Siz balayınızı nerede yaptınız ?

ben de yorumlara naktım otelin ilk açıldığı sene kadronun oturmamasından böyle dutumlar olması normal, Ama son zamanlardakiler iyiydi:) Arkamızda Ets var sonuçta dilersen bu çekincelerni onlarla paylaşabilirsin. Herhangi bir sorun olduğunda ulaşabileceğimiz ets temsilcisinin cebini almakta da fayda var. İyi düşünelim iyi olsun. Şimdiden iyi tatiller

kızlarr hepimize mutluluklar :) biz arabamızla gezerek önce antalya (nişanlım antalyalı olduğu için zaten iyi biliyor oraları :)) sonra marmaris e, fethiye ye gidicez hoşumuza giden beğendiğimiz farklı oteller de konaklayıp kendi turumuzu kendi planlarımızla yapıcaz rabbim nasip ederse inşAllah :) Allahım içimize sindirsin hepimizin arkadaşlar hayallerimizden çook daha güzel günler geçiririz umarım hayırlı uğurlu evlilikler mutluluklar cümlemize :)

arkadaşlar biz de club voyage sorgun a gidiyoruz
inşallah çok güzel geçer
bu otel hakkında fikrinizi paylaşıırsanız sevinirim

avrıca adam eve otel hakkında ben de çok şey duydum
arkadaşlar çokça araştırmak lazım
orada erkek tuvaletlerinde birsürü dergiler varmış ve sürekli fasion tv açıkmış,
hizmet edenler ise mini etekli kızlar angel deniyomuş bunlara ve daha bi çok şey
balayı için uygun bir yer mi bilemiyorum arkadaşım ama yine de sen bilirsin benimki naçizane bi uyarı

Benim eltim o otele gitmişti, Kasım ayıydı ama çok memnun kaldıklarını söylemişti. Bu Arada ÖNEMLİ Bilgi, kendisi kapalı olduğu için ahçı kahvaltı salonunda uyarmış domuz eti de varmış. Tabi turistler için sunuyorlar herhalde. Özellikle otellerde açık büfede Yediklerinizi seçerken dikkat edin.

benim arkadaşım geçen sene club voyage belekin excutive odasında kaldı..bayılmışlar,o kadar memnun kaldılarki....bende düşündüm oraya gitmeyi ama benim gideceğim tarih en pahalı olduğu tarih malesef..........

benim arkadaşım geçen sene club voyage belekin excutive odasında kaldı..bayılmışlar,o kadar memnun kaldılarki....bende düşündüm oraya gitmeyi ama benim gideceğim tarih en pahalı olduğu tarih malesef..........
aynen katılıyorum valla gıdecegımız tarıh butun otellerın en pahalı oldugu tarıh:KK43:senağlama

Bizde Allah nasip ederse Kıbrıs'a biryere gitmeyi düşünüyoruz...
ilerki tatillerimizde türkiye içi tatil beldelerine heryere gidebilceğimizi düşündüğümüz için..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde Didim'de Capris e gidiyoruz kısmet olursa :asigim: Benim nişanlımda Belek'e gidelim diye tutturdu daha önce orayı çok beğenmiş ama sonuç dabükü benim dediğim yer sengözlerimebaksanab jeyyar

Bizde Didim'de Capris e gidiyoruz kısmet olursa :asigim: Benim nişanlımda Belek'e gidelim diye tutturdu daha önce orayı çok beğenmiş ama sonuç dabükü benim dediğim yer sengözlerimebaksanab jeyyar

ya canım bizde düşünmüştük caprisi ama geçen sene benim arkadaşım balayına gitti oraya ve para tuzağı dedi o fiyata hada iyi hizmet veren yerler var dedi fisfisfis haberin olsun bide ispatura sormuştum ben oradakiler bize balayı çiftleri için en uygun yerin burcclup spa&thalasso olduğunu söölediler bi bak orayada istersen erken rezervasyon indirimide vardı bide balayı çiftlerine indirim
http://www.burcclub.com.tr/tr/

kızlar biz de balayında 2006 da Paloma beach hotele gitmiştik .otel sidede .netten araştırabilirsiniz.biz mayısta gittik o yüzden henüz animasyon ve ala carte restaurantlar henüz tam olarak faaliyete geçmemişti. ama onun dışında bütün hizmetlerden memnun kaldık. çok fazla büyük bi otel değil ama personel çok samimi. yemekler güzel.fazla türk yok özellikle almanlara hizmet veriyorlar. havuzu ve odaları çok temiz.fiyatı erken rezervasyonda çok uygundu.sideye çok yakın. denize sıfır. bazı oteller resimde gösterdikleri gibi çıkmıyor. paloma beach de böyl bişeylle karşılaşmazsınız. 4 yıldızlı ama balayı için yeterli bi otel biz çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ederim. peyzaj da güzeldi .aklıma gelenler bunlar.

offf karar veremedim daha delirecemmmm.şimdi Starlight Convention Center & Spa baktım çok güzel görünüyor...

Zeynepcim burcclub ü aradım fiyat aldım diğer yerlere göre baya uygun...ama işte ilk defa duydum orayı nette baktım biraz beğendim aslında bide nişanlımla görüşeyim bakim... büyük ihtimal orası olucak...

Bizde Didim'de Capris e gidiyoruz kısmet olursa Benim nişanlımda Belek'e gidelim diye tutturdu daha önce orayı çok beğenmiş ama sonuç dabükü benim dediğim yer

eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1shok:

buramııııııı geliniiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz :1shok:

kızlar biz rezervasyonumuzu limak laraya yaptırdık.güzel bir yer.ağustosta gidiyoruz...........

X