kızlaaarr saçımı bugüne kadar hiç boyatmamıştım, dün bi cesaret kuaföre gittimama ben hiç alışamadım bu renge ya, gidip yine siyaha dönesim var :18:
bu doğal rengim
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
bu da boyattığım hali
kendi sacın cok güzel sedef cok cici duruyor sarı yasını biraz büyük göstermiş...
her zaman doğallıktan yana olmaz lazım cok sarı hevein varda kendi sacının aralarına hafif gölge atabilirsin
onur seda yasın genncse platin sarı dediğim gibi yası oldun gösteriyor ve natural durmuyor
asıl hedefim platin değil o rengi sadece turunculuktan kurtulmak için sürücem saçıma asıl istediğim renk öbürü kumral kahveye yakın bi renkzaten linkini verdim bakabilirisn. zaten platin yakışmaz bana öylede gezemem
teşekkür ederim canım, ben de aynı fikirdeyimsarı renk de hoş olmuş canım =) siyah saçla daha çıtı pıtı duruyosun ama.
teşekkür ederim canım, sevgilim de böyle düşünüyo, dipler gelene kadar zamana bıraktımcnm bence kendi renginde güzelmiş sıkma canını büyük bi değişiklik olmuş çok güzel olmuşsun yakışmış sarı üzülme değişiklik iyidir bi sürede böyle ol bakalım
teşekkür ederim canım, yok daha dönmedimsüperrrrrr olmuşsun umarım koyu renge dönmemişinizdir çok yakışmış maşallah
teşekkürler canım, bu fotoğrafı kuaförden geldiğimde çekmiştim. saçımı 1-2 defa yıkadım bildiğin turuncu oldu, şapkamı kafama geçirdiğim gibi gittim hemen palette deluxe altın karamel aldım.bence çok hoş olmuş gözün zamanla alışır
canım kuaföre koyu sarı açık karamel dedimcanım bu rengın adı ne bayıldım ya
haklısın canım ya doğal saçın rengini hiçbir renk tutmuyo vallakesinlikle koyu renk kendi saçın çok çok daha güzel ve doğall.
ben de kendi rengi siyah olan saçlarımı ilk defa açık renge boyattım turuncu gibi bişey oldu
1 hafta kalamadım o renkte tekrar siyaha döndümm
bana getirisi yıpranmış saçlar oldu ve kesitrmek zorunda kaldım
aynen canım ya çok yapay oldu, bu ben değilim sankiSen ne güzel biriymişsin öyle
Ama bu lafım ilk resmin için geçerli
Kahve saçlarınla o kadar alımlı ve güzelsinki , hayran kaldım!
Ama açtığın sarı olmayan turuncu gibi olan saçınla yaşlı gözüküyorsun
Bütün güzelliğin gitmiş gibi..
teşekkür ederim canımay bence hiç dönmeyin renk o kadar güzel geldi ki gözüme
sağol canımbence çooook güzel olmuş cnmmm tenine de gitmişş
hiç elleme alışırsın.çok beğendimm
canım bu konuda yardımcı olamıcam sana, çünkü boyalar hakkında hiçbir fikrim yok, o yüzden kuaföre gitmiştimşimdi benim saçlarım koyu kahve ve ben saçlarımı palette deluxe yoğun renk açıcısıyla açtıktan sonra ilk olarak platin sarıya boyamak istiyorum. bunu yapmamdaki amacım aslında saç açıcısından sonraki turunculuğu kaybetmek. ardındanda yine palettenin Palette -Virüs400 Midway Blond bu rengine boyamak istiyorum. şimdi asıl öğrenmek istediğim bu yöntemle biyere varabilirmiyim? nekadar doğru yoldayım beni bi aydınlatın lütfen kızlar lütfenn
asıl isteğim renk linkte arkadaşlar platin dolaşmak değil amacım tekrar belirteyim.
ahh canım benim neyime sarı, ama bi cesaret yaptırdım iştekendi sacın cok güzel sedef cok cici duruyor sarı yasını biraz büyük göstermiş...
her zaman doğallıktan yana olmaz lazım cok sarı hevein varda kendi sacının aralarına hafif gölge atabilirsin
onur seda yasın genncse platin sarı dediğim gibi yası oldun gösteriyor ve natural durmuyor
aynen canım, gören herkes hürrem diyodu, bi de benim en sevmediğim kişi hürrem olmasın mı.. hayır benzemek istesem sorun olmıcak dacnm hürrem rengi olmuş bu sanki....madem doğal saç rengindi keşke yavaş yavaş açarak renk değiştirseydın.mesela önce gölgeden başlayabilirdin..birde cnm sana baya oryal açıcı koymuşlar belli.umarım saçların zarar görmez ..
bence harika olmuş. zaten sıkılınca değiştirirsin
teşekkür ederim canım, evet koyuya dönmek pek de sorun değil, önce koyu karamel yapıp, sonra koyu kahveye geçip doğal haline bırakmayı düşünmüştüm ben de.. saçlarım aksine hiç zarar görmedi, hatta eskiden benim saçlarım çok dökülürdü, boyattığımdan beri hiç dökülmüyo çok şaşırdımama eminim saçın çok zarar görmüştür, bakımını ihmal etme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?