• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan sarıya.. (resimli)

kızlar beğenileriniz için teşekkürler :16:
dalbudak valla bende yıpranma sorunu olmadı, o konuda kesin konuşabilirim, ama saç açtırma işlemi evet cesaret istiyo, ama ben şimdi bunu yapmasaydım öğretmen olunca yaptırcaktım, bu sefer de söz-nişan gibi törenlerde rezil gibi olma riski vardı. boyattıktan sonra da öyle ha dediğinde değiştiremiyosun rengini. o yüzden şimdi denediğim iyi oldu, bi daha kısmetse beyazlarım çıktığında 30+ dan sonra boyatcam :1:
aa yutiss sen zaten canlı canlı gördün, sana güveniyorum, o zaman biraz daha böyle altın parıltılı toffe ya da altın karamel boyamaya devam ediyim ben :12:

kızlaaarr saçımı bugüne kadar hiç boyatmamıştım, dün bi cesaret kuaföre gittim :10: ama ben hiç alışamadım bu renge ya, gidip yine siyaha dönesim var :18:
bu doğal rengim
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx] [/URL]

bu da boyattığım hali

canım evet biraz olgun göstermiş ama bence bu yakışmamış demek değil. aksine hoş olmuş ve 1 2 haftaya yıkandıkça saç akıcak ve renk oturucak zaten sende alışıcaksın yavaş yavaş ..acele edip saçını yıpratma derim bende senin gibi koyu saçımı sarıya boyattım sonra alışamadım diye kahve yaptım ama bu işlemlerde saç yıprandı ve dökülme yaşadım. ha şimdiye bakacak olursak tekrar yıpratmadan sarıya dönmenin yollarını arıyorum deli gibi :) ve saçlarının tonu güsel bence tam yaza göre

bir sayfa okumamıştım o sayfada rengini değiştirmişsin:) saçlarında yıpranma olmadığına sevindim. toffle çok ii seçim olmuş bu sefer hem daha doğal hemde ışıltılı olmuşsun

Dore renk güzel olmuş...Bu renk kullanmaya devam et bence...
teşekkürler güzel yorumun için canım :16: bu tonlarda sayılırım :31:

bir sayfa okumamıştım o sayfada rengini değiştirmişsin:) saçlarında yıpranma olmadığına sevindim. toffle çok ii seçim olmuş bu sefer hem daha doğal hemde ışıltılı olmuşsun

evet çok şükür yıpranma olmadı tatlım, beğenmene sevindim :16:

kızlar en son syoss altın karamele boyadım
işte sonuç:

[url=http://bit.ly/c25MCx] [/URL]

bu arada bir şeyi çok merak ediyorum son yaptığın renk syoss altın karamel mi? bende siyahtan sarıya dönenlerdenim de saçım çok sarı oldu bu sefer, altın karamelle cila yapıp koyultacağım. Son boyadığın saç boyasının marka ve numarasını belirtebilirsen çok sevinirim.

sakııııın değiştirme süper olmuş bence.. hele siyah falan bence hiç düşünme.. çok havalı böyle:34:
bak biraz alış sonra sen de istemezsin koyu renk..
ben de yeni açtırdım ilk başlarda yakışmadı gibi geldi ama olumlu tepkiler aldım..
kesinlikle koyultmam ben çünkü açtırmak bi ton para zaten madem kıydın parana bi süre de kullan ki saçların harika tek kelimeyle...
koyu rengi tekrar açmak da zahmetli.. saçların da canlı duruyo yıpratma derim canım..

ilk yaptığını çok beğenmiştim ben bu arada.. ama altın karamel de hoş olmuş canım..
bu arada evde boyaya boyaya ben canına okudum saçlarımın sen yapma diye bir uyarıda bulunayım
saç boyamalarında sadece dipleri boya zamanın dolmasına yakın parlasın diye kalanını sulandır saçına sür şampuan gibi..
öyle yıpranmıyormuş..

2.resimde ki çok güzel olmuş.
Benimde saç rengim seninkine yakın ve bende boyatmak istiyorum.
Monotonluktan sıkıldım açıkcası.
Umarım bende de iyi durur. :)
Bide sen kuaföre ne renge boyatmak istiyorum dedin?
Direk 'sarı' mı dedin yoksa aşama aşama mı boyadı?

bence son yaptığın altın karamel renk çok yakışmış gerçekten harika. ama tabi ki sen bilirsin.

bu arada bir şeyi çok merak ediyorum son yaptığın renk syoss altın karamel mi? bende siyahtan sarıya dönenlerdenim de saçım çok sarı oldu bu sefer, altın karamelle cila yapıp koyultacağım. Son boyadığın saç boyasının marka ve numarasını belirtebilirsen çok sevinirim.
sağol tatlım. senin dediğin renk syoss altın karamel, bu renk saçı çok canlı yapıyor, tavsiye ederim :16:
sakııııın değiştirme süper olmuş bence.. hele siyah falan bence hiç düşünme.. çok havalı böyle:34:
bak biraz alış sonra sen de istemezsin koyu renk..
ben de yeni açtırdım ilk başlarda yakışmadı gibi geldi ama olumlu tepkiler aldım..
kesinlikle koyultmam ben çünkü açtırmak bi ton para zaten madem kıydın parana bi süre de kullan ki saçların harika tek kelimeyle...
koyu rengi tekrar açmak da zahmetli.. saçların da canlı duruyo yıpratma derim canım..

ilk yaptığını çok beğenmiştim ben bu arada.. ama altın karamel de hoş olmuş canım..
bu arada evde boyaya boyaya ben canına okudum saçlarımın sen yapma diye bir uyarıda bulunayım
saç boyamalarında sadece dipleri boya zamanın dolmasına yakın parlasın diye kalanını sulandır saçına sür şampuan gibi..
öyle yıpranmıyormuş..
vay be teşekkür ederim canım bunu bilmiyodum, sağol önerin için. ben de uzun saçlarıma 2 kutu boyayı zor yettiriyodum, şimdi kestirdim, ama uzayınca dediğin aklıma :34: evet bi ton para harcadım. zaten siyaha dönersem bi daha ancak saçlarım beyazladığında boyatırım diye düşünüyorum. :31:
2.resimde ki çok güzel olmuş.
Benimde saç rengim seninkine yakın ve bende boyatmak istiyorum.
Monotonluktan sıkıldım açıkcası.
Umarım bende de iyi durur. :)
Bide sen kuaföre ne renge boyatmak istiyorum dedin?
Direk 'sarı' mı dedin yoksa aşama aşama mı boyadı?
canım teşekkür ederim, kuaföre koyu sarı, açık karamel dedim. önce saçımı açtı, saçım turuncu gibi bişey oldu :30: sonra üstüne boyayı sürdü, diplere ayrı bi renk sürdü, saçımdan da bazı tutamlara farklı renkler sürdü o sürdüğü ışıltı yapıyomuş. bir sürü şey sürdü yani :1: ama saçım yıpranmadı :nazar: :12:

canim bu halin çok güzel ve havali sakin bozma böyle devam et ..Açık renkten sonra koyu renge dönüş yapanlar genelde koyu renge alışamiyolar; bence açık renkten sonra koyu kahveye dönersen o zamanda:1: bu hallerini özlersin demedi deme :)

Back