- 1 Ekim 2019
- 139
- 50
- 13
- Konu Sahibi Trabzonlugelinn
-
ben göremedim..
belki vardır ama fotografta gorunmemiştir canımBana hayali görünüyor demek resimde zaten net olarak olmuyor ama ne bilim hayırlısı allahtan diyelim
belki vardır ama fotografta gorunmemiştir canım
Fotoğrafı göremedim canım benKızlar Merhaba ben geçtiğimiz ay kimyasal bir gebelik geçirdim bat günüm ilk defa 2 gün geçti hep düzenlidir zaten takvim de kullanıyorum bu yüzden de iyi biliyorum. sabah yaptığım test ek de gibi.. ben görüyoeum pembe liği ama burda çok fazla belirgin değil sanıyorum bi bakabilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim hepinize☺
kan versene canımElimde iken ben görebiliyorum ama belkide görmek istediğim için de görüyor olabilirim sanırım.. Herşeyin takdiri allahtan nasip değil demekki bu ay inşallah yakın bir zaman da adet olurum bu şekilde de zor çünkü hem adet günüm geçti ilk defa hemde tedt negatif
Fotoğrafı göremedim canım ben
kan versene canım
Fotoğrafı göremedim canım ben
Hım bu testte ben göremedim canım ama insAllah vardrYükledim tekrardan canım yeni çektim çöpe atTİM sonrada adamın psikolojisini bozuyor durdukça ☺
Hım bu testte ben göremedim canım ama insAllah vardr
Buna benzer bi testle hamile olduğumu anlamıştım anneme gösteriyordum nerde çizgi diyodu1 hafta sonra yaptığımda şak diye kırmızı çizgi çıkmıştı
Aynı böyle benimki gibi mivallahi ne tuhaf birşey değil mi ya baktıkça var gibi görüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?