ben balayı ıcın belek e gittim
ama benim şahsi görüşüm antalya türkler için güzel bi tatil beldesi değil.
otelimizde neredeyse hiç türk yoktu. sadece ruslar vardı. rusların maddi durumu kötü olan gurubu sanırım . acıkcası cok rahat degıldım. kemerde bı köy var türklerin girmesi yasak :1shok: milliyetçi oldum vallaha orda. kendi ülkemizde girmemiz yasakkk düşünebiliyomusunuz.
Cesars Temple Belek otelinde kaldık. Görünüş olarak , yemekler olarak otel güzeldi. Ancak personel türklere karşı ilgisizdi. Sabahın köründe minibar diye bagırarak odaya biri daldi uykumuzdan sıcradık.eşim musaıt degılız gormuyomusunuz sonra gelin dedi yuksek sesle öyle cıktılar dısarı. daha sonra gelen olmadı. minibar dedikleri de su fanta ve kola (markasını bılmedıgımız) ıkıde bıra.
odaya servıs ıstedık getırmedıler. yogunlarmıs falan fısman. nası bı yer anlamadık. hersey dahıl dıye dusunduk tekrar aradık ucretını odeyecegız dedık yıne gelmedı en son sınırlendı esım bırdaha aradı. ancak yolladılar. falan fişman işte allahtan 3 gece rezervasyon yapmıştık sadece.
ben memnun kalmadım pek ordan
antalyada tek guzel şey doğal güzellik .. şelaleler muhteşem hepsini gezmek lazım.herşeye ragmen alanyadan fethiyeye kadar ıkı hafta geze geze güzel bi tatil yaptık yinede.