Anket siz de benim kayınpederim şeker gibi adam diyor musunuz:))?

kayınpederinizle iyi anlaşabiliyor musunuz?

• Ankete Katılan
    112
kayınpederimden nefret ediyorum
kayınvalidem kendi annem gibidir ici dısı birdir kendi evladından cok sever allah ondan razı olsun ama kayınpeder cok diktatör ve suratsız

mesafeyi korursan kimsenin seni üzmesine fırsat vermemiş olursun.ama ne güzel k.validen iyiymiş.:))

mesafeliyim zaten sizli bizli konusuyorum onula.. baba demiyorum mesela . diyememki..benim babamın tırnagı olamaz..
esimle evlenirken ailelere yük olmayalım dedik onlara söyledik..esimin ailesi de bi çöp dahi almadı..erkek evlatları var ama kenara bes kurus koymamıslar.yiyip icip gezmis adam.birtek dügün salonunun parasını ve gelinligimi ödedi bankadan kredi cekmis hala onu söylüyo bize..ucuz bir insan

mesafeliyim zaten sizli bizli konusuyorum onula.. baba demiyorum mesela . diyememki..benim babamın tırnagı olamaz..
esimle evlenirken ailelere yük olmayalım dedik onlara söyledik..esimin ailesi de bi çöp dahi almadı..erkek evlatları var ama kenara bes kurus koymamıslar.yiyip icip gezmis adam.birtek dügün salonunun parasını ve gelinligimi ödedi bankadan kredi cekmis hala onu söylüyo bize..ucuz bir insan

ooo canım, benim düğün salonumun parası bile düğünde takılanlarla verildi.ama sorun o değil anladığım kadarıyla.sabır dilerim canım.eşin için katlanıyorsundur.

evet tabiki esim icin cünkü o benim aileme cok hürmet ediyor saolsun..acıkcası görgüsüzle ugrasmak zor .tam dügünden önce bize bu kadar lükse ne gerek var dedi,sert bir suratla.ve dügünde hep mutsuzdum zoraki gülümsedim.cok üzüldüm.zaten tek yaptıgı dügün ve gelinlikti.hayallerimi yıktı o gece..gözyaslarımı icime akıttım..icimde ukde kaldı o cümle.hic affetmeyecegim onu

evet tabiki esim icin cünkü o benim aileme cok hürmet ediyor saolsun..acıkcası görgüsüzle ugrasmak zor .tam dügünden önce bize bu kadar lükse ne gerek var dedi,sert bir suratla.ve dügünde hep mutsuzdum zoraki gülümsedim.cok üzüldüm.zaten tek yaptıgı dügün ve gelinlikti.hayallerimi yıktı o gece..gözyaslarımı icime akıttım..icimde ukde kaldı o cümle.hic affetmeyecegim onu

dertleşmek istersen ,düğün konusunda bir topik açılı.orda hem diğer arkadaşların deneyimlerini okursun, hemde sen yazar paylaşırsın.ben öyle yaptım ve şimdi okadar da önemli gelmiyor.gerçi yakınlarda bir düğün var hiç belli olmaz ,yine depreşebilir duygularım:))a.s.a.s.

benim kayınpederin nabzına göre şerbet verirsen çok iyidir en azından kaynanaya göre

:))eh genelde bütün insanlar öyledir ya canım.şimdi benim kayınpederim benim asık suratla oturduğumu görse ,belki bu kadar iyi olmaz.eminim seninkinin de iyi olmasının nedeni sensindir.bütün arkadaşlar için geçerli.hani sen ne yaparsan yap ,ne kadar barışcıl olursan ol,karşılığını alamazsan işte o zaman kötü bir kayın pedere sahipsin demektir.umarım hep iyi geçinirsiniz.a.s.

aa öylemi tesekkürler canım saol bir bakayım icimde kalmasın bu ukde olarak

sen sağol canım.çok önemli bir sorun olmasa da ben arasıra düşünmeden edemiyorum.bak mesela c.tesi günü k.pederimle konuşuyor, şakalaşıyorduk.ben altın sevmiyorum.takı kullanmayı sevmiyorum diye ,hediye almamışlar içlerinden geldiği halde .ben de daha yeni yeni çözmeye başladım.düğünde niye doğru düzgün bir şey takılmadığını,kına gecemin niye o şekilde yapıldığını vs.vs.ben herşeyi baştan konuşmuşum meğerse.düğün sevmem,kına gecesi sevmem,nişan sevmem,altın sevmem,kullanmam.tabi onlarda bu gibi şeyleri dikkate almışlar herhalde.evlenmek üzere olanlara tecrübe olsun.:)a.s.a.s.

benim kayınpederim şeker gibi adam. fakat çok da sinirli. herkese terör estirirken beni kırmamamak için elinden geleni yapıyor. ben de elimden geldiğince onu kırmamaya çalışıyorum. Fikirlerimiz bazen uyşmasa da onu çok seviyorum.

benim kayınpederim şeker gibi adam. fakat çok da sinirli. herkese terör estirirken beni kırmamamak için elinden geleni yapıyor. ben de elimden geldiğince onu kırmamaya çalışıyorum. Fikirlerimiz bazen uyşmasa da onu çok seviyorum.

hımm seni kırmamaya çalışıyorsa ne güzel.iyi niyetinden emin olunca sana kızsa da artık önemli gelmez.sen, çok güzel idare etmeyi başarmışsın ne güzel:nazar:

ben hiç bir zaman kayınpeder gözüyle bakmadım ,onu baba olarak gördüm hep gerçekten çok ii ve anlayışlı bir insandır kızım demeden laf sölemez bana onu çok seviyoruma.s

Back