siz bu sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz?

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Ya yemin ederim sanki duştan çıkmışımda kurulanmamışım gibi .nefes alamıyorum.şimdi gittim başımı buzdolabıya soktm neyapm ya.çok scak off patladm.

günde 5 vakit soğuk duş
ama buz gibi olacak
kendime havuz efekti yaratmaya çalışıyorum o şekilde evin içinde
evdeki bütün pencereler de açık ev böcek hanı gibi arada uğrayıp gidiyorlar ama napalım
estiriyorum püfür püfür (eserse tabi)

bu arada nerede yaşıyorsun kedicik?

Ahahaha koptm:)))bzde gece hep pencere açk uyuyoruz korkuyorum da böceklerden:))
Ankarada oturuyrum canım

Ahahaha koptm:)))bzde gece hep pencere açk uyuyoruz korkuyorum da böceklerden:))
Ankarada oturuyrum canım

valla ben de kopuyorum sağım solum eridi
bir de en kötüsü de cam açık olunca her yer toz, kıl
ben kovuyorum onlar geliyor ben temizliyorum ertesi gün yine geliyorlar
bir de unutmadan bulaşık yıkasam şıpır şıpır terliyorum ya yemek yapmıyorum bile gündüz vakti
temizliği de gece yapıyorum manyak gibi cam perde açık ben temizlik yapıyorum
ben de izmirde oturuyorum

Ya evet kız sabaha bi bakıyorum sanki ortalık sıfır daire inşaat tozu:)))sıcaktan sende yne hal kalmış temzlik içn ben sersem gbym.

antalyanın biraz kuytu köşeleri...geçirdiğim en rahat yaz yeminle

ha denize yakın değilse yüksekse eser tabi peeh ben tam denizin dibinde oturuyorum sokaktan kafayı uzattı mı deniz
azcık yuvarlansam kordondayım

Ya evet kız sabaha bi bakıyorum sanki ortalık sıfır daire inşaat tozu:)))sıcaktan sende yne hal kalmış temzlik içn ben sersem gbym.

sen temizlemezsen ben temizlemezsem ne olacak bu toztoprağın hali

anneme diyorum anne tozlarla nasıl başediyorsun ben sen miyim hergün silip süpürüyorum diyor azarlıyor bir de
o püfür püfür esen yerde oturuyor tabi

Ya gerçekten sıcaktan inthar ble edilir?o derece.hergün toz toz balkonda yatcm artk.valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…