• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan sarıya.. (resimli)

bence sarı yakışmış..ama altın karamelde güzel tutumuş bende yaptmıştım hiç tutmamıştı nasıl tuturdunuz altın karemeli oksadasyonu ayrı mı aldınız

kızlaaarr saçımı bugüne kadar hiç boyatmamıştım, dün bi cesaret kuaföre gittim :10: ama ben hiç alışamadım bu renge ya, gidip yine siyaha dönesim var :18:
bu doğal rengim
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx] [/URL]

bu da boyattığım hali

palette deluxe altın pırıltılı toffe

[url=http://bit.ly/c25MCx] [/URL]

syoss altın karamel

palette deluxe altın karamel

cnm en sondakı resımde pembe askılıyla cektırdıgın ordakı renk hangısı soyleyebılırmısn bende oyle yapmak ıstyrum

canim bu halin çok güzel ve havali sakin bozma böyle devam et ..Açık renkten sonra koyu renge dönüş yapanlar genelde koyu renge alışamiyolar; bence açık renkten sonra koyu kahveye dönersen o zamanda:1: bu hallerini özlersin demedi deme :)
teşekkürler canım :16: bi kere kendi rengime döndükten sonra bi daha beyazlar çıkana kadar boyatmayı kendime yasaklıyorummm :1: :20:
altın parıltılı toffee çooooooook güzel olmuş senin yerinde olsam hep onu kullanırdım
teşekkürler canım :16: bende bi dahaki ay o renge boyıcam :34:
bence sarı yakışmış..ama altın karamelde güzel tutumuş bende yaptmıştım hiç tutmamıştı nasıl tuturdunuz altın karemeli oksadasyonu ayrı mı aldınız
canım teşekkür ederim :16: oksadasyondan falan hiç anlamam :17: normal boya kutusunda ne kadar varsa sadece onu boyayla karıştırıyorum
cnm en sondakı resımde pembe askılıyla cektırdıgın ordakı renk hangısı soyleyebılırmısn bende oyle yapmak ıstyrum
tatlım palette deluxe altın karamel :12:

canım son resimdekiler de süper olmuş..
artık koyultmazsın sanırım : ))
saçların da maşallah canlı...
çok beğendim, güle güle kullan...

canım son resimdekiler de süper olmuş..
artık koyultmazsın sanırım : ))
saçların da maşallah canlı...
çok beğendim, güle güle kullan...

canım ya teşekkür ederim :16: şaka maka 5 ay geçmiş konuyu açalı :53: ve ben konuyu açtığım gün tekrar siyaha döncektim. yanmasın diye biraz bekliyim dedim. sonra hadi hazır açtırmışken sarı değil de biraz daha koyularını deniyim direk siyah yapmıyayım dedim. elim karamele gitti, ordan başka karamele, ordan başka karamele falan derken baktım karamel bende tutku olmuş :9:
saçlarım çok şükür yıpranmadı, hem de açtırmıştım. ama kırıklarım vardı en son fotodaki gibi kestirdim bende.. :12:
yalnız seneye sözüm var kısmet olursa, o zaman doğal olmak istiyorum. sizce ne zaman kendi rengime yakın bi tonda boyatsam renk oturur? annem şimdiden dön siyaha diyo, koyu kahveye boya, sonra da kendi rengine bırak, 1 seneye ancak kendi rengin olur diyo :44:

ben de bakırlara takmıştım bi ara açtırdıktan sonra : ))
eski rengine döndürmek istediğine emin misin:26:
eğer düşünüyorsan 1 yılda dönmüştüm ben eski rengime sanırım..
kızıl boyamıştım bikaç kez sonra uçlarda kaldı azcık ama farkedilmiyordu..
ama bak siyah yapma derim ben..
siyah kestaneler kahveler gibi olmuyor.. kömür gibi bişey...
biraz siyah boyayanlara bak forumlarda neler çekiyorlar rengini açabilmek için..
kahvelerden boya, şöyle çikolata kahve, bakır kahve falan.. uçlarda açık ton kalır, krepeli balyaj gibi olur uzadıkça saçın..
ama ben hiç yapma derim çooooook güzel bu halii

Son düzenleme:
ben de bakırlara takmıştım bi ara açtırdıktan sonra : ))
eski rengine döndürmek istediğine emin misin:26:
eğer düşünüyorsan 1 yılda dönmüştüm ben eski rengime sanırım..
kızıl boyamıştım bikaç kez sonra uçlarda kaldı azcık ama farkedilmiyordu..
ama bak siyah yapma derim ben..
siyah kestaneler kahveler gibi olmuyor.. kömür gibi bişey...
biraz siyah boyayanlara bak forumlarda neler çekiyorlar rengini açabilmek için..
kahvelerden boya, şöyle çikolata kahve, bakır kahve falan.. uçlarda açık ton kalır, krepeli balyaj gibi olur uzadıkça saçın..
ama ben hiç yapma derim çooooook güzel bu halii

tamam canım siyaha boyamam, zaten beyazım çok sert ve yapay yapar beni, ki kendi rengim de siyah değil zaten kestane, ilk fotodaki gibi. dönüş için en iyisi çikolata kahve boyamak o zaman :31:
evet canım eminim, sevgilim de siyah saçlı beyaz tenli, ben de beyaz tenli, siyah saçlıydımm :1: en özel günümde ben de onun yanına yakışır bi şekilde ve doğal halimde olmak istiyorum :17:

Tatlım son fotoğraftaki renk çok hoş yüzün tam görünmese de çok yakışmış yani belli:nazar:
O renkte kal bence sıkılana kadar:)

İlk sayfada altın parıltılı toffeeyi ve saç kesimini çok beğendim boyamadan önceki zemin ne renkti ve öyle kestirirken kuaföre nasıl tarif ettiğinizi hatırlıyor musunuz?

İlk sayfada altın parıltılı toffeeyi ve saç kesimini çok beğendim boyamadan önceki zemin ne renkti ve öyle kestirirken kuaföre nasıl tarif ettiğinizi hatırlıyor musunuz?

altın parıltılı toffeden önceki zeminim bi önceki fotoğraftaki gibiydi canım. o fotoğraftaki halimi kuaförde boyattım. koyu sarı demiştim kuaföre, onun üstüne altın parıltılı toffe boyadım. saç kesimim de bu fotoğraftan aylar önce omuz hizasında düz kestirmiştim. hiç kat attırmamıştım. ve önümde de yandan perçem vardı. fotoğraftaki hali bu saçımın uzamış haliydi canım :31:

canım dün gece siyaha dönmüş bulunuyorum :1:

Yapma canım yaa :26: ben de daha önce koyudan açığa sonra da siyaha dönmüştüm sonra açık renkleri özleyip tekrar açtırmıştım, geçen ay dedim artık doğal olucam eski saçıma geri dönücem saçlarım çok yıprandı ama olmuyo işte tvdeki oyuncuların açık renkli saçlarını gördükçe naptım ben diyorum, çok pişmanım :5:

Yapma canım yaa :26: ben de daha önce koyudan açığa sonra da siyaha dönmüştüm sonra açık renkleri özleyip tekrar açtırmıştım, geçen ay dedim artık doğal olucam eski saçıma geri dönücem saçlarım çok yıprandı ama olmuyo işte tvdeki oyuncuların açık renkli saçlarını gördükçe naptım ben diyorum, çok pişmanım :5:

hadi yaaa sarı çok güzel olmuş siyahta güzel tabi ama sarı saç sanki daha bir havalı olmuş ben çok beğendim..

canlarım sağolsun güzel yorumlarınız için, ama doğallıktan yana olmaya karar verdim, ilerde beyazlarım çıkınca boyatırım artık :12:

fotoğraflarımı kaldırıyorum. çünkü birileri burdan fotoğrafımı Ç-alıp face ine koymuş. benden izinsiz, bana sormadan, ki ben buraya yüzümü kapatarak ve resimlerin üstüne sedefonur yazarak koymuşum, demek ki sadece kadınlar kulübünde kalmasını istemişim, demek ki alınmasından korkmuşum ki sadece fikir olsun diye koymuşum. ve başkasının face inin fotoğraflarında kendi fotoğrafımı görmek beni çok rahatsız etti, bu başlıkta fotoğraflarımı alıntı yapan arkadaşlar sizler de alıntılarınızı silerseniz çok sevinirim. yine de saç rengiyle ilgili fikir almak isteyen arkadaşlar bana özel mesajla ulaşabilirler. tekrar hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :54:

Back