- Konu Sahibi BenOzgurce
-
ben kayınpederimi eşimle flört devresinde tanıdım hastaydı zaten çok şeker bir insandı biz evlenmeden önce öldü, eminimki yaşasaydı arkadaş gibi olurduk
kayınbabamı çok seviyorum inanılmaz iyidir
kayınpederimden nefret ediyorum
kayınvalidem kendi annem gibidir ici dısı birdir kendi evladından cok sever allah ondan razı olsun ama kayınpeder cok diktatör ve suratsız
mesafeyi korursan kimsenin seni üzmesine fırsat vermemiş olursun.ama ne güzel k.validen iyiymiş.:))
mesafeliyim zaten sizli bizli konusuyorum onula.. baba demiyorum mesela . diyememki..benim babamın tırnagı olamaz..
esimle evlenirken ailelere yük olmayalım dedik onlara söyledik..esimin ailesi de bi çöp dahi almadı..erkek evlatları var ama kenara bes kurus koymamıslar.yiyip icip gezmis adam.birtek dügün salonunun parasını ve gelinligimi ödedi bankadan kredi cekmis hala onu söylüyo bize..ucuz bir insan
evet tabiki esim icin cünkü o benim aileme cok hürmet ediyor saolsun..acıkcası görgüsüzle ugrasmak zor .tam dügünden önce bize bu kadar lükse ne gerek var dedi,sert bir suratla.ve dügünde hep mutsuzdum zoraki gülümsedim.cok üzüldüm.zaten tek yaptıgı dügün ve gelinlikti.hayallerimi yıktı o gece..gözyaslarımı icime akıttım..icimde ukde kaldı o cümle.hic affetmeyecegim onu
rahmetli oldu canım,şeker gibi değildide olmuş bir ayva gibiydi.yutması biraz zordu yani.
benim kayınpederin nabzına göre şerbet verirsen çok iyidir en azından kaynanaya göre
aa öylemi tesekkürler canım saol bir bakayım icimde kalmasın bu ukde olarak
benim kayınpederim şeker gibi adam. fakat çok da sinirli. herkese terör estirirken beni kırmamamak için elinden geleni yapıyor. ben de elimden geldiğince onu kırmamaya çalışıyorum. Fikirlerimiz bazen uyşmasa da onu çok seviyorum.
bende seviyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?