Anket siz de benim kayınpederim şeker gibi adam diyor musunuz:))?

kayınpederinizle iyi anlaşabiliyor musunuz?

• Ankete Katılan
    112
şekerliginden beni eritti bitirdi kendi eriyemedı benım kayınpederım eskıden cok kumar oynamış para buluncada hala oynuyordu benım 1 aylık gelınken zinetlerımı sattı doktor parama kadar aldı kumara yatırdı dügünümüze yardım etmedı cok sıkıntılı günler gecırdık allahtan tayınım cıktı ve memeleketım degıstı şimdiler oda kumarı bırakmış eee degırmen suyu kesıldı nede olsa jeyyar ama özünde iyidir napıyım 3 günlük dünyada kımseyı kırmaya gelmez

OOO ziynetlerini sattığına göre baya bir şekermiş beee :roflol:Benim kayınpeder de eski kumarbazlardan Allahtan çocukları ona çekmemiş,benim kayınpederde düğünde bir şey yapmadı ama çok şekerdir:))Konuştuğunda çok güldürür bizi:))Bir kere şekersiz halini gördüm, ondan sonra şeker şeker:))

benim kayınpederim şeker ötesidir.. Çok seviyorum hem kayınvalidemi hem kayınbabamı... ben kayınbabamla konuştuğumda inanamazlar hep seni çokk seviyorum diye biter telefon konuşmaları... Ben çok razıyım eşimin ailesinden Allah ta razı olsun inşallah...

nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah kayınpederimin çok iyi bir insandı öz babam kadar severdim kendisini bana herzaman babalık yapmıştır dertlerime sevincime ortak olmuştur herzaman herişimde büyük desteğini gördüm
ALLAH herkese öyle kayınpeder nasip eder inşallahŞeniz

bu konuda yorum yapmam mümkün değil.ben aileye katıldığım zmanlar kayınpederim yoktu,vefat etmişti...eşimin anlattığı kadarıyla tanıyorum,allah rahmet etsin çok iyi bir insanmış...eğer yaşasaydı gelinlerini çok sever,değer verirdi diye düşünüyorum...

kayınpederim şeker ama ciddi bir şeker, kayınvalidem ondan daha şeker ama,

bende nişanlıyım ve kayınbabamı çok seviyorum hep önceleri çok ağır bi kayınpederim olsun isterdim gerçekten öle oldu ne mutlu bana :)

oooooooooo şeker ne dimek ne dimek bal bal dan bile datlıdır oyyyyyyyy oo varya
o demek isteridm malesef...............:)))))))))
kaynanamın iyi konular olursa arada o konuda da kayınpeder ortalığı velvelye boğar.
allah düşman başına verimesin. bana verid kimseye vermesin.
yani şekeri n edimekkkkkkk ne dimekkkkkkkk
ben bunlara bir benzetme bulamadım daha..........

oo kayınpederım benım bıtanedır ondan bı baska yokkk super anlasırıss benı askum dıye sever valla harıka bı ınsandırrr

Back