Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan sarıya.. (resimli)

Ben de ilk halini beğenenlerdenim daha sonra daha yaşlı ve yapay durmuşsun ilk hali ise daha dopal ve daha çıtı pıtı

ben ilk fotoyu beğendimmm
ve şuan çok tırstım ya bana da yakışmazsa
açık renk saç:18:

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum
gwencooper ın dediği gibi önce ışıltı kahveli bi renge boyucam biraz koyulsun, sonra daha koyu bi kahveye boyayıp gitgide kendi rengime dönücem inş
pişman değilim, bugüne kadar boyamadığım için içimde gençliğin verdiği bi merak vardı
iyi ki boyatmışım, bu sayede doğal rengimin kıymetini anladım :119:

cnm bence kendi renginde güzelmiş sıkma canını büyük bi değişiklik olmuş çok güzel olmuşsun yakışmış sarı üzülme değişiklik iyidir bi sürede böyle ol bakalım

süperrrrrr olmuşsun umarım koyu renge dönmemişinizdir çok yakışmış maşallah

Eklentiler

• $p1707ex1.gif
    55,6 KB · Görüntüleme: 53
kesinlikle koyu renk kendi saçın çok çok daha güzel ve doğall.
ben de kendi rengi siyah olan saçlarımı ilk defa açık renge boyattım turuncu gibi bişey oldu
1 hafta kalamadım o renkte tekrar siyaha döndümm
bana getirisi yıpranmış saçlar oldu ve kesitrmek zorunda kaldım

Sen ne güzel biriymişsin öyle
Ama bu lafım ilk resmin için geçerli
Kahve saçlarınla o kadar alımlı ve güzelsinki , hayran kaldım!
Ama açtığın sarı olmayan turuncu gibi olan saçınla yaşlı gözüküyorsun
Bütün güzelliğin gitmiş gibi..

şimdi benim saçlarım koyu kahve ve ben saçlarımı palette deluxe yoğun renk açıcısıyla açtıktan sonra ilk olarak platin sarıya boyamak istiyorum. bunu yapmamdaki amacım aslında saç açıcısından sonraki turunculuğu kaybetmek. ardındanda yine palettenin Palette -Virüs400 Midway Blond bu rengine boyamak istiyorum. şimdi asıl öğrenmek istediğim bu yöntemle biyere varabilirmiyim? nekadar doğru yoldayım beni bi aydınlatın lütfen kızlar lütfenn

asıl isteğim renk linkte arkadaşlar platin dolaşmak değil amacım tekrar belirteyim.

Son düzenleme:
kendi sacın cok güzel sedef cok cici duruyor sarı yasını biraz büyük göstermiş...
her zaman doğallıktan yana olmaz lazım cok sarı hevein varda kendi sacının aralarına hafif gölge atabilirsin

onur seda yasın genncse platin sarı dediğim gibi yası oldun gösteriyor ve natural durmuyor

asıl hedefim platin değil o rengi sadece turunculuktan kurtulmak için sürücem saçıma asıl istediğim renk öbürü kumral kahveye yakın bi renkzaten linkini verdim bakabilirisn. zaten platin yakışmaz bana öylede gezemem

evde tutturman daha zor canım bence bir kuaföre git

cnm hürrem rengi olmuş bu sanki....madem doğal saç rengindi keşke yavaş yavaş açarak renk değiştirseydın.mesela önce gölgeden başlayabilirdin..birde cnm sana baya oryal açıcı koymuşlar belli.umarım saçların zarar görmez ..

sarı renk de hoş olmuş canım =) siyah saçla daha çıtı pıtı duruyosun ama.
teşekkür ederim canım, ben de aynı fikirdeyim
cnm bence kendi renginde güzelmiş sıkma canını büyük bi değişiklik olmuş çok güzel olmuşsun yakışmış sarı üzülme değişiklik iyidir bi sürede böyle ol bakalım
teşekkür ederim canım, sevgilim de böyle düşünüyo, dipler gelene kadar zamana bıraktım
süperrrrrr olmuşsun umarım koyu renge dönmemişinizdir çok yakışmış maşallah
teşekkür ederim canım, yok daha dönmedim
bence çok hoş olmuş gözün zamanla alışır
teşekkürler canım, bu fotoğrafı kuaförden geldiğimde çekmiştim. saçımı 1-2 defa yıkadım bildiğin turuncu oldu, şapkamı kafama geçirdiğim gibi gittim hemen palette deluxe altın karamel aldım. ama annem boyamama engel oldu şimdi yaklaşık 2 hafta geçti sanırım, hiç turunculuk kalmadı, hatta sarılık da kalmadı, karamel gibi oldu, rengi yeni oturdu sanırım, şimdilik gözüm alıştı
canım bu rengın adı ne bayıldım ya
canım kuaföre koyu sarı açık karamel dedim
haklısın canım ya doğal saçın rengini hiçbir renk tutmuyo valla
aynen canım ya çok yapay oldu, bu ben değilim sanki
ay bence hiç dönmeyin renk o kadar güzel geldi ki gözüme
teşekkür ederim canım
bence çooook güzel olmuş cnmmm tenine de gitmişş

hiç elleme alışırsın.çok beğendimm
sağol canım 1-2 yıkamada tupturuncu oldu şimdiyse o turunculuğun yerini tatlı bi karamel aldı, sevgilim de hiç elleme diyo, dipler gelene kadar beklemedeyim
canım bu konuda yardımcı olamıcam sana, çünkü boyalar hakkında hiçbir fikrim yok, o yüzden kuaföre gitmiştim
ahh canım benim neyime sarı, ama bi cesaret yaptırdım işte evet burda çok olgun gösteriyo, biraz da kuaförün çektiği fönden kaynaklanıyo sanırım.. şimdi saçımı örüyorum, taçlar takıyorum falan.. gençliğimi kurtarmaya çalışıyorum
aynen canım, gören herkes hürrem diyodu, bi de benim en sevmediğim kişi hürrem olmasın mı.. hayır benzemek istesem sorun olmıcak da önce açtı, sonra boyadı canım ama allahtan saçım hiç zarar görmedi diyebilirim. hatta boyattığımdan beri saçlarım dökülmüyo çok şaşırdım bu duruma, bazıları keçe gibi oluyo dedi, öyle de olmadı bende aksine yumuşacık ki çok da hassas bi cildim vardır. mesela kaşlarıma da boya sürdüler, 1 dk durdu kıpkırmızı oldum, kuaför de korktu, hemen kremler losyonlar falan sürdü.. ama saçlarıma bişey olmadı çok şükür acaba sonradan mı çok dökülüp keçe gibi olucak :44:
bence harika olmuş. zaten sıkılınca değiştirirsin

ama eminim saçın çok zarar görmüştür, bakımını ihmal etme derim.
teşekkür ederim canım, evet koyuya dönmek pek de sorun değil, önce koyu karamel yapıp, sonra koyu kahveye geçip doğal haline bırakmayı düşünmüştüm ben de.. saçlarım aksine hiç zarar görmedi, hatta eskiden benim saçlarım çok dökülürdü, boyattığımdan beri hiç dökülmüyo çok şaşırdım ve yumuşacık boya yaradı mı n'aptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…