıcı bence bu durumdansa. pardon yazamamişim

Son düzenleme:
O konuda da yazdım ben, neden düşünülmesin?
Çocuğun çıkarları göz önüne alındığında maddi manevi eğer ki daha iyi şartlar sunulacaksa, evli olan eş çocukla alakalı bir sıkıntı yaşamıyor bunu istiyorsa neden bırakılamasın?
Biri anne biri baba, sorumluluk eşittir.
Evlatlarım olmadan asla ama camiye mi bırakıyoruz arkadaş, beraber yaptığımız adamlara bırakıyoruz.
Neyin linci bu?
Babada diye ebeveynlikten mi vazgeçiyoruz?
İçimden geçenleri yazmışsınız. Neden velayet babada olunca tü kaka oluyor ki ? Babanın şartları daha iyiyse , iyi bir babaysa neden olmasın ? Amaç çocuğun yüksek yararını korumak değil mi ? Amaç annelik hislerini tatmin etmek mi çocuğun yararını mı gözetmek yoksa ? ;)

Yok ya…
Kesinlikle katılıyorum. Öyle 3-5 nafaka verip babalık sorumluluğunu yerine getireceğini düşünmekle kendilerini rahatlatiyorlar sadece .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back