- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
evet alman gereken dersi alana kadar aynı şeyleri yaşarsın hayat böyle...Hadi bundan bir şekilde vazgeçtin diyelim tedavi olmazsan yine böyle birini bulursun. Hadi şansa iyi birini buldum diyelim, sürekli aranmak istemekle, mesajlaşmak istemenle, triplerinde 2 haftada kaçırırsın onu da.
Nadasa bırak en iyisi kendini.
Tedaviye başla online de olur.
Güzel güzel yazdığıma inanamiyorum şu an:)
Mevzu aletse, ben de telefonuma hiç kızmıyorum. Sabahları uyandırıyor, regl tarihlerimi, işlerimi falan hatırlatıyor sağ olsun. Arada bir donuyor falan ama olsun.Yaw adam ereksiyon aletini niye kıskansın, boşaltıcısına niye kızsın
Bu konu dağılmaz, biz dağılalım en iyisiTeşekkür ederim canım evet uykudan uyandık uzunda sürdü
Neden inanması bu kadar zor sizin için? Hiç mi sevilmediniz bu hayatta? Adamın paçalarından sevgisizlik akıyor hala görmemekte ısrar ediyorsunuz.Yazmaması ondan dimi.
Dagilacak gibi değil ama benBu konu dağılmaz, biz dağılalım en iyisi
Ya bu insanlar gerçekten var mı?Mevzu aletse, ben de telefonuma hiç kızmıyorum. Sabahları uyandırıyor, regl tarihlerimi, işlerimi falan hatırlatıyor sağ olsun. Arada bir donuyor falan ama olsun.Geçen iş arkadaşımın eline de verdim, hiç kıskanmadım valla.
Bu konu hangi konu merak ettimDagilacak gibi değil ama benkonusuna bakacam ne yapmis
Ben sana yazmıştım hijyen konuna görmedinBu konu hangi konu merak ettim
Kurtcuk konusu, burada köpek Rus kurdu çıktığı bakma, Bıngıl Bıngıl minnak kurtlarBu konu hangi konu merak ettim
Ne kıskanacak ya, başka herifle yatakta bassa '' Gidin salonda yapın, ben uyuycam. " der uzanır yatağa. Adam eppeğine bakar.la niye kıskansın?
fakbadi o.
sen kimsin ki onun için kıskansın seni?
kendini tatmin ettirdiği kadınsın. benzinini koyduruyor karnını doyurtuyor.
aç gözünü artık akılsızlığın beni delirtti.
Ben sana yazmıştım hijyen konuna görmedinkurt yaz arama kısmına direk çıkıyor çıkmazsa link atarim
Seks kölesi gibi hissetmek hoşuna gidiyor, kendini tatmin ediyor sanırım. Prnodaki ağzından köpükler çıkan ama zevkten dört köşe (!) kızlar gibi.Her gün 30 dk çenem çıkana kadar çeksem ben de cok sey yaşanmış sayardim.
Ya ortada sekste yok sürtünme yaşanıyor sadeceSeks kölesi gibi hissetmek hoşuna gidiyor, kendini tatmin ediyor sanırım. Prnodaki ağzından köpükler çıkan ama zevkten dört köşe (!) kızlar gibi.
Emikliyor ya onu dedimYa ortada sekste yok sürtünme yaşanıyor sadece
Var, vallahi var. Alenen aldatan kocasını 20 sene inatla boşamayanını gördüm ben. Konu sahibi de bu kadınlardan. Adam aldatsa dahi bırakmaz. Hiçbir koşulda bırakmıyorlar. Dövsün, aldatsın, her şeyi yapsın, fark etmez. XY kromozomuna tapıyorlar. Nasıl bir erkek sevdasıysa artık...Ya bu insanlar gerçekten var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?