• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz bunu duymumuydunuz?

onuseviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
1.436
10
316
İstanbul
geyiklerin çiftleşme döneminde evlenen çiftlerin 7 yıl
bebeişi olmazmış.hiç duydunuzmu?bana bir kaç kişi söledi ama şaşırdım yani....:uhm:

valla arkadasim ben bole bi sey hic duymadim bana batil inanc gibi geldide ayy geyiklerin ciftlesme donemi ne zaman soylermisin ben bilmiyomda

evet canım ben duymuştum bir tanıdığımızın 7 yıl çocuğu olmadı gitmediği doktor kalmadı 7 yıl sonra oldu aradan 7 yıl daha geçti bir çocuğu daha oldu geğik mevsiminde evlenmiş dediler ordan duydum iyide geyikler ne zaman çiftleşirmiş bilelimde eğer o zaman evlendiysek boşuna uğraşmayalım dimi ya bekleriz artık:roflol:ay allah korusun ya şakası bile kötü dimi

aaaaa inanmıyorum ya.:roflol::roflol::roflol:anaaaam o güne mi denk geldik ne:1shok:

evet canım ben duymuştum bir tanıdığımızın 7 yıl çocuğu olmadı gitmediği doktor kalmadı 7 yıl sonra oldu aradan 7 yıl daha geçti bir çocuğu daha oldu geğik mevsiminde evlenmiş dediler ordan duydum iyide geyikler ne zaman çiftleşirmiş bilelimde eğer o zaman evlendiysek boşuna uğraşmayalım dimi ya bekleriz artık:roflol:ay allah korusun ya şakası bile kötü dimi

belenay cok hossun:roflol::roflol:guldurdun beni ay bende merak ettim bilen birisi varmi ne zamanmis ciftlesmeleri inanmadim ama bi umut iste eger dogruysa ben 6 bucuk senelik evliyim az kalmis demektir haaaa.s

ya ne zamanmış bu geyiklerin çiftleşme zamanı ya eğer bizde o zaman evlendiysek daha 5 sene beklicekmiyiz aman allah korusun yaaa naparız biz

kızlar şimdi internetten baktım mayıs-haziran -temmuz geyiklerin çiftleşme ayıymış lülülülülülüuüüffff yırttık desenize ben martta evlendim kızlar varmı bu aylarda evlenen bakim hııı:uhm:

ay kızlar internetten baktım geyiklerin çiftleşme mevsimi sonbahar aylarındaymış kızıl geyiklerinde kasım ayıymış neyse ben yırttım biz haziran da evlendik

kizlar benim temmuz 24 nikah agustos19 dugun eeee ben simdi bu doneme girmismi oluyom beCADIARZU olsun valla agustosta 7 senem doluyo:roflol::roflol:ikilemde kaldim acaba dogrumudur neyse ben bu sene hamile kalirsam onaylanir haa:teytey:saka bi yana ALLAH IN DEDIGI OLUR en hayirli zamanda nasip etsin bizlere hayirli saglikli bebisler INSALLAH AMINNN

allah allah ben yanlış baktım heralde eğer belenayınki gibiyse ben haziranda evlendim ne yani beş sene daha beklicekmiyim yandım

bende ekimde evlendim.kendini bilmez bir çift geyiğin
azizliğine uğramayız inşallah:roflol:ayy kafayı yiycez yakında beeetatlicadiarzu

yumurta çatlamıyor derken şimdide geyikler çıktı başımıza valla engelli koşuda hissettim kendimi:roflol: belenay bebek iç
in bir atak yaptı yumurtayı atlattı tam yarışı bitirmek üzereyken geyik engeline takıldı yarış devam ediyor sayın kklılar belenay son bir hamle daha yapıp geyikleride geçmeyi başardı sayırlır koşunu son etbı bakaılm belenay yarışı bitirip yarışı kazanacakmı:hooray:şampiyon belli ikinci kim:1closedeyes::roflol::roflol::roflol:

allah allah ben yanlış baktım heralde eğer belenayınki gibiyse ben haziranda evlendim ne yani beş sene daha beklicekmiyim yandım

bak sen şu geyiklerin yaptığına :mymeka:onlar bile bize karşı canlarım ya bence o bind bir olur öyle olsa bu aylarda milyonlarca kişi evleniyor kadınlar çatır çatır doğuruyor yok yok denk gelmiştir rabbim bilir onu hem sadece türkiye için geçerli değil ya dünyadaki kadınları kapsıyordur eeeee böyle olunca nüfus az olmazmıydı maşallah dünya nüfusunu düşünürsek yok anam yok mümkün değil hem insanlar genelde yaz ayında evleniyor yok yok olmaz olmaz dimi yaaaa:roflol:

ayyyyyy ben 15 temmuzda evlendim 6 sene beklicek miyim:1no2:ama bizden 2 hafta sonra evlenen 2 arkadaşım da hamile tek benimi etkiliyo bu geyiklerÇok üzgünüm çoook

ya iyide bu saçmalık şimdi durdum resmen düşündüm belenayın internetten bakıp bulup yazdığına göre geyiklerin çiftleşme mevsimi mayıs - haziran - temmuz ben haziranda evlendim yani 7 yıl bebeğimin olmaması gerekiyo
peki benimle aynı günde evlenen biri var aynı mahalleye gelin geldik kız daha gerdek gecesi hamile kaldı şu anda 1 yaşında bi kızı var peki bu durumu açıklarmısınız
yani saçma yaaa ben de gerçektenmi acaba diye durup düşünüp üzülmüştüm neyse şimdi kendi kendimin içini rahatlattım

yastev yok kizzz sen takma kafana batil inanc bence bende acabami dedim ama sacma o kadar cok cift varki o tarihlerde evlenen benim kardesimde temmuzda evlendi 1 kizi var calismalara son surat devam

ya iyide bu saçmalık şimdi durdum resmen düşündüm belenayın internetten bakıp bulup yazdığına göre geyiklerin çiftleşme mevsimi mayıs - haziran - temmuz ben haziranda evlendim yani 7 yıl bebeğimin olmaması gerekiyo
peki benimle aynı günde evlenen biri var aynı mahalleye gelin geldik kız daha gerdek gecesi hamile kaldı şu anda 1 yaşında bi kızı var peki bu durumu açıklarmısınız
yani saçma yaaa ben de gerçektenmi acaba diye durup düşünüp üzülmüştüm neyse şimdi kendi kendimin içini rahatlattım

ilahi yastev bide ciddi ciddi düşündünmü:roflol:bu işler kısmet rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur buna geğikler değil rabbim karar veriri hiç korkma a.s.

ya ne bilim allaha inancım sonsuz herşey ondan iyilikde kötülükde ama ne bilim ciddi ciddi durup düşündüm valla sonra aklıma birden benimle aynı aylarda evlenen biri varmıydı diye düşündüm neyseki var ve o daha ilk geceden hamile kaldı yok canım böyle bişey inanmıyorum işte bende zaten prolaktin yüksekliği var bebeğim bu yüzden tutunamıyoru sanırım bakalım doktor ilacı kullan büyük bir ihtimalle bunda dedi diğer hormon tahlillerim normal eğer olmazsa eşimi incelicek ve bana rahim filmi isticek hayırlısı artık

Back