- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
Valla Ne Yapsak Ta Biz Kadinlarin Işi Zor.aslinda Neden Bu Yükü üstümüze Aliyoruz Anlamiş Değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HER NEDENSE YAZINI OKUYUNCA TÜĞLERİM DİKEN DİKEN OLDU.ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.BU KONUDA O KADAR ÇOK ŞEY OKUYORUM Kİ BEN 1 YIL KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAPI.DOKTORUM 10 YIL KULLANMIŞ.AMA YİNEDE İNSANIN AKLINDA BİSÜRÜ SORU İŞARETİ KALIYO.NE DİYEYİM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.2 YIL HAP KULLANIP HEMEN HAMİLE KALANLAR DA VAR.AMA ....................................................:uhm:
Bende evleneli 8 ay oldu ve kondomla korunuyoruz.Bu zamana kadar alternatif yolları da düşünmedik değil,ama birçoğunuzun dediği gibi hepsinin yan etkisi ve bırakınca hamile kalamama riski var, sanırım en iyi korunma yöntemi kondom.
Üstelik alışınca çok da fazla fark etmiyor,en azından çarşaflarınız temiz kalıyor :)
beyazmelek selam,
benim 1 yaşında bir oğlum var ,eşim korunuyor ama tedirginim yasmin düşünüyordum ben ginera nasıl kilo yapıyormu tamda hamilelik kilolarımdan kurtulurken kilo almak istemiyorumda.sen mümnunsun sanırım doğal mı bu hap.
MERHABA TATLIM BEN GİNERA KULLANIYORUM 8 AYDIR VE ÇOK MEMNUNUM Bİ ARA YASMİN Mİ KULLANSAM DEDİM AMA 2 GÜN İÇEBİLDİM DÜNYAMI KARARTTI.BANA GÖRE EN İYİ HAP GİNERA BEN KİLO ALMADIM CANIM.İLK 1-2 AY HAFİFİ Bİ ÖDEM OLUŞTURDU BENDE 1-2 KİLO KADAR AMA ŞU AN VUCUT ALIŞTI HERALDE HAPA BAŞLARRKEN Kİ KİLOMDAYIM HEP.HATTA 1-2 Ka.s.İLO ZAYIFLADIM.
beyazmelek merhaba,
canım bu kullandığın hap sigara içenler içinde uygunmu etkinliği azalıyormu biliyormusun?
Ben 3 gündür kullanıyorum yasmini bir etkisi olmadışimdilik.
CANIMMM,,
TÜM DOĞUMKONTROL HAPLARI MARKASI NE OLURSA OLSUN SİGARA İÇEN KİŞİYE PEK TAVSİYE EDİLMİYOR.YANİ SİGARRAAA VE DOĞ.KON.HAPI BİRLİKTE KULLANMAK ÇOK TEHLİKELİ SONUÇLARA NEDEN OLABİLİYOR.ETKİNLİĞİ AZALMIYOR AMA DAMAR TIKANIKLIĞINA FALAN YOL AÇIYOR..
YASMİN BENDE ACAYİPkafamçokkarıştıBAŞDÖNMESİ YAPTI CANIM.BİDE BULANTIII
SENDE YAN ETKİSİ OLMADIYSA KULLAN YASMİNİ AM DEDİĞİM GİBİ SİGARA KULLANIYORSAN EĞER Bİ DOKTORA DANIŞŞ:sm_confused:
canım anladım demek değil yasmindede 35 üstünde diyor ama illaki problem olur değilmi?ne yapsamacaba,bu kadınların korunma derrdi hiç bitmeyecekmi acaba????aslında benim eşimde korunuyor zaten ben garanti olsun diye kullanıyorum yasmini..