3 seneye kim öle kim kala ne diye uzun vakit varken dilllendirip butun aileye yaydin orasi sacma zaten okul bitmeden evlenemeyecekmissin 3 sene aile katmamaliydin sanki hersey bittide dugun kaldi gibi aileye konuyu tasiyip iknaya ugrasiyorsun i 3 senede kendimden cok guveniyorum dedigin aileni ikna etmeye calistigin adamla bi isler ters giderse utanmayacak misin ? Hayatta hicbirsey imkansiz degil gun gelir devran doner bilemessin saglikli dusunemedigin burdan belli daha senin
çok şükür kimsenin ahını almadım. bu da benim imtihanım diyorum..Simdi okulu birakip nisanlanacakmisin
Bu kararlar icin biras mantikli dusunmek gerekir
Ah be kimin ahini aldinda bu kadar bunlari yasiyorsun
Aileni ne olursa olsun karşına alma sonra çok pişman olursun herkes kesinlikle onay vermiyorsa vardır bir bildikleri onların görüp senin göremediğin birşey mutlaka vardır. Sen şimdi tozpembe bakıyorsun herşeye emin ol onlar senin kötü olmanı istemez.. Herkes sana herşey yapabilir seni üzebilir kırabilir yüz üstü bırakabilir ama ailen asla yapmaz onların seni sevdiği kadar kimse sevemez o yüzden sakin ailene karşı gelme sonra çok üzülür çok pişman olursun .. Ayrıl çocukla zaten eğer kaderinde varsa bir süre sonra yine bir araya gelirsin . Ama aileni üzme. Keşke dememen dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?