siz hiç anne sütü faydalı değildir diye bebeğini emzirmeyen bir anne gördünüzmü

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
evet ben gördüm bir yakınım anne sütünün %90 sudur bebeğime su mu içiricem diye bebeğini emzirmedi hep hazır mamalarla kavanoz mamalarıyle büyüttü bebeğini, o ara bende doğum yaptım ben emzirdikçe güldü bize her nekadar anlatsam da anne sütünün faydalarını ikna edemedik. ve şimdi çocuğu obez ben tam iki yıl emzirdim maşallah gelişimi çok güzel ve inanamayacağınız bişey söyleyimmi bu kişi kendisi univ. mezunu eşi ise doktor.....

yazık o çocuğa. yarın öbür gün bağışıklık sistemi gelişmediği için hastanelerden çıkamazsa günahı onların boynuna.

Cahillik bedava Bence memelerim sarkar diye emzirmeyip bahane ediyor.

bunu bende düşündüm hatta açık açık sordum kendisine hani bunun için emzirmiyosan çocuğa yazık etme maddi durumunuz iyi sonra estetik falan yaptırırsın dedim ama yok anne sütünün %90 ı su diyo başka bişey demiyo

eeee evet yüzde kaçı bilmem ama bir bebeğin su ihtiyacını giderecek kadar su içeriyor anne sütü
ama yani verdiği o kavanoz mamalarından bin kat sağlıklıdır
neticede bi kimyasal içermiyor en azından
hey allahım ya ne kafa ya ben 7 ay emzirebildim diye hala pişmanlık çekiyorum az daha zorlasa mıydım diye millete bak ya

Yazık günah o çocuğa ki böyle cahil ana babası yüzünden yaşadığı sıkıntıya bak!!

Ondan değil o vücudum bozulmasın, sarkmasınlar diye emzirmemiştir..

çocuk şimdi 4 yaşında ama obez çok hareketsiz sanki daha 4 yaşında dünyasından bıkmış gibi

sizin yerinizde olsam başına kakarım. çocuğu mamalarla besledin obez oldu senin yüzünden. ben emzirirken bana gülüyordun şimdi ben sana gülemiyorum senin kadar merhametsiz değilim diyin.

ben ona kuranı kerimdede bebeğin 2 yıl emzirilmesi gerektiğini yazdığını söyledim hani enazından tıpa inanmıyosan kurana inan çocuğunu emzir bu çocuğun hakkı dedim ama olmadı emzirmedi

sizin yerinizde olsam başına kakarım. çocuğu mamalarla besledin obez oldu senin yüzünden. ben emzirirken bana gülüyordun şimdi ben sana gülemiyorum senin kadar merhametsiz değilim diyin.

söyledim canım emzirmediğin için bu çocuk böyle oldu dedim ne alaka diyo onun yapısı öyle diyo büyüdükçe atar kilolarını diyo

Gögüsleri bozulur diye emzirmemiştir haspamm yoksa herkes bangır bangır anne sütü önemli emzirin diyor.

ben ona kuranı kerimdede bebeğin 2 yıl emzirilmesi gerektiğini yazdığını söyledim hani enazından tıpa inanmıyosan kurana inan çocuğunu emzir bu çocuğun hakkı dedim ama olmadı emzirmedi
hayır anlamadığım eşi de doktormuş o da mı ağzını açıp iki kelime edememiş yazıklar olsun ya

eşide bişey demiyo doktor kendisi ama yok ağzından çıt çıkmıyo eşi ne derse onaylıyo

memişleri sarkmasın dıye emzırmemıs cok bellı..
hadı unv cahıllıgı alıyor eşeklığı baki kalıyo dıyelım ;
kocası doktor dedın.. Tıp doktoru değil sanırım. saksı doktorumu o baba.. nasıl müdahale edemez !!

çocuk şimdi 4 yaşında ama obez çok hareketsiz sanki daha 4 yaşında dünyasından bıkmış gibi

Biliyorum canim, ama mama icen cocuklar sistikce sisiyor, ici hava dolu bir balon gibi oluyorlar. Hic saglikli bir durum degil, mecbur kalmadikca verilmemesi gerekir. Arkadasinizin gercekten ya sütü yok bunu sakliyor (niye saklanir bilmem), ya dedigim gibi memeleri sarkar diye emzirmiyor, ya da gercekten kör cahil.
Dini acidan kuvvetliyse bari öyle ikna edin, Kuran'da bile cocuklarin 2 yasina kadar emzirilmesi gerektigi yazar. Kuranda emzirme ile ilgili ayet var. Ne bileyim dini acidan hani kuvvetliyse belki o sekilde anlar.

Kocasida nasil doktormus anlam veremedim. Ama bence bu isin icinde baska birsey var, cünkü bu kadar cahillik olmaz. Köyde yasayan kadinlarimiz bile anne sütünün faydalarini, cocuga ne gibi yararlari oldugunu adlari gibi bilip siraliyorlar. Garip bir arkadasiniz varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…