Anket siz de benim kayınpederim şeker gibi adam diyor musunuz:))?

kayınpederinizle iyi anlaşabiliyor musunuz?

• Ankete Katılan
    112
tek söyleyebilecegim ALLAH RAHMET EYLESİN.NUR İÇİNDE YATSIN.Ölen insanın arkasından konuşmak çok günah.Kötü Kazen

benim kayınpederim beni çok seviyormus ben nişanlıyken ölmüş:)
şaka şaka tabiki ben nişanlıyken sadece bi iki kere gördüm eşimin babasını ve bana göre çok iyi bi adamdı.gerci eşim pek öyle demiyo ama galiba gercek yüzünü görecek kadar tanıyamadım..

:))yani eğer oğlu öyle diyorsa vardır bir bildiği.

benim kayinpederim bitaneciktir...konusmaz konusmaz ama bi kelimesi bin kelimeden degerlidir.tek sorun sabah 6 gece 12 lig tvde mac izler.yemek secmez,gelene karismaz gidene sormaz,süper ev zevki vardir,morali iyi olunca süper fikralar anlatir..duymaz görmez ama herseyide iyi bilir..basimda yeri var...

benimki alkoliktir içince konuşurda konuşur hiç çekilmez olur zaten kaynanama içki içmeden tahammül etmek çok zor hakveriyorum ona. ama şeker gibi değildir çekilmez bir insandır

ben evli değilim ama doğru olan bu kayınpederler çok samimi oluyor gelinlerine karşı kızları gibi görüyolar kabulleniyolar ...

iyi ne güzel.ama benim kayın pederim daha da bitaneciiik:))

Allah rahmet eylesin 18 sene kaybettik kayınpederimi, onunla tanıştığızda bir hastane odasındaydık ve ben eşimle flört ediyordum.
Çok iyi bir adamdı, ama malesef içki yüzünden sağlığını yitirmişti. Son 8 ayında birlikteydik beni oğlunun kız arkadaşı olarak değilde kendi arkadaşıymış gibi kabullenmişti.
Kendisini çok sevmiştim. Mekanı cennet olsun.

allah rahmet etsin.keşke yaşasaymış eminim evlendikten sonra da arkadaş olurdu sana.

ben nısanlıyım kayınbabam ıyı bırı masallah hıc bır problemımız olmadı ama cok samımı deılız o yusden seker mı bılmıorum

çok iyi bir adamdı rahmetli. çok ciddiyim, kayın pederim istemeye geldiğinde bile bunlar nasıl ev alıcak demişti benim babamsa boşver çalışır yaparlar dedi. o zamandan severim kayınpederimi ama ne yazıkki öldü.bu onsuz üçüncü kurban bayramımız. :çok üzgünüm:

evet bende henuz tam olarak olmasada mustakbel kayinpederime bayiliyorum cok tatli bi adam cok cemkirik ama olsun konusmalari tavirlari fln cok hosuma gidiyo
eskiden dusunurdum kendi babamdan baska birine baba diymem fln diye ama simdi bu dusunce bile rahatsiz etmiyo beni

Benim eski kayın peter çok şekerdi
suya koy erisin. Ama adam acayip
çapkındı oğlu da ona çekmiş
Napim öyle şekeri !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…