siz hiç anne sütü faydalı değildir diye bebeğini emzirmeyen bir anne gördünüzmü

hormonların etkisiyle annenin içinden iç güdüsel olarak gelen bir şey bu. bagisiklik, sağlıklı beslenme bir yana anne bebek arasındaki güvenli bağlanma da büyük oranda bu sayede oluşuyor . belki çocuk memeyi kabul etmemiştir o da sizler yyanlış anlamayin diye boyle demiştir.

Valla guzel ulkem bunyesinde her renk barindiriyor. Ben seviyorum bu karmasayi :))
Gecen gun kendini emekli muallime olarak tanitan tombis teyze "sezaryenle dogum yapan kadinlarda annelik duygusu yoktur" didi
Ama teyzeeeeee zıçtın temizle suralari diyemedik. Cunku nutkumuz tutuldu aaaa bele kaldik.

Hahahaha :)

Çok hoşsun ama sen :) bayılıyorum yorumlarına

He öyle diyenlerde saçmalık .doğmadı doğurdunuz muamelesi .

Bebeğini emzirmeyen bir anneyi ikna etmeye çalışıyorsunuz sandım. Ama çocuk 4 yaşına gelmiş... Zamanı da geri alamayacağımıza göre şimdi bundan bahsetmeniz niye?

Keşke deseydin çocuğunu çöpe atanlar genelde normal doğum yapanlar onların annelik duygusu nerede o zaman diye?

Kullanmak zorunda olduğu bir ilaç olabilir. Size de hastalığından söz etmek istememis olabilir.
Göründüğü gibi olan çok az şey var.

Onun kolayına öyle gelmiş.Ver mamayı bak rahatına. Benim kızım 23 aylık hala emziriyorum. Noldu çocuğu obez etti işte.Yazık valla çok yazık.

Bizim memlekette doktorlar kendini cok sey saniyor fakat tum stoktan kaldirilan haplari da yine bizim doktorlar yaziyor, yillarca ab nin uretigi sanayi atiklarini ovuyor bizi zehirliyorRolmadik testleri uygulayip para kazanma ugruna gen mutasyinumuza sebep oluyor ve sonra da etrafta hala okuma seviyesi dusuk olan yurdum insanina fiyaka yapiyor ab de de asla sozleri gecmiyor kimse onlari kale almiyor bir cok sektorde de boyle itu odtu haricinde...

Yani demem oki muhtemel anlattigim imajdaki arkadaslardan etkilenmis ve cok dogru bildihini saniyor lakin bir gercek var ki ab nin taninmislatinda olan turk doktorlari hep dogada kendiliginden olani uygulayin der endustri urununden kacin harwkwt edin iki ogun yiyin sadece emzirin der oglum var 3.5 yasinda 3 ay oldu emzirmeyi keseli cokk da memnunum kofti degil ve hastalik nedir pek bilmem sukur arafa usutme haric bi suru gercek antioksidan depoladi bu yasina kadar sutumden, bi halt bildigini sanan egitimli kisiyi egitmek imkansiz bilgi yarisina girme rabbimin verdiginden daha iyi ise madem o kendi makine uydurugu bebe mamasi vs versin 15 yil sonra bangir bangir bagirqcaklar vermeyin mama zehirledik bunca yil sizi diye yumirta tereyagi icin oldugu gibi o zaman gulersin sen de ona bol bol

O kendini öyle avutsun, bebek emzirmek sabır ister, o kolayına kaçmış, yazık işte. Ben mesela çoook ama çooook istedim emzirmek sütüm gelmedi maalesef.

boşuna okumuş allahın cahili..ya birde okumamış olsaydı..mazallah..

Bide sana guldu emi?
Saftirik sey.
Daha dun dersini gorduk.
Anne sutu o kadr faydalaridirki fabrikantlar mamalari anne sutune benzetmeye calisiyorlar. Ama hala basarmis degiller. Anne sutunde olan ve mamada yapamadiklari en onemli sey icinde anti oxidan olmasi. Boylece cocuklar daha az hastalik kapar.

Obez olmasi cok cok normal.
Kadin bi paket mamayi aciyor. Iciriyor iciriyor sonra bakiyor az bisey daha kalmis hadi yavrum bunuda ic bunuda ic bitsin su sise diyorlar. Yok yada sisedeki milimlere bakip aa cok az ictin diyor tikiyor mamayi agzina. Bu emzirenlerde olmaz cunku milimini bilemezsin gogsunde.
O cahil kadina anlatin bunlari.

O yakınınızın beyninin % 90 ı suymuş hey Allah' ım herkes anne baba olmasın, bununda ehliyeti olsun artık!!!

Bi tanıdığım da göğüslerim sarkar diye emzirmemişti.bebek yedi aylık doğmuş hemde.
Nasıl bi düşünce anlam veremedim doğrusu.

bu kadının gerçekten o çocuğu doğurduğuna emin değilim. acaba çaktırmadan evlatlık aldı da ona kılıf mı uyduruyyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…