• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan sarıya.. (resimli)

canim saclarin siyah degilllll massallah cok guzel bir koyu kestaneymis :nazar:

yeni rengin fena deil ancak, senin ten renginle uyumsuz ,alisamaman begenmemenden ileri gelir, gidip 2 ton daha actir, saman sarisi haline gelsin en azindan yuzune gelen kisimlar, bak ozaman nasil gozun alisacak:31:

eski rengineyse geri donmeye calisma, saclarini acip o kadar yiprettirmissin zaten, bari acik renge git sonucu gor ,sonra kararini ver, koyu renge donus hep en kolaydir cunku..

canim saclarin siyah degilllll massallah cok guzel bir koyu kestaneymis :nazar:

yeni rengin fena deil ancak, senin ten renginle uyumsuz ,alisamaman begenmemenden ileri gelir, gidip 2 ton daha actir, saman sarisi haline gelsin en azindan yuzune gelen kisimlar, bak ozaman nasil gozun alisacak:31:

eski rengineyse geri donmeye calisma, saclarini acip o kadar yiprettirmissin zaten, bari acik renge git sonucu gor ,sonra kararini ver, koyu renge donus hep en kolaydir cunku..

ayy canım yaa annem de röfle yaptır daha açık olsun diyip duruyodu ama ben takmıştım koyu sarıya :27:
bu bile gözüme açık geliyo, daha açığını kaldıramam herhalde :17:
ama haklısın ben çok çok beyazım, yakından görsen bildiğin pamuğum
bu canlı renkler bronz tenlilere daha çok yakışır diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Aksam cekildigi icin tam belli olmuyor ama saclarin kesinlikle siyah degil, siyah sac ile karsilastirirsan farki anlayabilirsin.
Buradan gördügüm kadariyla kahve ile acik kahve arasi bir sac rengin var, numarasi 4 veya 5. Karanlikta cekildigi icin yansima rengini anlayamadim. Sakin siyaha boyama, siyah boya ile bildigin zift rengini elde edersin. Dogal sac renginle alakasiz oldugu icin bir de acmakla ugrasirsin ve mahvedersin saclarini. Dogal sac rengine dönebilmen icin cila yapilip, 4 veya 5 numara ile boyanmasi gerek saclarin. Cila ile acik renk saclar üzerine koyu renkler daha iyi tutuyor ve daha kalici oluyor.
Bence dogal rengine dön, su anki renginle daha yapay ve yasli görünmüssün... :31:

bence otur düşün. boyayabileceğin o kadar çok renk var ki yerinde olmak isterdim:31: kızıl, tarçın bakır, platin sarı, karamel, hatta çılgın renkler...

Aksam cekildigi icin tam belli olmuyor ama saclarin kesinlikle siyah degil, siyah sac ile karsilastirirsan farki anlayabilirsin.
Buradan gördügüm kadariyla kahve ile acik kahve arasi bir sac rengin var, numarasi 4 veya 5. Karanlikta cekildigi icin yansima rengini anlayamadim. Sakin siyaha boyama, siyah boya ile bildigin zift rengini elde edersin. Dogal sac renginle alakasiz oldugu icin bir de acmakla ugrasirsin ve mahvedersin saclarini. Dogal sac rengine dönebilmen icin cila yapilip, 4 veya 5 numara ile boyanmasi gerek saclarin. Cila ile acik renk saclar üzerine koyu renkler daha iyi tutuyor ve daha kalici oluyor.
Bence dogal rengine dön, su anki renginle daha yapay ve yasli görünmüssün... :31:
canım genel olarak siyah yazdım, saçlarım siyah değil, koyu kestane. verdiğin bilgiler için teşekkürler :16:
bence otur düşün. boyayabileceğin o kadar çok renk var ki yerinde olmak isterdim:31: kızıl, tarçın bakır, platin sarı, karamel, hatta çılgın renkler...

maceraya devam mı diyosun canım :10:

tam istediğim bir saç rengi,bayıldım rengine:16:,sana da çok güzel yakışmış aslında :nazar:

çok güzel olmuş..
çok beğendim ben valla..
güle güle kullan

Son düzenleme:
kızlaaarr saçımı bugüne kadar hiç boyatmamıştım, dün bi cesaret kuaföre gittim :10: ama ben hiç alışamadım bu renge ya, gidip yine siyaha dönesim var :18:
bu doğal rengim
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx] [/URL]

bu da boyattığım hali

bence çok hos duruyor aktıkca guzellesır ılk etapta ole durur bence 1 ay bekle...ve sarı kıyafete sarı kazak olmamıs daha guzel gosteren renkeler sec ve makyajını dogal renklerden sec derım

ciddi bir renk geçişi yapmışsın gözünün alışmaması normal ama kahveye dönersen zemin açık, bir süre rengi oturtturmak için daha fazla boyaman gerekebilir, kolay yol koyuya dönmek biraz daha bekle ama kaşlarının rengini bir iki ton kırdırmalısın bence saç rengin hoş çünkü

kızlar yorumlarınız için teşekkürler :16:
kendi saçıma dönüşe karar vermiştim ve bu dönüş yolunda ilk olarak altın parıltılı toffeyle boyadım :10:
şöyle oldu: :42: (bu rengi denemek isteyen çok kişi duydum, fikir olsun diye koyuyorum)

$Dilenk0080111.jpg

$Dilenk00881.jpg

$Dilenk00821.jpg

ama bunlar kapalı alanda ve telefonla çekildiği için tam renk belli olmamış, normalde aynı boyada olduğu gibi altın pırıltıları var. güneş ışığında daha kaliteli bi çekim olursa koyarım.

Son düzenleme:
bence bu renkte yakışmış, değişiklik her zaman iyidir
canım kuaföre gittiginde o renge geçmek için önce açtırma işlemi yapıldı mı?

bence ilk resimdeki sarı renkte çok güzel olmuş hatta bayıldım o renge :)
teşekkürler canım :16: ne biliim ben alışamadım ve artık son resimdeki gibiyim =)
bence bu renkte yakışmış, değişiklik her zaman iyidir
canım kuaföre gittiginde o renge geçmek için önce açtırma işlemi yapıldı mı?
teşekkürler canım :16: evet ilk önce açtı, sonra boyadı. ama saçım yıpranmadı, hatta benim saçım çok dökülür, bu işlemi yaptırdıktan sonra dökülmesi bile kesildi. değişiklik iyidir evet, o yüzden direk siyaha dönmedim. şimdi son resimdeki gibi işte saçlarım :31:

Valla bence harika olmuş, karışma derim hiç .
Saçlarında ne güzel yığranmamış hiç.
Senin gibi cesaret edebilsem ben , önce sarı sonra bakır tonları gidicem.
Kahve yapmak gibi bi hataya düşme ..

doğal saç renginiz daha güzelmiş
geri dönmeyi düşünüyorsanız biraz bekleyin boyanız aksın sonra yine kuaförde boyatın
ama eski resminizi falan gösterin çönkü direk siyah boya saçınızı eski rengine çevirmez

canım sen diyince bir bakayım dedim topiğine :1:
kendi rengin de çok güzelmiş ama ben şimdiki halini de beğendim:34:

Back