siz hangisini yakıştırıyorsunuz?

Ah annemin doğal saç rengi kestane. Muazzam saçları var. Her şeyim ona çekmiş de saçimin tipi ve rengi çekmemiş ne sinir oluyorum 🙄 20 yaşımda beyazlamaya başladım. Yaşım 29 annemden çok beyaz saçım var nerdeyse 🤦🏻‍♀️ ben kızıl saçı da çok seviyorum ama doğal kızıl. Bir de hafif çilli oluyorlar ya bayılıyorum 😍

Aslında doğal kızılı deneyebilirsin ama çok akıyor başta, tutana kadar birkaç kez boyatman lazım:)

Aslında doğal kızılı deneyebilirsin ama çok akıyor başta, tutana kadar birkaç kez boyatman lazım:)
Ay yok hiç uğraşamam. Bazen saçımı taramaya bile mecalim olmuyor yok boyat aktı mi hadi baştan bakımını yap ohoo hiç benlik değil 😆ben uzaktan uzağa seviyorum.

alt tonu soranlar. güneşte damarlarınızın rengine bakıyorsunuz mavi mi yeşil mi diye.
ama hangisi hangi ton unuttum😀

bence buğday tene kahve tonları olur ama illa sarı olucak derseniz kaşlarınızı da boyatın ama o iş biraz teferruatlı.

mesela ben kaşların biraz daha belirgin olmasını seviyorum, saçlarım doğal sarı ama saçları da daha canlı sarı seviyorum. saçlarımı boyatıyorum daha da sarıya. yaşlı da görünmüyorum o iş milletin avuntusu. her şeyin bir çaresi var içinizden hangisi geliyorsa onu yapın.

Ben siyah saç çok seviyorum ya.
Hele böyle kırmızı ruj ve siyah göz makyajı yapıyorsun çok vamp duruyor, klasik kıyafetle de çok klas duruyor. :KK200:
Saçlarım beyazlarsa kesin siyaha boyatıcam kararlıyım.
Bu sefer de hatlar sertleşmeye başlıyor yaş almaktan dolayı. Yumuşatayım derken yibe kahve tonlarında buluyorsunuz kendinizi.

Alt ton nasıl anlaşılır?
Onu nasıl anlıyoruz o_O

En çok kullanılan yöntem damar rengine bakmak. Damar renginiz mavi ise soğuk alt tonlu, yeşil ise sıcak alt tonlu oluyorsunuz. 😁

images (7).webpimages (2).webp

Eklentiler

• soft-autumn-1.webp
    soft-autumn-1.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 28
Ten rengi önemli.Sarı hayalimdi ama esmer,buğday ten olduğum için boyatamadım.Doğal saçım siyah ve siyah gerçekten de çok genç gösteriyor.Sarı biraz daha olgun.Diyeceksiniz ki sen siyahı seviyorsun neden boyattın saçlarını kadınız ya illa bir değiştireceğiz kendimizi. 😀

Benim yüzüm yıllarca çok dolgundu fazla bir kilom yoktu en fazla 57 58 gördüm ama yüzüm fena tombikti gizlemek için saçım hep uzundu katlı kestirirdim yüzüm olduğundan ince görünürdü sonra zayıfladım 7 8 kg verdim yüzüm baya inceldi saçlarım şimdi küt ve siyah yüzüm olduğundan dolgun görünüyor ama renkle ilgili değil yanak hizasında biten küt kesim yüzü dolgun gösteriyor

Back
X