Anket siz de benim kayınpederim şeker gibi adam diyor musunuz:))?

kayınpederinizle iyi anlaşabiliyor musunuz?

• Ankete Katılan
    112
ben nısanlıyım kayınbabam ıyı bırı masallah hıc bır problemımız olmadı ama cok samımı deılız o yusden seker mı bılmıorum
Umarım şekerdir canım.kayınpederin kötüsü de hiç çekilmez doğrusu:))
çok iyi bir adamdı rahmetli. çok ciddiyim, kayın pederim istemeye geldiğinde bile bunlar nasıl ev alıcak demişti benim babamsa boşver çalışır yaparlar dedi. o zamandan severim kayınpederimi ama ne yazıkki öldü.bu onsuz üçüncü kurban bayramımız. :çok üzgünüm:

allah rahmet eylesin canım.

evet bende henuz tam olarak olmasada mustakbel kayinpederime bayiliyorum cok tatli bi adam cok cemkirik ama olsun konusmalari tavirlari fln cok hosuma gidiyo
eskiden dusunurdum kendi babamdan baska birine baba diymem fln diye ama simdi bu dusunce bile rahatsiz etmiyo beni
Ben de babacım diyebiliyorum, işte o kadar tatlı:))
Benim eski kayın peter çok şekerdi
suya koy erisin. Ama adam acayip
çapkındı oğlu da ona çekmiş
Napim öyle şekeri !!!

:roflol::roflol::roflol:

benım kayınpederım şeker gibi adamdır.kendıısını babamdan ayırmam
oda evlatlarından beni ayırmaz.gelım demez,kızım der hep.ara ara benı mutlu etmek ıcın cok gusel kutularda cıkolatalar alır bana. bıyere gıderız begendıgım bısı varsa benden once davranır hedıye eder. bı yere gıderım arar gelıp alayım senı yada sizi dıyee. yani ball gibi ballllll:icecream:

evet benim kayın pederim çok iyidir çünkü gelinleri kayınpederleri sever ama kaynanalr gelinkeri pek sevmez bu bir gerçek kayın pederimi çok şeker bir adam diyebilirim

SEN KENDİNE ÖYLE KAYNANA BULMUŞSUNDA UTANMADAN KONUŞUYORSUN O SENİ ÇOCUKLARından ayırmadı ondan gördüğün iyiliği kimden gördün sen onun ayaklarını yıkayıpta suyunu içmen lazım senin hiç bir yanlışını görüpte söylemeyecekmi yattın demedi kalktın demedi insan bir düşünür tartar da öyle konuşur bence sen kendinde ara hatayı bakalım nerde yanlış yapmışsın o sana bunca yıl iyi katlandı seni bende bütün bunlara rağmen insan olarak seviyorum canım okuyunca kızacaksın ama en yakınım olan vede herkesin saydığı vede sevdiği bir insan hakkında yalan yanlış konuşman bana dokundu canımı yaktı çok üzüldüm canım o senin kaynanan bu dünyada yaşayan bir melek canım kıymetini bil bilmezsen kendin kaybedersin o kayınpederin varya hiçbirşeyden habersiz ne bilsin evde ne oluyor bitiyor dua etde o sevmediğin düne kadar sevdiğin kaynanan hiçbirşey söylemiyor ona bir duysa kayınpederin şekerliği falan kalmaz canım neler yapar sonunu sen tahmin et üçkalp bunlar sana

benım kayınpederım şeker gibi adamdır.kendıısını babamdan ayırmam
oda evlatlarından beni ayırmaz.gelım demez,kızım der hep.ara ara benı mutlu etmek ıcın cok gusel kutularda cıkolatalar alır bana. bıyere gıderız begendıgım bısı varsa benden once davranır hedıye eder. bı yere gıderım arar gelıp alayım senı yada sizi dıyee. yani ball gibi ballllll:icecream:
Hıh kıskandım bana çukulta almıyoooosenağlama
evet benim kayın pederim çok iyidir çünkü gelinleri kayınpederleri sever ama kaynanalr gelinkeri pek sevmez bu bir gerçek kayın pederimi çok şeker bir adam diyebilirim
Etabi kadınlarla erkekler farklıdır.oğul anneleri de ne kadar iyi olsalarda yine bazı problemler yaşanabiliyor.
SEN KENDİNE ÖYLE KAYNANA BULMUŞSUNDA UTANMADAN KONUŞUYORSUN O SENİ ÇOCUKLARından ayırmadı ondan gördüğün iyiliği kimden gördün sen onun ayaklarını yıkayıpta suyunu içmen lazım senin hiç bir yanlışını görüpte söylemeyecekmi yattın demedi kalktın demedi insan bir düşünür tartar da öyle konuşur bence sen kendinde ara hatayı bakalım nerde yanlış yapmışsın o sana bunca yıl iyi katlandı seni bende bütün bunlara rağmen insan olarak seviyorum canım okuyunca kızacaksın ama en yakınım olan vede herkesin saydığı vede sevdiği bir insan hakkında yalan yanlış konuşman bana dokundu canımı yaktı çok üzüldüm canım o senin kaynanan bu dünyada yaşayan bir melek canım kıymetini bil bilmezsen kendin kaybedersin o kayınpederin varya hiçbirşeyden habersiz ne bilsin evde ne oluyor bitiyor dua etde o sevmediğin düne kadar sevdiğin kaynanan hiçbirşey söylemiyor ona bir duysa kayınpederin şekerliği falan kalmaz canım neler yapar sonunu sen tahmin et üçkalp bunlar sana

Bence burda üçkalbi suçlamamalısın.Herhalde kırılmış bir şeylere.benim kayın validem de melek gibidir.hatta sessiz sakin bir insandır ama sonuçta bir insan ve insanlar hata yaparlar.a.s

benim kayınpeder durumum biraz farklı aslında çok iyi saygı değer biri ama ben babasız büyüdüğüm için ve yeterli baba şefkatini onda göremediğim için çok fazla ısınamadım kayınvalidemi daha çok severim

benim kayınpeder durumum biraz farklı aslında çok iyi saygı değer biri ama ben babasız büyüdüğüm için ve yeterli baba şefkatini onda göremediğim için çok fazla ısınamadım kayınvalidemi daha çok severim

Benim babamla aram kayınpederimden daha soğuktur.Ayda yılda bir arar beni.Babama sarıldığımda, yabancı bir insan gibi gelir ama kayın pederimle tokalaşıp, yanaklarından öptüğümde bir sıcaklık hissederim.Babam kayınpederim kadar espili ve komik değildir.işte böyleeee.:))

benim kayın pederimde çok iyidir arkadaş gibiyizdir dünya tatlısı gerçektende şeker gibi bir insan..

Yok ablacim benimki tam seker gibi degil benimki biraz diyet sekerine kaciyo.Tadi hafif kacik :roflol:

Iyidir sagolsun ama bazen kirici konusabiliyo sonradan cok pisman oluyo ama kirilan kalp kirildigiyla kaliyo.Onun disinda severim kaynatami Allah basimizdan eksik etmesin

Kendisi şekerci olmasına rağmen (şeker fabrikasında çalışıyor) şeker sıfatıyla uzaktan yakından ilgisi yoktur.
Kendisi bu özelliğiyle başlıbaşına bir ironidir kanımca.
Kendisinden hiç hazetmem. :kahve:

ohh ohh manşallah çocunlugunki şeker gibiymiş bide kaynanaları sorsanız farka bakın neler çıkar.valla benim kayınpederimde şeker gibidir çok severim

şekerliginden beni eritti bitirdi kendi eriyemedı benım kayınpederım eskıden cok kumar oynamış para buluncada hala oynuyordu benım 1 aylık gelınken zinetlerımı sattı doktor parama kadar aldı kumara yatırdı dügünümüze yardım etmedı cok sıkıntılı günler gecırdık allahtan tayınım cıktı ve memeleketım degıstı şimdiler oda kumarı bırakmış eee degırmen suyu kesıldı nede olsa jeyyar ama özünde iyidir napıyım 3 günlük dünyada kımseyı kırmaya gelmez

Back