- 12 Temmuz 2006
- 55.501
- 212.796
- 52
-
- Konu Sahibi KaraBiberim07
Ben fazla gerildim. Konuyu komple kapatabilir misiniz rica etsem?Hanımlar polemiğe girmeyin lütfen.
Penisin orda ne işi varBiz yanlış biliyormusuz. Bilgili arkadaslar orgazmin değil penisin düşük tehdidi yaptığını söyleyip beni azarliyorlar yanlış bilgi verdiğim için. Ayrıca son aylarda orgazm yasakmış meğersem.
Sakin olun kadinliginiz elinizden alinmadiDeliriyorum. Kadınlığım devredışı kalmış gibi. Eliyle mi yapıyor sadece erkekler bu işi?kim bilir hangi kadın vücutlarını izlerler hayal ederler
Benle yapsın istiyorum. Mast yapsın istemiyorum. Vücudumu kullanabilirim sonucta. Baskalarına bakıp arzulanmasını istemiyorum işte
Yahu kime göre neye göre bence hamile kadınlar da seksi gözüküyor ..Doğru soyluyorsun. Ama güzellik algısı zamanla dusuyor insanın kendıne dair. Sanki artık güzel değilmişim gibi tercih etmıyrms gibi geliyor onu o halde dusunursem. Hicbir sekılde kendıne dokunmasını istemiyorum. Ama o bana dokunmayı hic istemiyr
Ona Yardimci olsana canim adami Yanliz birakmasanaBöyle bir şey yaşadınız mı?
Ben 13 haftalık hamileyim. bir süre cinsel ilişkiye girmemiz sakıncalı. Ben mastürbasyon yapıyordur diye kıskanclıktan deliriyorum.
Bir ben mi böyleyim?
Katılıyorum, her şeyi düşünüp bu mu aklınıza gelmediOna Yardimci olsana canim adami Yanliz birakmasana
Bu adamın sevgisinden eminseniz bunu düşünmeniz saçma aksi halde güvenmiyorsunuzdur. Sorsanız ne diyecek seni arzuluyorum hayal ediyorum diyecek siz bunu dediğinde rmin olamıyorsanız aranızdaki güveni sorgulayınBence cok basit bakıyorsunuz. Eli bir araç bunu yapan beyni. Neyi arzuluyor ne istiyor bu dusunceler benı bozuyor
Belki masturbasyon yaparken başkalarını düşünmüyordur sizi düşünüyordur nereden biliyorsunuz? Ha belki de sizinle yapıyorken de başkalarını düşünüyordur onu da nereden bileceksiniz? Başka bir insanın düşüncelerini kontrol edemezsiniz. Onun beynini kontrol edemezsiniz. Beyin ona ait. beden de öyle, onun bedeni, ve bir insanın kendi bedenine dokunmaya hakkı vardır. Bunları kabul edemiyorsanız durumunuz vahim.Benle yapsın istiyorum. Mast yapsın istemiyorum. Vücudumu kullanabilirim sonucta. Baskalarına bakıp arzulanmasını istemiyorum işte
Ne yapsın adam biraz da kendinizi düşüneceğine karşınızdakini düşünün . Bende de cinsel ilişki yasak 17 haftalığım ne yapsın adam 9 ay 10 gün hatta bi de üzerine 40 gün beni mi beklesin. Sonuçta başka kadına gitmemiş ortada çıldıracak bir şey abartmayın .Böyle bir şey yaşadınız mı?
Ben 13 haftalık hamileyim. bir süre cinsel ilişkiye girmemiz sakıncalı. Ben mastürbasyon yapıyordur diye kıskanclıktan deliriyorum.
Bir ben mi böyleyim?
Esas siz işi komplike hale getiriyorsunuz. Bu meseleler çok derin, sizinle seviştiğinde de başka birini hayal ediyor olabilir nereden bileceksiniz?Bence cok basit bakıyorsunuz. Eli bir araç bunu yapan beyni. Neyi arzuluyor ne istiyor bu dusunceler benı bozuyor
Ah haklısınız galiba. Konuyu acınca gordumki benım gibi dusunen yokEsas siz işi komplike hale getiriyorsunuz. Bu meseleler çok derin, sizinle seviştiğinde de başka birini hayal ediyor olabilir nereden bileceksiniz?
Çok derin düşünmeyin ve bırakın adam rahatlasın