- 25 Mart 2014
- 583
- 376
-
- Konu Sahibi frozen12345
aynen öyle arkadaşım ben çocuk için üzüldümüniv mezunu olmak cehaleti alır, eşşeklik baki kalır canım ama üniversite bu arkadaşın cehaletini de alamamış...
Cahillik bedavaBence memelerim sarkar diye emzirmeyip bahane ediyor.
yazık o çocuğa. yarın öbür gün bağışıklık sistemi gelişmediği için hastanelerden çıkamazsa günahı onların boynuna.
eeee evet yüzde kaçı bilmem ama bir bebeğin su ihtiyacını giderecek kadar su içeriyor anne sütübunu bende düşündüm hatta açık açık sordum kendisine hani bunun için emzirmiyosan çocuğa yazık etme maddi durumunuz iyi sonra estetik falan yaptırırsın dedim ama yok anne sütünün %90 ı su diyo başka bişey demiyo
çocuk şimdi 4 yaşında ama obez çok hareketsiz sanki daha 4 yaşında dünyasından bıkmış gibi
sizin yerinizde olsam başına kakarım. çocuğu mamalarla besledin obez oldu senin yüzünden. ben emzirirken bana gülüyordun şimdi ben sana gülemiyorum senin kadar merhametsiz değilim diyin.
hayır anlamadığım eşi de doktormuş o da mı ağzını açıp iki kelime edememiş yazıklar olsun yaben ona kuranı kerimdede bebeğin 2 yıl emzirilmesi gerektiğini yazdığını söyledim hani enazından tıpa inanmıyosan kurana inan çocuğunu emzir bu çocuğun hakkı dedim ama olmadı emzirmedi
evet ben gördüm bir yakınım anne sütünün %90 sudur bebeğime su mu içiricem diye bebeğini emzirmedi hep hazır mamalarla kavanoz mamalarıyle büyüttü bebeğini, o ara bende doğum yaptım ben emzirdikçe güldü bize her nekadar anlatsam da anne sütünün faydalarını ikna edemedik. ve şimdi çocuğu obez ben tam iki yıl emzirdim maşallah gelişimi çok güzel ve inanamayacağınız bişey söyleyimmi bu kişi kendisi univ. mezunu eşi ise doktor.....
çocuk şimdi 4 yaşında ama obez çok hareketsiz sanki daha 4 yaşında dünyasından bıkmış gibi