Malesef bizde 2 kişi evlenmiyor, bizde aileler bile değil sülaleler evleniyor, kimse bu kadar kasmasa karışmasa belki de daha hayırlısı olacak, bana sorarsan amcanı falan dinleme, sen annenle babanı dinle sadece, ama onlara şimdi saygısı olmayanın ileride hiç olmaz bunu da bil.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz bi tercih yapacak olsanız hangisini seçerdiniz...? sevdiğin insan mı ailen mi ?
- Konu Sahibi K Lady
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ekim 2014
- 31.832
- 142.539
- 798
3 seneye kim öle kim kala ne diye uzun vakit varken dilllendirip butun aileye yaydin orasi sacma zaten okul bitmeden evlenemeyecekmissin 3 sene aile katmamaliydin sanki hersey bittide dugun kaldi gibi aileye konuyu tasiyip iknaya ugrasiyorsun i 3 senede kendimden cok guveniyorum dedigin aileni ikna etmeye calistigin adamla bi isler ters giderse utanmayacak misin ? Hayatta hicbirsey imkansiz degil gun gelir devran doner bilemessin saglikli dusunemedigin burdan belli daha senin
- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
Bence evliligi düşünmek ićin çok erken bi vakit ayrıca aileni asla karşına alma ewlendikten sonra en çok onlara ihtiyacın olcak daha farklı olcak herşey akışına bırak derim ama ailenide savun çünkü evlendikten sonra kavga etseniz diycekki seninde ailen öylede böyle napsan el oğlu şimdi yaşadıkların evlenince önüne servis edilebiliyo bunlarıda unutma.duygusal olabilirsin ama gerçekleri görmezden gelme derim
- 13 Kasım 2014
- 42
- 14
- 18
3 seneye kim öle kim kala ne diye uzun vakit varken dilllendirip butun aileye yaydin orasi sacma zaten okul bitmeden evlenemeyecekmissin 3 sene aile katmamaliydin sanki hersey bittide dugun kaldi gibi aileye konuyu tasiyip iknaya ugrasiyorsun i 3 senede kendimden cok guveniyorum dedigin aileni ikna etmeye calistigin adamla bi isler ters giderse utanmayacak misin ? Hayatta hicbirsey imkansiz degil gun gelir devran doner bilemessin saglikli dusunemedigin burdan belli daha senin
bu konunun böyle olmasını isteyen onlar.. nişan olayını ben istemedim sen benm yazdıklarımı tamemen yanlş anlamışın.bir kız tabiki annesine danışıp karar vermeli.. bunu daha fazla kamuya açan insanlar hatalı yani annem... benm anneme söyleme amacımilerde öğrendiğinde bana gizli iş yapmışın demesini istemediğimden.. ve annem de onu çok seviyordu. herşey birden değiştii. evlilik ve okul arasında tercih yapmamı ailem istedi..
- 13 Kasım 2014
- 42
- 14
- 18
çok şükür kimsenin ahını almadım. bu da benim imtihanım diyorum..Simdi okulu birakip nisanlanacakmisin
Bu kararlar icin biras mantikli dusunmek gerekir
Ah be kimin ahini aldinda bu kadar bunlari yasiyorsun
- 25 Aralık 2014
- 825
- 850
- 48
Aileni ne olursa olsun karşına alma sonra çok pişman olursun herkes kesinlikle onay vermiyorsa vardır bir bildikleri onların görüp senin göremediğin birşey mutlaka vardır. Sen şimdi tozpembe bakıyorsun herşeye emin ol onlar senin kötü olmanı istemez.. Herkes sana herşey yapabilir seni üzebilir kırabilir yüz üstü bırakabilir ama ailen asla yapmaz onların seni sevdiği kadar kimse sevemez o yüzden sakin ailene karşı gelme sonra çok üzülür çok pişman olursun .. Ayrıl çocukla zaten eğer kaderinde varsa bir süre sonra yine bir araya gelirsin . Ama aileni üzme. Keşke dememen dileğiyle..
- 13 Kasım 2014
- 42
- 14
- 18
Aileni ne olursa olsun karşına alma sonra çok pişman olursun herkes kesinlikle onay vermiyorsa vardır bir bildikleri onların görüp senin göremediğin birşey mutlaka vardır. Sen şimdi tozpembe bakıyorsun herşeye emin ol onlar senin kötü olmanı istemez.. Herkes sana herşey yapabilir seni üzebilir kırabilir yüz üstü bırakabilir ama ailen asla yapmaz onların seni sevdiği kadar kimse sevemez o yüzden sakin ailene karşı gelme sonra çok üzülür çok pişman olursun .. Ayrıl çocukla zaten eğer kaderinde varsa bir süre sonra yine bir araya gelirsin . Ama aileni üzme. Keşke dememen dileğiyle..
eğer gerçekten istemediklerini bilsem vazgeçerim ailemi üzmem. onların hiçbir zaman kötülüğümü istemeyeceğini biliyorum. sadece küçük sorunları büyüttüler. şuan herşey düzeliyor gibi. inşallah hayırlısı olur diyorum ille o olsun demiyorum tabiki
- 24 Mayıs 2013
- 293
- 131
- 323
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin, dedim.
çünkü sevdiğim insanı tercih eder aileme rest çekerim diye düşünürken en son başıma bir şey geldi ve direkt annemin düşüncelerine öncelik verdim. şunu anladım, artık ne ona ne de kendime acı çektirmeliyim. bitmeli. ama bitiremiyorum. yani fiziken bitse bile kafamda bitmiyor. off off .allah kimsenin başına vermesin...
hep sonradan gelir aklım başıma , hep sonradan, sonradan...
çünkü sevdiğim insanı tercih eder aileme rest çekerim diye düşünürken en son başıma bir şey geldi ve direkt annemin düşüncelerine öncelik verdim. şunu anladım, artık ne ona ne de kendime acı çektirmeliyim. bitmeli. ama bitiremiyorum. yani fiziken bitse bile kafamda bitmiyor. off off .allah kimsenin başına vermesin...
hep sonradan gelir aklım başıma , hep sonradan, sonradan...
- 17 Ocak 2015
- 67
- 14
- 13
- 30
hiçbir ailenin, çocuklarının bireysel seçimlerine karışmaya hakkı olamaz. siz onların çocuğusunuz, malı değil. onlar ancak siz onlara ihtiyaç duyduğunuzda sizi destekleyip her koşulda sevebilir ve eğer siz isterseniz size akıl verebilirler, kararlarınıza karışamazlar. böyle bir dünya yok.