siz hangisini yakıştırıyorsunuz?

benminikkus

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
104
47
13
30
Hanımlar zayıf ve küçük bir yüze siyah renk saçı mı yakıştırıyorsunuz, sarı renk saçı mı? Yüzümün biraz daha dolgun durmasını istiyorum hangisini tercih etmeliyim sizce?

Sarı çok olgun gösteriyor. Siyah çok güzel ama aşırı koyu değil. Kahverengiye dönük daha iyi olur. Ben sarı,kumraldan çok koyu renk taraftarıyım

Siyahın da sarının da bin tane tonu var ve önemli olan sizin cildinizin tonu+alt tonu. Doğru tonu seçtiklerinde siyahiler bile sarışın ya da kızıl olabiliyor. Yalnız düzgün bir şekilde sarışın olmak çok fazla para ve bakım istiyor. Düzenli dip, cila, makyaj vs. O toplara giremeyecekseniz hiç sarıya heveslenmeyin.

Ten ve göz renginiz önemli ,örneğin ben kumral saçlı ve renkli gözlüyüm beyaz tenliyim ,sarı saç beni çocuksu koyu renkler sert gösteriyor ,kendinize yakıştırdığınız hayırlı olsun

Sarışınlar yaşlı görünüyor büyük gösteriyor klişesi "özünde iyi biri" klişesiyle yarışır

Herkesin çevresindekileri sarı saç büyük gösteriyor sanırım
Bende tam tersi
Yanii evet klişe gibi laf ama bence dogru
Sadece bembeyaz ten rengi olanlara yaķışıyor sari renk

Ten ve göz renginiz önemli ,örneğin ben kumral saçlı ve renkli gözlüyüm beyaz tenliyim ,sarı saç beni çocuksu koyu renkler sert gösteriyor ,kendinize yakıştırdığınız hayırlı olsun
gözlerim klasik kahverengi ten rengim de sanırım kumral yani beyaz değilim ama esmer de değilim sadece yüzüm küçük biraz dolgun dursun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…