• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz hic 10. gun pozitif olup 11. negatif olup da 12. tekrar pozitif olan varmi? tupbebek

catan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2021
22
6
1
34
Merhaba,
tup bebek yaptiranlar hic 10. test pozitif olup 11 negatif olup ve 12 tekrar pozitif olan varmi?
ben dun yaptim 10. gun cok silik cizgi gösterdi cok zayif bir cizgi. 11. gun sabah yaptim negatif gibi cikti ama cook asiri dikkatli bakarsam az ama cok az mavi cizgi gözukuyor ben negatif olarak algiladim yarin 12. gun sizce daha net belirgin sekilde olma imkani varmi? 5 gun embriyo blastocyst transfer yaptirdim

10. gun ki test ve 11. gun ki test resimler yukledim

Eklentiler

• gabtest.webp
    gabtest.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 218
  • 11 gun.webp
    11 gun.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 182
İkisinde de silik çizgi var.
muhtemelen değer düşük o yüzden silik, inşallah yükselir 🌺

İkisinde de silik çizgi var.
muhtemelen değer düşük o yüzden silik, inşallah yükselir 🌺
Insaallah yukselir
yani dusukten yavas yavas yukselmesi gerekmiyor mu ? Dunku silik cikinca bugun de silik cikti. hatta bugun ki dun den daha belirgin olur diye dusunmustum. ama tam tersi .insAllah dediginiz gibi daha daha cok net cikmaya devam eder. yarin 12. gun test yapacam tekrar.

Insaallah yukselir
yani dusukten yavas yavas yukselmesi gerekmiyor mu ? Dunku silik cikinca bugun de silik cikti. hatta bugun ki dun den daha belirgin olur diye dusunmustum. ama tam tersi .insAllah dediginiz gibi daha daha cok net cikmaya devam eder. yarin 12. gun test yapacam tekrar.
Aslında direkt kan verebilseniz daha net sonuç alırsınız.
Düşükten yükseğe doğru ilerlemesi gerekiyor evet ama bunu idrar testinde anlamak pek mümkün olmayabilir

Sabah ilk idrarla mı yaptınız tüm testleri? Ona göre fark etmiştir olabilir. Bence de kan vermek en net cevabı verir.

Test aynı ama aynı derecede kesin sonuç göstermez. Kan değerinize baktırın

Sabah ilk idrarla mı yaptınız tüm testleri? Ona göre fark etmiştir olabilir. Bence de kan vermek en net cevabı verir.
Dunku testimi ilk idrarla yaptim. Ama bugunku testi 2. idrarla yapmistim 2,5 saatlik idrarla yaptim . O sebepten dolayi cok belirgin olmayabilir mi ?

Dunku testimi ilk idrarla yaptim. Ama bugunku testi 2. idrarla yapmistim 2,5 saatlik idrarla yaptim . O sebepten dolayi cok belirgin olmayabilir mi ?
Evet olabilir çok erken dönemdeyseniz. Adete kaç gün varken yaptınız?

Clearblue bu konuda çok çok güvenilir.
tabii ki doktor değilim hani size yoksa umut vermek istemem ama test hiçte silik değil yani ben çok çok çok daha silik bir sonuç ile öğrendim gebeliğimi.
sonradan koyulaştı. Koyulaşmış hali sizin testinize benziyor.

İnşallah iyi bir hcg wert ile gebeliğiniz sorunsuz ilerler 🧿🙏🏻EC5DF654-C1A6-4FB8-95FD-7F2AF6DEBC4F.jpegEC5DF654-C1A6-4FB8-95FD-7F2AF6DEBC4F.jpeg

Aslında direkt kan verebilseniz daha net sonuç alırsınız.
Düşükten yükseğe doğru ilerlemesi gerekiyor evet ama bunu idrar testinde anlamak pek mümkün olmayabilir
Yutdisindayim bulundugum yerde kan testini kolay kolay almiyorlar o nedenle dayanamayip 10. ve 11. gun yapmistim

Clearblue bu konuda çok çok güvenilir.
tabii ki doktor değilim hani size yoksa umut vermek istemem ama test hiçte silik değil yani ben çok çok çok daha silik bir sonuç ile öğrendim gebeliğimi.
sonradan koyulaştı. Koyulaşmış hali sizin testinize benziyor. İnşallah iyi bir hcg wert ile gebeliğiniz sorunsuz ilerler
Eki Görüntüle 2838493
Aa ne guzel hayirli olsun saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.
Insaallah cok tesekkur edrm .bu arada sizin kontroll cizginiz neden yok acaba pozitif cizgi var ama diger eksi isaretinde olan cizginiz yok merak ettim? neden oyle gorundugunu

Aa ne guzel hayirli olsun saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.
Insaallah cok tesekkur edrm .bu arada sizin kontroll cizginiz neden yok acaba pozitif cizgi var ama diger eksi isaretinde olan cizginiz yok merak ettim? neden oyle gorundugunu
Yoo ikisi de var 😊

Merhaba,
tup bebek yaptiranlar hic 10. test pozitif olup 11 negatif olup ve 12 tekrar pozitif olan varmi?
ben dun yaptim 10. gun cok silik cizgi gösterdi cok zayif bir cizgi. 11. gun sabah yaptim negatif gibi cikti ama cook asiri dikkatli bakarsam az ama cok az mavi cizgi gözukuyor ben negatif olarak algiladim yarin 12. gun sizce daha net belirgin sekilde olma imkani varmi? 5 gun embriyo blastocyst transfer yaptirdim

Taze transfer miydi?
10.gün 11.gün falan değil de 6 veya 7.gün sanırım sabah kaset test yaptım pozitif çıkmıştı öğleden sonra erken gebelik testim negatifti böyle bir şey yaşadım. Sonucun pozitif olduğundan emindim ama.

Taze transfer miydi?
10.gün 11.gün falan değil de 6 veya 7.gün sanırım sabah kaset test yaptım pozitif çıkmıştı öğleden sonra erken gebelik testim negatifti böyle bir şey yaşadım. Sonucun pozitif olduğundan emindim ama.
Taze transfer değildi Bu 4. Transferim hepsi 5. Gunluk embriyo blastokist. Hepsi dondurulmuş idi

Merhaba,

Yurtdışından yaşıyorsunuz hamilemisiniz

Back
X