Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz daha Anneler Gn hediyenizi almadnz m? Farkl hediye iin ziyaret edin.
kızlar yapmış oldugum çiçeklerden bir havlu yaptım ki sormayın :) kabarık kabarık güllerle mükemmel durdu. resimlerini eklemeden önce demeliyim ki 3 paket gül kullandım bu havluya. kendileri yapmak isteyen arkadaşlara söylüyorum. yapılmış olarak da 17,5 tl. yıkandıgında kesinlikle çıkmaz, güllerde bozulma olmaz. .a.s. isteyene isimli de çalışabilirim. dilediğiniz renkte...
MAAŞALLAH yazılı mükemmel el işlemesi havlu. dilediğiniz renklerde yapılır. sünnetler,düğünler,mevlütler için mükemmel bir seçim... dilerseniz iki kenara nazar boncugu ortaya isim olarak sünnet için yapılabilir... 18 tl...
'ALTIN'IN ASALETİ' mükemmel full altın işlemeli göz alıcı havlu. özel bir hediye olarak veya çeyizinize yada evinizde kullanmak için. insan bu havluyu kullanmaya kıyamaz bile. altın parçası gibi duruyor. havlularım 1. sınıf kalın havlulardır. işlediğim havlular kullanılabilir. bozula vb. olmaz. 20 tl...
GÜMÜŞÜN ASALETİ!!!! aynı modelin gümüş renklisi... altın severlere altın gümüş severlere gümüş renkli...
çiçek sepeti mükemmel el işlemesi havlu... dilediğiniz her renkte yapılır. çeyizinizde veya evinizde mutlaka bulunması gereken bir model... ışıl ışıl ve çok göz alıcıdır... 18 tl... taşlı yapılırsa 20 tl...
köşeli havlu modellerim... istediğiniz her renk çalışılır... tam bir görüntü ziyafeti.. kaliteli pul ve boncuklarla işlenmiştir. asla dökülme bozulma v.b olmaz... 25 tl...