• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz hiç boşanmayı düşünmezken eşiniz tarafından terkedildiniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlla başka birisi olacak değil. Belki kalbi biri için atmıştır. Aşık olmuştur ama uygulamaya dökmemiştir. Unuttuğu hisleri yaşamak heyecanlandırmıştır ama şerefli bir insan olarak boşanıp yaşamayı uygun görmüş olamaz mı?
Bu sebeple "donuna kadar al" önerileri tuhaf geldi.

Haksızım ama onun kötü özelliği insanların yaralarını kaşımayı cok sever tartısırken. Mesela bana cocuklardan (büyük oğlum emmedi ) bir tartışmamız sırasında sen anne misin ki mama ile büyüdü cocuk demişliği var beni bu durumun en cok üzeceği sey oldugunu bilip oradan vurur. Başka bir tartışmada başka bir yaramdan. Mesela bana gelip boşanma konuşması yaprken (annem babam ayrı ben kücükken babam terketti annemle büyüdüm) ben şimdi anlıyorum baban ne kadar haklıymış dedi. Bu sefer sadece ağladım hic cevap vermedim…
Şimdi de sizden taraf oldum. Eşiniz sevilecek insan değilmiş. Neyini sevdiniz ki? Birine yaralarımı açarken çekineceksem o benim ancak düşmanımdır.

o soruşturmalar 6-7 ay sürmez ama.
hatta kurum özel bir kurum değilse (diyanet veya emniyet gibi) pek ihraç da olmaz. %80-90 ihraçlık bir ihtimalli bir şey de olmaz. çnükü kurumun tavri bellidir ya ihraç ediyordur ya etmiyordur.
öyle soruşturmalar genelde kurumun içinde halledilir taraflardan biri tayin edilir kapanır gider.
Emniyette ihraçlar gündemde şu an. Birkaç gün önce 100 personel ihraç edildi. Terör mevzu olduğu için detaylı yazamıyorum ama o %80-90'lık ihtimal de doğru. Tabii kocasi emniyet personeli mi onu bilmiyorum.
+Siz kadın konusu sebebiyle mi soruşturma açıldı diye cevaplamışsınız. Ben yanlış anlamışım.

Başka biri yok yani eminim sadece arkadas grubu cok değişti pek aile hayatını bilmeyen ya da yürütemeyen tiplerle. İş hayatı maalesef kötü. Yani önceden iyiydi ancak pozisyonunda ani bir düşüş yaşadı hatta işten cıkarılma durumunda bir soruşturma geciriyormuş bana söylememiş.
benim de aklıma başka biri olma ihtimali geldi ama kesinlikle eminim yok diyorsanız, demek adamı çok bunaltmışınız. Erkekler öyle kolay kolay böyle geçimsizlik nedeniyle boşanmaz gibi geliyor bana. Ancak hayatına biri girince zaten geçinemiyoruz der cesaret alır. Ben eşime neler yaptım pandemi döneminde, boşan kurtar kendini dedim yine boşanmayı düşünmedi. Ailesinin de ona hak vermesi sizi arayıp sormamaları, aranızı yapmaya çalışmamaları ilginç hem ortada 2 çocuk var. Bilemedim ya

Şimdi de sizden taraf oldum. Eşiniz sevilecek insan değilmiş. Neyini sevdiniz ki? Birine yaralarımı açarken çekineceksem o benim ancak düşmanımdır.
son sayfaları okuyayım dedim de, bebek emmedi diye karısına kavgada bunu söyleyen adamın yüzüne bakmamalı bence. bunu örnek olarak verdiğine göre birçok şey daha var böyle. ağır çingenelik.

son sayfaları okuyayım dedim de, bebek emmedi diye karısına kavgada bunu söyleyen adamın yüzüne bakmamalı bence. bunu örnek olarak verdiğine göre birçok şey daha var böyle. ağır çingenelik.
Herkesin duyacağı şekilde hakaret etmek de büyük ayıp, karısına sen anne misin demek de. Bunlar karşılıklı eşit derecede hatalar. Ama adamın, konu sahibinin yaralarını deşmesi, anne babasından vurması çok büyük rezillik. Kadin onu anlattiysa rahatlamak için anlattı. Bir gün koz olsun diye degil. Kocamıza guvenip aile sorunlarımızı anlatamayacaksak niye evleniyoruz ki?

Herkesin duyacağı şekilde hakaret etmek de büyük ayıp, karısına sen anne misin demek de. Bunlar karşılıklı eşit derecede hatalar. Ama adamın, konu sahibinin yaralarını deşmesi, anne babasından vurması çok büyük rezillik. Kadin onu anlattiysa rahatlamak için anlattı. Bir gün koz olsun diye degil. Kocamıza guvenip aile sorunlarımızı anlatamayacaksak niye evleniyoruz ki?
Eski evliliğimde ben de yaşıyordum benzer şeyleri. Sığır benim annem babamdan iğrenç şekilde bahsedip beni kışkırtıyordu. Kriz geçirip hakaret edince de “ayyy hakaret etti” diyordu. Bilemem tabi böyle mi oluyor ama bazısına tutamıyor insan kendini. En azından ben tutamıyorum eski eşim gibi insanlara

Eski evliliğimde ben de yaşıyordum benzer şeyleri. Sığır benim annem babamdan iğrenç şekilde bahsedip beni kışkırtıyordu. Kriz geçirip hakaret edince de “ayyy hakaret etti” diyordu. Bilemem tabi böyle mi oluyor ama bazısına tutamıyor insan kendini. En azından ben tutamıyorum eski eşim gibi insanlara
Eski eşiniz manipüle etmeyi çok iyi biliyormuş.

Artık ayaklarıniza kapanmayı istemiyor demek ki..
Kabul etmeniz lazım..
Ailesi,kendisi hatta çevresi bile sizinle olan evliligini bitirmiş.
Eğer başta saydıklarınız doğru ise ki doğruluğunu kabul etmişsiniz ;
Özür dileyip,toparlayacaginizi söylemişsiniz ancak eşinize inandırıcı gelmemiş.
Bu saatten sonra yapmanız gereken sizi istemeyen bir adam için çabalamamak olur.
Otelde kalan,sizi arayıp sormayan bir adam ; kafasında bitirmiştir zaten.Yani ne siz ne de bir başkası bir şey yapamaz.Ola ki adamı eve döndürdunüz,asla eskisi gibi olmaz.Belki bir sonraki süreç daha sert ve sancılı bile geçebilir.

11 sayfa olmuş, kızlarla soru cevap şeklinde geçen yazışmalarınızla pek çok şeyi anladım. Kusura bakmayın yazacaklarıma sizi de eşinizi de tanımam. Birincisi yaşlarınız çok büyük değil gibi. İkincisi siz baskın bir karaktersiniz ve eveveynleriniz arasındaki sorunlar eşinizle ilişkinizde size yol çizmiş. Eşinizin tartışma anında söyledikleri çok kırıcı kabul ediyorum. İnsanların tartışma sırasında amacı haklı çıkmak ve birbirinin canını acıtmak maalesef. Tartışmalarınızı bilmediğim için en fazla tahminde bulunabilirim. Siz canını acıttığınız için o da sizin canınızı acıtmak istemiş olabilir. Yada daha önceden birikip tartışma anında kusmuş olabilir. Eşinizin yapıcı olduğunu söylemişsiniz. Bardağın dolunca almaması gibi, dolmuş ve artık iyi bişey de deseniz ona batıyor. İşyerinde ikinci soruşturmayı geçiriyormuş diyorsunuz. İhraç edilmesi sözkonusu diyorsunuz. İhraç İçin yüz kızartıcı suç yada dengi bişeyler olması gerekir biliyorsunuz. Ve ben eşinizin aldattığına inanmıyorum. Buradaki pek çok erkeğe değişmez dediğimiz gibi eşiniz de muhtemelen sizin değişmeyeceğinizi düşünüyor ve o yüzden oturup konuşmak yerine bu şekilde davrandı. Yaptığı konuşmasa açık ve net şekilde açıklamış ki bu konulmayı yapmak için de cesaretini toplamak için epey uğraşmış anladığım.
Sonuç derseniz, istediği süreyi verin, baskın karakterinizi tatile gönderin. Baskın karakteriniz, maddi olarak ondan güçlü olmanız onu iyice bastırıp sonunda isyan noktasına getirmiş gibi gözledim ben. Çocuklar var eninde sonunda iletişim kuracaksınız. O zamana kadar düşünsün siz de sakinleşip karşı tarafı dinlemeye hazırlayın kendinizi. Sadece cevap vermek için dinlemeyin anlamak için dinleyin. Empati kurun. YZdıklarınızdan empati kurabildiğinizi anlıyorum. Şu an aile terapisti gibi bişey düşünmeyin. İsterseniz kendiniz için yardım alabilirsiniz. Doğru iletişim kurmayı öğrenmek her zaman faydalıdır. Kendinize biraz zaman tanıyın. Su akar yolunu bulur.

Benden zaman istedi ama cocuklarını da hic merak etmiyor arayıp sormuyor yani acaba arayıp benimle bitirdiysen bile onlarla görüş desem mi? Yoksa onları bile bana umut vermemek için mi aramıyor

Bencede baska biri var.. bu kadar mutsuz olsaydi daha once kavga ettiklerinizdede duyarsiz olurdu..senin soyledigine gore nerdeyse ayagina kapanan adam birden bosanmak istiyorsa tabii baska bir heyecan bulmustur😐

Benden zaman istedi ama cocuklarını da hic merak etmiyor arayıp sormuyor yani acaba arayıp benimle bitirdiysen bile onlarla görüş desem mi? Yoksa onları bile bana umut vermemek için mi aramıyor
Erkekler ilk başta böyle yapıyor. Afedersin tasması salınmış köpek gibi hiç bakmıyorlar çocuğa.

Bence onları sana Ümit vermemek için aramıyor. Bekle, senin olduğu kadar onun da çocukları, kendini hazır hissedince arayacak çocuklarını. Lütfen bekle. Boşanacaksanız da saygı çerçevesi içinde olsun, çocuklar bedeni ile ömür boyu görüşmek zorundasınız zaten, seviyeyi koruyun.

Adam da başındaki derdi anlatmamış, aylarca soruşturma geçirmiş konu sahibinin anca haberi olmuş. Ama konu başlığına da bakar mısın? Demek konu sahibi bunları boşanma nedeni olarak görmüyor, görmeyen çok kadın var ki aldatmaya falan bağlıyorlar. Halbuki bu tür evliliklerin bitmesinde aldatma başlangıç değil sonuçtur.

Adam da başındaki derdi anlatmamış, aylarca soruşturma geçirmiş konu sahibinin anca haberi olmuş. Ama konu başlığına da bakar mısın? Demek konu sahibi bunları boşanma nedeni olarak görmüyor, görmeyen çok kadın var ki aldatmaya falan bağlıyorlar. Halbuki bu tür evliliklerin bitmesinde aldatma başlangıç değil sonuçtur.
Kesinlikle katılıyorum. İşyerinde bir soruşturma geçiriyor ve eşi ile paylaşamıyor. Sorun buradan başlıyor. Aldatma olduğunu sanmıyorum, kendini gayet güzel ifade etmiş eş ama aldatma da olsaydı son nokta olurdu.

Adam o kadar bitirmişki bu derdini bile anlatmiyor 😏

Adam o kadar bitirmişki bu derdini bile anlatmiyor 😏
Olsuun, sürekli kavga dövüş bağırış çağırış falan birbirinin yüzüne bakamayacak hale gelmek boşanmayı gerektirmez ki. Adam gidiyorsa kessin aldatıyordur. Ne kadar tanıdık bu , değil mi? Bdv deki boşanmak isteyen kadınların kocaları da bunu diyor, "Yoksa birini mi buldun ondan mı bu cesaretin?".

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back