• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Problemi Siz bu bebekleri nasıl uyutuyorsunuz ?

Bizde öyleydik gece cok kalkar emerek geri yatardı belim kopardı 2. Ye hamile kalınca 2 ay dayanabildim sonra memeden kestim yatağa girip saatlerce dönüp durduk sonra git gide alıştı sallanarak uyumaz uyuya kaldığını hiç görmedim yanına yatıyorum ben8mle oynayarak yatıyor memeden kesince uyu düzeni düzeliyor merak etmeyin

Ben de benzer durumdayim:(
Ben isteyken bakici uyutuyor ama ben oldugumda emmeden uyumuyor.Biz de 13 ayligiz su anda.Bi de biz soyle bir noktadayiz emzirmiyorum deme sansim kalmiyor kendi aciyor tshirtumu atletimi vs.Biraktiranlar nasil biraktiriyor bilmiyorum

Ben isteyken bakici uyutuyor ama ben oldugumda emmeden uyumuyor.Biz de 13 ayligiz su anda.Bi de biz soyle bir noktadayiz emzirmiyorum deme sansim kalmiyor kendi aciyor tshirtumu atletimi vs.Biraktiranlar nasil biraktiriyor bilmiyorum
Bizde uyku öncedi istiyor onun dışında gündüz çok nadir aklına gelirse istiyor kararlı olmak lazım o konuda genelde dikkatini dağıtıyorlar dışarı çıkarıyorlar emmek istediğinde diye duydum

Bizde öyleydik gece cok kalkar emerek geri yatardı belim kopardı 2. Ye hamile kalınca 2 ay dayanabildim sonra memeden kestim yatağa girip saatlerce dönüp durduk sonra git gide alıştı sallanarak uyumaz uyuya kaldığını hiç görmedim yanına yatıyorum ben8mle oynayarak yatıyor memeden kesince uyu düzeni düzeliyor merak etmeyin
Herkes öyle diyor o günü bekliyorum bende umarım düzelir. bende benimle yatsın yanyana uyusun istiyorum

9 aylık bebeğim, kitapta gördüğümüz kuzunun meee sesini yapınca mememe sarılıyor. Söyleyeceklerim bu kadar 😀

Back