• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz bi tercih yapacak olsanız hangisini seçerdiniz...? sevdiğin insan mı ailen mi ?

bu durumda hangisini seçerdiniz ?

• Ankete Katılan
    48
Sevgilini sevimli göstermeye çalış sizinkilere..
Başka kişilerden hakkında bilgi sorun de..
Üniversitede buldum,buldum. Bakın evde kalırım sonra heee de..:KK45:
Sanki sizin istediğiniz kişiyle evlensem garanti mi mutlu olacağım de..
Çok sevdim de.. Biraz daha tanıyın de..
Mutsuz suratsız gez evde..

:KK70:Ben de az diğilim

Sevgilini sevimli göstermeye çalış sizinkilere..
Başka kişilerden hakkında bilgi sorun de..
Üniversitede buldum,buldum. Bakın evde kalırım sonra heee de..:KK45:
Sanki sizin istediğiniz kişiyle evlensem garanti mi mutlu olacağım de..
Çok sevdim de.. Biraz daha tanıyın de..
Mutsuz suratsız gez evde..

:KK70:Ben de az diğilim

Valla aynı şeyleri yapıyorum. ama anneme de kıyamıyorum. babasını kaybetti 20 gün önce şimdi destek alıyor. bide benim bu olaylarım iyice kötü oldu. ona da bişe diyemiyorum. sanırım tek yol okul bitene kadar beklemek. sonra direk babama açmak..

Valla aynı şeyleri yapıyorum. ama anneme de kıyamıyorum. babasını kaybetti 20 gün önce şimdi destek alıyor. bide benim bu olaylarım iyice kötü oldu. ona da bişe diyemiyorum. sanırım tek yol okul bitene kadar beklemek. sonra direk babama açmak..
Son seneye gelmeden önce annen yumuşar zaten kuzum..

tek temennim o.. Bu sefer kimseye yakalanmadan devam etcem çok dikkat etmem gerek. yoksa olacak iş de olmaz olacak

annenizin yumuşayacağını düşünüyorum ben zamanla nedense. bence burada asıl sıkıntı amca. ben olsam ailem ve sevdiğim adam arasında kalmama sebep olduğu için öncelikle bi amcamı silerdim. sevdiğimden kesinlikle vazgeçmezdim. annemi küçük küçük işlerdim yumuşaması için. ama tabii bu ben olsam... size bunları yapın diyemem fakat yapacağım şey bu olurdu.

annenizin yumuşayacağını düşünüyorum ben zamanla nedense. bence burada asıl sıkıntı amca. ben olsam ailem ve sevdiğim adam arasında kalmama sebep olduğu için öncelikle bi amcamı silerdim. sevdiğimden kesinlikle vazgeçmezdim. annemi küçük küçük işlerdim yumuşaması için. ama tabii bu ben olsam... size bunları yapın diyemem fakat yapacağım şey bu olurdu.

Amcam benim için zaten bitti. o beni bende onu sildim.. annem kesinlikle yok diyo ama önümüzde epey uzun zaman var. hergün annem soruyor konuşuyo musun diye. beni ondan zorla ayırdınız okulda konuşcam düşman değilim ve onunla evlencem eğer Allah yazdıysa diyorum. Başka ne yapıyım Sizce ?

Amcam benim için zaten bitti. o beni bende onu sildim.. annem kesinlikle yok diyo ama önümüzde epey uzun zaman var. hergün annem soruyor konuşuyo musun diye. beni ondan zorla ayırdınız okulda konuşcam düşman değilim ve onunla evlencem eğer Allah yazdıysa diyorum. Başka ne yapıyım Sizce ?
bence şu an yapılacak pek bir şey yok gibi. sevgilinizin sizden, sizin de ondan vazgeçmeyeceğine zamanla emin olunca annenizin araya duvar öreceğini sanmam. vazgeçmediğinizi gösterin ona.

bence şu an yapılacak pek bir şey yok gibi. sevgilinizin sizden, sizin de ondan vazgeçmeyeceğine zamanla emin olunca annenizin araya duvar öreceğini sanmam. vazgeçmediğinizi gösterin ona.

İnşallah. Hakkımızda hayırlısı

deminki konun icin yaziyorum sana annenin yaptigi tabiki degoru degil ama senin gidipte sevgilinin annesine bunlari anlatman hic normal degil gun gelir basina kakar

bende senin durumundaydım ancak benimkinde birde eski sevgili vardı sende oda yok sabırla bekle biraz istersen .ama sonunda onunla olacakmı olmayacakmı olmayacaksa nasıl olacak onlarıda düşün

Genç yaşta pek çok sorumluluk ve sorunla başetmiş evli bir abla olarak diyeceğim şu: evlilikten önce okulunu bitirip kendi ayakların üzerinde durman lazım hayat bunu gerektiriyor. kimseyi aynı eve girmeden tanıyamıyorsun sevgilinle ara verin, zamana bırakın. arkadaş olun sevgili değil. aynı arkadaş ortamında birbirinizi tanıyın. anneniz kızı için korkuyor ailelerin evlilikte anlaşması çok çok önemi maalesef biz de tecrübe ettik. erkek arkadaşınızı istemiyorlarsa erkek arkadaşınızın ailesiyle bir araya gelsinler. yemeğe çağrın davet edin. sevgi sadakat saygı kalmazsa ilişki yürümez yaralanırsınız. gençsniz yazık olur sakın acele etmeyin aşk başlangıç sadece sevip değer verebileceğiniz biriyle olun. oysa aşık olmak ne kolay siz zor olanı elde edin bundan emin olmalısınız.

çok koca bulursun da bi aile daha bulamazsın.
aşık olduğumuzda gözümüz göremiyor malesef
aileni dinle derim

Senin durumla ayniydi durumum.
Agladim, agladik dogrusu(timsah goz yaslarymis)
Annemgil hayir olmaz dedi, ailesinden dolayi uzerinde cok yuk var her aldigini onlar somuruyor,
O erkek evi gecindiremez dedi.Inat ettik ikna ettik sonunda.
Ailemin sarti suydu: 2 sene birbirinizden haber almiycaksiniz konusmuycaksiniz.
2 sene sonra hala istiyoruz derseniz gelsin istesinler, ama maddi manevi bizden hic bisey bekleme cunku sen uyarilarimiza ragmen bizi hice sayiyosun,dediler.Cok sevindik.
Ama neden sevindim ben bilmiyorum.Cunku 9 ay once soyledigi yalanini yakalamistim, ve ben buna ragmen aileme restimi cektim.

Bizde aglamistik, tamda o dua: Allahim omrumu onun omrune nasip et nolur.

Sonradan ailemin dedigini uyguladim zorda olsa, tamamen konusmayi kesemedik ama aralar uzadi.
Ve ben kendi basima kaldim.
Su an bu yasanmisliklardan en sevindigim sey: ailem iyiki 2 sene bekleyin zarfini koydu, ve direk kestirip atmadilar.
boylece kendi kendimi dinleye bildim.

Basta goremedim gercekleri, agladi cunku benim icin, cok agladi.
Ama sonra cikardim o pembe gozlukleri ve gercegi farkettim.
Benim goremedigim ama ailemin gordugu seyi sukur bende gordum.

Sana diyecegim, sana sevdigin erkek yanlis kisi guvenme ona demiyorum.
Ama evlilik yolu kolay bi yol degildir, pembe gozlukler cikmasi gerek once.
Gerek duyarsan derdini dinleyip tecrubelerimle sana seve seve yardim ederim. Mesaj at gerek duyarsan.

ikisinin ortası bulunmalı... ben sevdiğim erkeği tercih ettim. şu an onunla nişanlıyım seviyorum ama pişmanım çokk.
kırdığım insanlar beni büyüten insanlardı beni benden çok seven insanlardı... herşey düzelir gibi olsada kimse unutamıyor yaşananları. Nişanlımın bunları farketmemesi de cabası.

Erkek arkadaşımla tanışalı henüz 1 sene oldu. ama 1 seneyio kadar dolu dolu yaşadık ki... üniversite 1. sınıftayım ben o da 2. sınıfta. sevgilim bana arkadaşlık teklif ettiğinde ben babaneme anlattım böyle birisi var diye. o da bi tanı istersen dedi. o anneme anlatmış. bizim ailemiz son derece karşı bu işlere. ama annem de kabul etti. çok sevdi onu hemde çok. ailelerimizle tanıştık çok iyi bir aileye sahip. onlar da beni çok sevdiler. sevgilim hem okuyo hemde babasıyla ortak işleri var tüm işleri o idare ediyor. işinde çok başarılı birisi. buraya kadar bi sorun yok. amcam öğrendi bundan 3 ay önce. ilk önce karşı çıktı sonra onu araştırmak istedi. iş arkadaşlarına soruş 3-4 kişiye hiç kimse hakkında iyi bişey dememiş. anneme anlattı amcam ve istemiyoruz ayrıl bize yakışmaz dediler. ama ben öyle bi insan olduğuna kesinlikle inanmadım. çok baskı yaptılar dayanamadım ayrılcam dedim. fazla görüşmemeye başladık aynı okuldayız sadece okulda görüşüyoduk. tabi yakalandık. amcan babana söylicem dedi. babam okul bitene kadar hayatımda kmse olmasını istemiyordu bu yüzde demesinden korktum. yine bitti konuşmıcam dedim. 1 hafta önce tekrar öğrendi amcam. annem hastalandı çok zor durumdayım.. sevgilim annemle tartıştı. annem kesinlkle istemiyorum dedi. herşeyi buraya yazamadım ama durum kısaca böyle. şimdide olmayacak ilerde de benim ona verecek kızım yok dedii. ama biz birbirimizi çoook seviyoruz.. okul bitince ben onunla evlencem dedim anneme baban ona vermez diyo. benle de çok yüz göz oldu bu ilişki tat vermez diyo. ne yapmalıyım sizce ? nolur yardım edin fikirlleriniz çok önemli beniim için... :KK43::KK14:

Benim senin hikayenden bin kat daha yerin dibine girmiş berbat acı bir hikayem var aslında ..
Eşimle sevgili olmaya başladığımda eşim askere gitti onu bekledim geldiğinde ailem öğrendi ve telefonumu elimden aldılar 4-5 ay gizli telfon kullandm vs..vs.. bu durumlar bitti eşim eskiden karıştığı bi kavga yüzünden cezaevine girdi ( ki orda telefon vs..hiçbişey yok başka şehire yolladılar 4 ay yüznü göremedim mektupla iletişim kurduk yani aartık fax ) ailem bu durumuda öğrendi taşıncaklardı hatta büyü vs.. düşünüyorlar diye duydum önüme gelen herkes reddetti annem düğününe dahi gelmeyeceğim dedi hatta 2 gün evden kaçma mevzularım dahi oldu .. sonra eşim çıktı cezaevinden artık flörtümüz 3.5 yıl olmuştu ve evleneceğim fikrini aileme senelerdir inandıramamıştım .. Hep kötü sandılar eşimi hep kötü ama şimdi o kadar şey çektirdikten sonra sonunda anladılar kötü olmadığını .. Eskiden dünya ters dönsede asla beraber olamazsınız diyen babam damadını övüyor gözümün önünde .. Asla aslaa diye çığlık atıp bu durumlardan dolayı acillik olan annem oğlum ne yersin ne içersin ne istersin oldu .. İnan herşey değişiyor .. Hayat gerçekten çok değişiyor . Geçen sene bu zamanlar hayatımın en kötü anlarıydı .. Şimdi bu sene ve bu zamanlar en mutlu olduğum zamanlar ..
Sana tavsiyem gerçekten seviyorsanız birbirinize tutunun .. 1 sene tanımak için uzun bir süre değil biraz daha tanıyın birbirinizi .. İnsanları bir kenarı koy ilk önce kendin tanı kendin araştır onu .. Eğer gerçekten doğru olduğuna inanıyorsan asla bırakma .. İnan yaşadıklarım bana öğretti ki vazgeçmediğin sürece asla bitmez .. Vazgeçmediğin sürece asla kaybetmezsin onu tabi onun da aynı şekilde vazggeçmemesi gerek ..

Benim senin hikayenden bin kat daha yerin dibine girmiş berbat acı bir hikayem var aslında ..
Eşimle sevgili olmaya başladığımda eşim askere gitti onu bekledim geldiğinde ailem öğrendi ve telefonumu elimden aldılar 4-5 ay gizli telfon kullandm vs..vs.. bu durumlar bitti eşim eskiden karıştığı bi kavga yüzünden cezaevine girdi ( ki orda telefon vs..hiçbişey yok başka şehire yolladılar 4 ay yüznü göremedim mektupla iletişim kurduk yani aartık fax ) ailem bu durumuda öğrendi taşıncaklardı hatta büyü vs.. düşünüyorlar diye duydum önüme gelen herkes reddetti annem düğününe dahi gelmeyeceğim dedi hatta 2 gün evden kaçma mevzularım dahi oldu .. sonra eşim çıktı cezaevinden artık flörtümüz 3.5 yıl olmuştu ve evleneceğim fikrini aileme senelerdir inandıramamıştım .. Hep kötü sandılar eşimi hep kötü ama şimdi o kadar şey çektirdikten sonra sonunda anladılar kötü olmadığını .. Eskiden dünya ters dönsede asla beraber olamazsınız diyen babam damadını övüyor gözümün önünde .. Asla aslaa diye çığlık atıp bu durumlardan dolayı acillik olan annem oğlum ne yersin ne içersin ne istersin oldu .. İnan herşey değişiyor .. Hayat gerçekten çok değişiyor . Geçen sene bu zamanlar hayatımın en kötü anlarıydı .. Şimdi bu sene ve bu zamanlar en mutlu olduğum zamanlar .. bende bu kasımda yeni evlendim hiç pişman değilim iyi ki de evlenmişim çok da mutluyum .. İyi ki vazgeçmemişim sen de vazgeçme ..
Sana tavsiyem gerçekten seviyorsanız birbirinize tutunun .. 1 sene tanımak için uzun bir süre değil biraz daha tanıyın birbirinizi .. İnsanları bir kenarı koy ilk önce kendin tanı kendin araştır onu .. Eğer gerçekten doğru olduğuna inanıyorsan asla bırakma .. İnan yaşadıklarım bana öğretti ki vazgeçmediğin sürece asla bitmez .. Vazgeçmediğin sürece asla kaybetmezsin onu tabi onun da aynı şekilde vazggeçmemesi gerek ..

Back