Zamana birakmak gerek elden gelen başka birşey yok şu an. Zaman herşeyin ilacı.Şuan var ya yerinde olmayı o kadar isterdim ki. hep dua ediyorum hep hayırlısı diyorum zaten ama o söylenenlerin yalan olduğuna adım kadar eminim. babama şimdi demek istemiyorum çünkü kabul etmez okul bitmeden zaten şuan evlenmeyi düşünmüyoruz okulumuzun bitmesini beklicez. babam çok anlayışlı biri ona güveniyorum. şimdiden babamın kafasını karıştırmak istemiyorum
''sevgilim annemle tartıştı''
Bu olmamış işte..
Oğlanın nesini beğenmemiş amcanız?
Bence de çok önemli değil iş arkadaşlarının söyledikleri..İş arkadaşları sevgilime kötü demişler. benim sevgilim işinde gerçekten çok başarılı tuttuğunu koparır derler ya aynen öyle. iş arkadaşı bu rekabet var aralarında tabi kötü der.. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum?
annem gerçekten ağır konuştuk. bi kere insan erkeklik gururuna yediremez. dedem anneme çok kızdı bunlar söylenir mi hiç diye. valla onun ailesi bana öyle şeyler dese ben katlanamazdım heralde o yine iyi dayandı. annemin de dediği şu biz kavga ettik artık bu iş tat vermez. ilerde senin yüzüne vurur anen böyle dedi amcan bunu yaptı diye. benle de görüştürmez dediBence de çok önemli değil iş arkadaşlarının söyledikleri..
Ama müstakbel kayınvalideyle nasıl tartışılır
evet evet aynen öyle.. sevgilimde de var hata biraz. o bensiz yapamaz biz birbirimizin sesini duymadan yapamıyorz demişyani o sert çıkmadı,anne sert çıktı?
Öyleyse iş değişir... demek anne ters ters konuşmuş, sevgiliniz saygısından susmuş...
Bence zamana bırakın.. Bu iş olur..
ailene sırtını çevirme arayı bulamıyorsan acele etme.zaten okuyormuşsunuz şimdiden evlilik hayalleri kurmayın.hiç bir anne baba kızının bekar kalmasını istemez eğer sevginiz gerçekse ve geleceği varsa bir gün ailenizi ikna edersiniz.bir tanıdığım vardı kızla oğlan sevgili kızın ailesi istemedi 7-8 yıl boyunca beklediler ve kızın ailesi baktı ki başkasıyla olmuyor ikna oldular.kız evlendi mutlu mu bilemem ama sabrettiler beklediler.bu süreçte saygıyı sakın kaybetmeyin.olacağı varsa olur şimdi ders çalışma zamanı.her şeyin daha iyi olacağına inan.
görüşmelerinizi azaltabilirsiniz ama birbirinizden kopmadan bu süreç sevginizin imtihanı olacaktır.Şimdi ben ne yapayım ? konuşmuyorum diyip konuşuyum mu. yoksa gerçeken konuşmamalı mıyım ?
görüşmelerinizi azaltabilirsiniz ama birbirinizden kopmadan bu süreç sevginizin imtihanı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?