siz hangisini yakıştırıyorsunuz?

Siyah saç çok demode duruyor bence. Yaşlı ve gergin gösteriyor. Koyu makyajlar da yapmak isterseniz iyice arabesk ya da ergen bir görüntüye kayabilirsiniz. Ben kumral tonu çok beğeniyorum. eğer soğuk cilt alttonunuz da varsa kumral çiçek gibi açtırır yüzünüzü. Sarı saç istiyorsanız bile küllü kumsala yakın bir sari daha hoş durur bence.

Siyah saç çok demode duruyor bence. Yaşlı ve gergin gösteriyor. Koyu makyajlar da yapmak isterseniz iyice arabesk ya da ergen bir görüntüye kayabilirsiniz. Ben kumral tonu çok beğeniyorum. eğer soğuk cilt alttonunuz da varsa kumral çiçek gibi açtırır yüzünüzü. Sarı saç istiyorsanız bile küllü kumsala yakın bir sari daha hoş durur bence.

Katılıyorum, boya siyah saç kötü durabiliyor. Hele ki açık tenli insanlara hiç olmuyor.

Katılıyorum, boya siyah saç kötü durabiliyor. Hele ki açık tenli insanlara hiç olmuyor.

Yaaaaa ben bayılıyorum, tenim bembeyaz üstüne siyah saç çok güzel zıt geliyor içim gidiyor boyatsam diye ama saçlarım altın sarısı/kızıl kıvamlı kıyamıyorum da :KK45:

Ben siyah saç çok seviyorum ya.
Hele böyle kırmızı ruj ve siyah göz makyajı yapıyorsun çok vamp duruyor, klasik kıyafetle de çok klas duruyor. :KK200:
Saçlarım beyazlarsa kesin siyaha boyatıcam kararlıyım.
Beyaz tene çok güzel gidiyor o siyah saç 😁 benim saçlar beyazladı. Annem yeter yav boyat şu saçları diyor. Anne dedim zaten başımı örtüyorum. Kocan beğenmez artık diyor. Heh dedim saçıma aklar düştü diye bikacak adam şimdiden yollasın 🙄 ama saçımı kısacık kestirip kestane tonlarında boyatacagim bir ara evet 😁

Beyaz tene çok güzel gidiyor o siyah saç 😁 benim saçlar beyazladı. Annem yeter yav boyat şu saçları diyor. Anne dedim zaten başımı örtüyorum. Kocan beğenmez artık diyor. Heh dedim saçıma aklar düştü diye bikacak adam şimdiden yollasın 🙄 ama saçımı kısacık kestirip kestane tonlarında boyatacagim bir ara evet 😁

Kestane de ikinci favorim ya siyahımsı duruyor iç mekanda
Ama böyle güneşin altında mavi mavi parlayan siyah var ya çok güzel görünüyor gözüme <3
Benimkiler de ufaktan başladı beyazlamaya ama 4-5 tel o yüzden ellemiyorum
Üniversitedeyken çok denedim sarı ve siyah tonları şimdi nasılsa beyazlayınca bir daha kendi rengi gibi olmayacak diye kıyamıyorum : (

Kestane de ikinci favorim ya siyahımsı duruyor iç mekanda
Ama böyle güneşin altında mavi mavi parlayan siyah var ya çok güzel görünüyor gözüme <3
Benimkiler de ufaktan başladı beyazlamaya ama 4-5 tel o yüzden ellemiyorum
Üniversitedeyken çok denedim sarı ve siyah tonları şimdi nasılsa beyazlayınca bir daha kendi rengi gibi olmayacak diye kıyamıyorum : (
Ah annemin doğal saç rengi kestane. Muazzam saçları var. Her şeyim ona çekmiş de saçimin tipi ve rengi çekmemiş ne sinir oluyorum 🙄 20 yaşımda beyazlamaya başladım. Yaşım 29 annemden çok beyaz saçım var nerdeyse 🤦🏻‍♀️ ben kızıl saçı da çok seviyorum ama doğal kızıl. Bir de hafif çilli oluyorlar ya bayılıyorum 😍

Back
X