silik çizgiyi görebiliyor musunuz?

ayyy elektrikler kesikti sabah işe gitmeden yaptım hemen çıktı çizgi ama belirgin değildi aceleyle çıktım evden zaman geçmiyor şuan akşam tekrar test yapayım diyorum
Yap canım varsa zaten çıkar. Yaparsan bana da haber ver

ayyy elektrikler kesikti sabah işe gitmeden yaptım hemen çıktı çizgi ama belirgin değildi aceleyle çıktım evden zaman geçmiyor şuan akşam tekrar test yapayım diyorum
Canım tekrar yaptın mı? Son durum ne

canım dün akşam kan verdim negatif çıktı <5 yazıyor sonuç çok üzüldüm ama anlamadım çünkü aynı testi 3 gün önce yaptıgımda hiçbişey çıkmadı kuruma çizgisi bile çıkmadı yani
bugün reglim 7 gün gecikti 4 gün öncede açık pembe bi kan geldi lekelenme tarzında yerleşme diye düşündüm o gün test yaptım idrarda negatifti hiç çizgi yoktu yani

Merhaba birebir aynı şekilde çıktı benim de sonucunuz nedir acaba çok merak ettim
Merhaba 2 3 gün önce kan testi verdim negatif çıktı betaya baktirmadim sağlık kabini bakmiyordu. Hemşire aradi şimdilik hamile değilsiniz dedi bugün tekrar idrar testi yapmak istedim bu şekilde çıktı. Kaset test de çizgi var fakat çok silik belli olmayabilir

Eklentiler

• 1000064473.jpg
    1000064473.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 44
Canım sonucun ne oldu benim de days doctor testlerim böyle çıktı 5 /10 dk içinde. bugün ilişkinin 12. Günü ..

Eklentiler

• IMG_3592.jpeg
    IMG_3592.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_3593.jpeg
    IMG_3593.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_3583.jpeg
    IMG_3583.jpeg
    188 KB · Görüntüleme: 6
X