- 3 Mayıs 2019
- 104
- 47
- 13
- 30
- Konu Sahibi benminikkus
Benim kaşlarım kapkara ama siyahtan çok sıkıldım bir de sanki beni çok sert gösteriyor gibi hissediyorumKaslar kapkaraysa berbat duruyor.. renkliyse gozler yine iyi gidiyor bence.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kaşlarım kapkara ama siyahtan çok sıkıldım bir de sanki beni çok sert gösteriyor gibi hissediyorumKaslar kapkaraysa berbat duruyor.. renkliyse gozler yine iyi gidiyor bence.
Sari sac siyah kas iyi bir kombinasyon degil. Kaslarida boyuyorlar. Kahve yaptir sacida kaslaridaBenim kaşlarım kapkara ama siyahtan çok sıkıldım bir de sanki beni çok sert gösteriyor gibi hissediyorum![]()
Saç rengim çok soluk yani hiç canlı durmuyor. Normalde ben de doğal renkleri sevşyorum insanlarda. Ama benimkiler çok cansızEn iyi renk insanın doğal saç rengi bence
Saç rengim çok soluk yani hiç canlı durmuyor. Normalde ben de doğal renkleri sevşyorum insanlarda. Ama benimkiler çok cansız
Siyah saç çok demode duruyor bence. Yaşlı ve gergin gösteriyor. Koyu makyajlar da yapmak isterseniz iyice arabesk ya da ergen bir görüntüye kayabilirsiniz. Ben kumral tonu çok beğeniyorum. eğer soğuk cilt alttonunuz da varsa kumral çiçek gibi açtırır yüzünüzü. Sarı saç istiyorsanız bile küllü kumsala yakın bir sari daha hoş durur bence.
Evet kesinlikle. Bu arada benim bahsettiğim de boya olan kömür karasi siyahlar. Yoksa koyu kestaneler falan güzel olabiliyor.Katılıyorum, boya siyah saç kötü durabiliyor. Hele ki açık tenli insanlara hiç olmuyor.
Katılıyorum, boya siyah saç kötü durabiliyor. Hele ki açık tenli insanlara hiç olmuyor.
Beyaz tene çok güzel gidiyor o siyah saçBen siyah saç çok seviyorum ya.
Hele böyle kırmızı ruj ve siyah göz makyajı yapıyorsun çok vamp duruyor, klasik kıyafetle de çok klas duruyor.
Saçlarım beyazlarsa kesin siyaha boyatıcam kararlıyım.
Beyaz tene çok güzel gidiyor o siyah saçbenim saçlar beyazladı. Annem yeter yav boyat şu saçları diyor. Anne dedim zaten başımı örtüyorum. Kocan beğenmez artık diyor. Heh dedim saçıma aklar düştü diye bikacak adam şimdiden yollasın
ama saçımı kısacık kestirip kestane tonlarında boyatacagim bir ara evet
![]()
Ten renginize ve alt tonuna bağlı. Alt tonunuz nedir?
Yaaaaa ben bayılıyorum, tenim bembeyaz üstüne siyah saç çok güzel zıt geliyor içim gidiyor boyatsam diye ama saçlarım altın sarısı/kızıl kıvamlı kıyamıyorum da![]()
Ah annemin doğal saç rengi kestane. Muazzam saçları var. Her şeyim ona çekmiş de saçimin tipi ve rengi çekmemiş ne sinir oluyorumKestane de ikinci favorim ya siyahımsı duruyor iç mekanda
Ama böyle güneşin altında mavi mavi parlayan siyah var ya çok güzel görünüyor gözüme <3
Benimkiler de ufaktan başladı beyazlamaya ama 4-5 tel o yüzden ellemiyorum
Üniversitedeyken çok denedim sarı ve siyah tonları şimdi nasılsa beyazlayınca bir daha kendi rengi gibi olmayacak diye kıyamıyorum : (
Onu nasıl anlıyoruzTen renginize ve alt tonuna bağlı. Alt tonunuz nedir?
Normalde ne renk saçların?Ben siyah saç çok seviyorum ya.
Hele böyle kırmızı ruj ve siyah göz makyajı yapıyorsun çok vamp duruyor, klasik kıyafetle de çok klas duruyor.
Saçlarım beyazlarsa kesin siyaha boyatıcam kararlıyım.
Normalde ne renk saçların?