- 13 Kasım 2014
- 42
- 14
- 18
Erkek arkadaşımla tanışalı henüz 1 sene oldu. ama 1 seneyio kadar dolu dolu yaşadık ki... üniversite 1. sınıftayım ben o da 2. sınıfta. sevgilim bana arkadaşlık teklif ettiğinde ben babaneme anlattım böyle birisi var diye. o da bi tanı istersen dedi. o anneme anlatmış. bizim ailemiz son derece karşı bu işlere. ama annem de kabul etti. çok sevdi onu hemde çok. ailelerimizle tanıştık çok iyi bir aileye sahip. onlar da beni çok sevdiler. sevgilim hem okuyo hemde babasıyla ortak işleri var tüm işleri o idare ediyor. işinde çok başarılı birisi. buraya kadar bi sorun yok. amcam öğrendi bundan 3 ay önce. ilk önce karşı çıktı sonra onu araştırmak istedi. iş arkadaşlarına soruş 3-4 kişiye hiç kimse hakkında iyi bişey dememiş. anneme anlattı amcam ve istemiyoruz ayrıl bize yakışmaz dediler. ama ben öyle bi insan olduğuna kesinlikle inanmadım. çok baskı yaptılar dayanamadım ayrılcam dedim. fazla görüşmemeye başladık aynı okuldayız sadece okulda görüşüyoduk. tabi yakalandık. amcan babana söylicem dedi. babam okul bitene kadar hayatımda kmse olmasını istemiyordu bu yüzde demesinden korktum. yine bitti konuşmıcam dedim. 1 hafta önce tekrar öğrendi amcam. annem hastalandı çok zor durumdayım.. sevgilim annemle tartıştı. annem kesinlkle istemiyorum dedi. herşeyi buraya yazamadım ama durum kısaca böyle. şimdide olmayacak ilerde de benim ona verecek kızım yok dedii. ama biz birbirimizi çoook seviyoruz.. okul bitince ben onunla evlencem dedim anneme baban ona vermez diyo. benle de çok yüz göz oldu bu ilişki tat vermez diyo. ne yapmalıyım sizce ? nolur yardım edin fikirlleriniz çok önemli beniim için...