- Konu Sahibi BenOzgurce
-
ben hiç bir zaman kayınpeder gözüyle bakmadım ,onu baba olarak gördüm hep gerçekten çok ii ve anlayışlı bir insandır kızım demeden laf sölemez bana onu çok seviyoruma.s
:sm_confused: benim kayınpeder yok
tek söyleyebilecegim ALLAH RAHMET EYLESİN.NUR İÇİNDE YATSIN.Ölen insanın arkasından konuşmak çok günah.Kötü Kazen
benim kayınpederim beni çok seviyormus ben nişanlıyken ölmüş:)
şaka şaka tabiki ben nişanlıyken sadece bi iki kere gördüm eşimin babasını ve bana göre çok iyi bi adamdı.gerci eşim pek öyle demiyo ama galiba gercek yüzünü görecek kadar tanıyamadım..
benim kayinpederim bitaneciktir...konusmaz konusmaz ama bi kelimesi bin kelimeden degerlidir.tek sorun sabah 6 gece 12 lig tvde mac izler.yemek secmez,gelene karismaz gidene sormaz,süper ev zevki vardir,morali iyi olunca süper fikralar anlatir..duymaz görmez ama herseyide iyi bilir..basimda yeri var...
benimki alkoliktir içince konuşurda konuşur hiç çekilmez olur zaten kaynanama içki içmeden tahammül etmek çok zor hakveriyorum ona. ama şeker gibi değildir çekilmez bir insandır
ben evli değilim ama doğru olan bu kayınpederler çok samimi oluyor gelinlerine karşı kızları gibi görüyolar kabulleniyolar ...
benim kayınpederim de çok tatlıinsanın bağrına basası geliyor o konuşurken :1hug:
Allah rahmet eylesin 18 sene kaybettik kayınpederimi, onunla tanıştığızda bir hastane odasındaydık ve ben eşimle flört ediyordum.
Çok iyi bir adamdı, ama malesef içki yüzünden sağlığını yitirmişti. Son 8 ayında birlikteydik beni oğlunun kız arkadaşı olarak değilde kendi arkadaşıymış gibi kabullenmişti.
Kendisini çok sevmiştim. Mekanı cennet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?